Bachelor In Vrouwenstudies

William Peace University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Vrouwenstudies

William Peace University

De Women's Studies Programma is ontworpen om studenten te helpen onderzoeken van de manieren waarop het geslacht wordt gebouwd, geleerd en uitgevoerd in verschillende culturen en sociale contexten. Women's Studies helpt studenten om te bepalen hoe deze constructies van gender worden gevormd door de macht en om strategieën voor de sociale, politieke en economische veranderingen te ontwikkelen.

Bestaat uit interdisciplinaire cursussen uit de hele curriculum, Women's Studies maakt gebruik van feministische theorie als een lens om genderongelijkheid en andere systemen van ongelijkheid, zoals die welke zijn gebaseerd op racisme, klassisme, heteroseksisme en kolonialisme te verkennen. Door het gebruik van deze lens, kunnen studenten beter inzicht in de mondiale kwesties die zoveel vrouwen worden geconfronteerd, met inbegrip van, gezondheid verschillen, onbetaalde arbeid, beperkte reproductieve keuzes, het geweld en de politieke ondervertegenwoordiging. Als een discipline, is Women's Studies geïnformeerd door de velden van: antropologie, economie, geschiedenis, recht, literatuur, geneeskunde, filosofie, politicologie psychologie, volksgezondheid, religie en de sociologie.

Klassen in Women's Studies studenten helpen verfijnen hun vaardigheden in kritisch denken en schrijven en kan bijna elke studie te vergroten. Systemen die traditionele genderrol expressie en machtsverhoudingen te bevorderen vorm zowel mannen als de perceptie van vrouwen van de werkzaamheid en professionele doelen. Door te leren tools waarmee deze systemen te identificeren en te deconstrueren, kunnen studenten nieuwe ideeën over carrières, de rol en het doel van het werk, en ethische besluitvorming binnen de context van hun gekozen beroep te genereren.

Cursussen

Verplichte vakken 3 credit uur

  • WST 200: Inleiding tot de Women's Studies 3

Women's Studies Keuzevakken 15 krediet uur

  • ANT 370: De Vrouw van de Species: A bioculturele, antropologisch perspectief 3
  • ENG 325: Women on Stage 3
  • ENG 374: het beeld van vrouwen 3
  • PSC 311: Politiek Leiderschap 3
  • PSY 375: Human Seksualiteit en Gender 3
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Raleigh, North Carolina
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates