Bachelor In Vrouwen, Gender En Seksualiteit Studies

Allegheny College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Vrouwen, Gender En Seksualiteit Studies

Allegheny College

Bachelor in de Women's, Gender, en seksuologie

Vrouwen, Gender en seksuologie is gebaseerd op de cursus aanbod van Communication Arts, economie, Engels, geschiedenis, moderne talen, filosofie, politieke wetenschappen, psychologie, en religieuze studies.

 • WGSS Major en Minor
 • WOMST Major en Minor

New Women's Studies richtlijnen senior project zijn gepost hier.

PROGRAMMA FEITEN

onderscheidingen

 • Interdisciplinaire programma is gebaseerd op de middelen van vele College afdelingen, waardoor de flexibiliteit in de loop selectie aan de behoeften en belangen van alle studenten tegemoet te komen.
 • Volledig ondersteund Senior Projects blijken werkgevers en graduate schools de mogelijkheid om een ​​grote originele opdracht uit te voeren.
 • Studenten worden actief betrokken bij het vormgeven en begeleiden van de ontwikkeling van het programma.
 • Individuele aandacht en dicht student-faculteit relaties.
 • Gezamenlijke inspanningen met Women's Services, Inc., Athena House, en de Ophelia Project weerspiegelen de overtuiging dat de bezorgdheid van de vrouwen moet worden aangepakt, zowel in als buiten de klas.

Belangrijkste voordelen

 • Sterke schriftelijke communicatieve vaardigheden, ontwikkeld door research papers en de Senior Project.
 • Blootstelling aan een verscheidenheid aan disciplines, theorieën en opsporingsmethoden-uitstekende basis voor graduate school.
 • Kritisch en analytisch denken vaardigheden.

aantekeningen

 • "Studenten in vrouwenstudies programma's te ontvangen een enorme hoeveelheid persoonlijke aandacht, veel meer dan in een gewone grote zou ontvangen. De leerlingen krijgen ook een of meer integratieve ervaringen tijdens hun cursussen die een speciale smaak te geven aan hun werk niet altijd gevonden in de meer traditionele vakgebieden. "- Conclusies van een nationale studie van vrouwenstudies programma's geproduceerd voor de Raad van Colleges van Kunsten en Wetenschappen
 • "[Allegheny stagiaires] zijn verantwoordelijk, betrouwbaar en zeer geïnteresseerd in het leren." - Women's Services, Inc.

Leerresultaten

WGSS Inhoud en Theorieën

De studenten in staat zal zijn om:

 1. Laat zien hoe kritische analyse van gender en seksualiteit draagt ​​bij aan een goed begrip van de historische en hedendaagse formaties van het patriarchaat, heteronormativiteit en geslacht normativiteit;
 2. Het bereiken van een kennisbasis over vrouwen- en LGBTQ + de rol van mensen in de geschiedenis - hun bijdragen, onderdrukking, en weerstand;
 3. Beschrijf de wijze waarop ras, klasse, gender en seksualiteit kruisen;
 4. Word je bewust van de vrouwen en LGBTQ + mensen de ervaring in culturele contexten, zowel nationaal als wereldwijd, met inbegrip van het begrip van de rol van gender en seksualiteit in sociale rechtvaardigheid bewegingen in de hele wereld;
 5. Definiëren en beschrijven een reeks theorieën die feministische en queer analyse ten grondslag liggen, het begrijpen van hun overeenkomsten en verschillen;
 6. Beschrijf hoe theorieën weerspiegelen de historische en culturele context waarin ze ontstaan.

Research Methods

De studenten in staat zal zijn om:

 1. Maak gebruik van feministische en queer methodologische benaderingen en hun rol in het opbouwen van kennis uit te leggen;
 2. Vergelijken en het contrast verschillende feministische en queer theorieën en methodologische aanpak;
 3. Kritiek wetenschappelijke werken vanuit een feministisch en queer theoretische en methodologische standpunt;
 4. Het ontwikkelen van een praktische kennis van de verbindingen tussen vrouwenstudies en queer studies beurs, activisme en sociale verandering.

Kansen

Co-curriculaire activiteiten

 • De Allegheny College Women's Center, die onder de auspiciën van de Women's Studies, biedt middelen en programma's op alle Allegheny studenten, met de nadruk op programma's en materialen in de feministische theorie, historische verslagen van de vrouw, en de kwesties van hedendaagse vrouwen.
 • Duale studenten te helpen met het programma evenementen en helpen het personeel van de Women's Center.
 • De Women's Studies Lecture Series brengt opmerkelijke feministische geleerden en hedendaagse cijfers naar de campus om het bewustzijn van de problemen van vrouwen te verhogen. De recente gebeurtenissen hebben een lezing en diapresentatie door de Guerrilla Girls, een lezing en workshop door Tibetaanse boeddhistische Lama Shenpen, een lezing over "Vrouwen en de islam", een lezing door de cultuurcriticus Tania Modleski, en een discussie onder leiding van Jennifer Baumgartner en omvatte Amy Richards, auteurs van Manifesta.
 • Aan het einde van het tweede semester, de Women's Studies Student Forum viert de prestaties van de studenten die zijn gericht op genderkwesties in hun Senior Projects.
 • Eerste donderdag filmserie toont full-length documentaires en speelfilms; Derde woensdag serie combineert het bekijken van korte proefpersonen met een lunch en discussie.

klaveren

 • Athena House (special interest huis): de missie van de bewoners is om het bewustzijn binnen de Allegheny gemeenschap te verhogen over aangelegenheden die voor de rechten van vrouwen, en politiek activisme door vrouwen en mannen aan te moedigen op de campus. Geplande evenementen, zoals literaire kringen, game avonden, speciale vertoningen, en diverse activistische projecten.
 • Studenten Pleiten voor Reproductieve opties (SARO): richt zich op vragen rond reproductieve rechten van vrouwen, het stimuleren van discussie tussen grote groepen van personen met betrekking tot deze kwesties. SARO heeft lezingen, filmvertoningen, discussies en koffiehuis concerten gesponsord, en was de belangrijkste organisator van de delegatie Allegheny om de maart tot en Women's Lives in Washington, DC opslaan in april 2004.
 • Feminisme Amplified, Coalitie voor Gelijkheid (FACE): een feministische groep met het doel om campus en de gemeenschap het bewustzijn over feministische kwesties aan de orde
 • Pride Alliance (voorheen bekend als het Comité ter ondersteuning van Gay, Lesbian, Bisexual en Transgender People): werken aan een positief klimaat voor seksuele diversiteit te creëren en sponsort evenementen, waaronder Coming Out Day, Dag van de Stilte, de Gay Pride Dance, en de Lesbian and Gay Film Series. Recente bezoekers naar de campus gebracht onder Gerry Pearlberg en Marilyn Hacker.

Stages

 • Studenten hebben een kans om een ​​twee-semester stage bij de diensten van een lokale vrouwen of van mishandelde vrouwen onderdak intensieve gecertificeerde vrijwilligers training en veldonderzoek in het verzorgingsgebied van hun eigen keuze omvat voltooien.
 • A Media Services stagiair heeft de mogelijkheid om print en web publicaties Women's Studies te ontwikkelen en te helpen bij het programmeren van evenementen.

Uitstaande Senior Major Prize

Uitgereikt voor uitzonderlijke academische prestaties, de prestaties in het seminar en de bijdrage aan de algemene looptijd van het programma.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Meadville, Pennsylvania
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates