Bachelor In Web Design & Nieuwe Media

Academy of Art University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Web Design & Nieuwe Media

Academy of Art University

Webdesign

De BFA programma biedt studenten met een uitgebreide opleiding in de principes van de moderne web design en nieuwe media. Onderwezen door een faculteit die werkt in de San Francisco Bay Area creatieve industrie, zijn onze studenten voorzien van een unieke kans om te leren van docenten ondergedompeld in het veld. Het curriculum richt zich op visual design, user experience, ontwerp strategieën, webdesign en motion graphics.

BFA Webdesign & Nieuwe Media Unit Requirements

Major Cursussen

 • Core 36 Eenheden
 • Major 42 Eenheden
 • Keuzevakken 9 eenheden
 • Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Webdesign & Nieuwe Media Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:

 • 3 Schriftelijke Communicatie cursussen
 • 4 Art historisch besef cursussen
 • 1 Historische natuurlijk Awareness
 • 1 Kwantitatieve Literacy cursus
 • 1 Culturele Ideeën en Invloeden natuurlijk
 • 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus

Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen.

BFA Programma Learning Outcomes

Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria:

Visuele Communicatie

 • Breng de basisprincipes van compositie en uitvoering van draagconstructie in lay-outs
 • Maak typografische keuzes die effectief te communiceren informatie hiërarchie
 • Demonstreer effectief gebruik van kleuren en beelden

Kritisch Denken

 • Uit te voeren en toe te passen onderzoek om design oplossingen gericht op de doelgroep te genereren
 • Diagram van de gebruikerservaring
 • Produceren een consistente ervaring in de communicatie mediums

Technische vaardigheden

 • Tonen vaardigheid in de industrie standaard tools en applicaties in de inhoud / concept van de levering
 • Inhoud formaat visuele communicatie over mediums optimaliseren
 • Demonstreer codering vaardigheden door het bouwen van een volledig functionele producten en prototypes die de beoogde interactieve ervaring te simuleren

Professional Readiness:

Te ontwikkelen en aan te tonen die nodig zijn voor hun gekozen pad professionele vaardigheden, zoals aangetoond door een interactieve portfolio en identiteit systeem Bezoek www.academyart.edu voor meer informatie over de totale kosten, de mediaan schuld van de studentenlening, mogelijke beroepen en andere informatie te leren. Geaccrediteerde leden WSCUC, NASAD, CIDA (BFA-IAD, MFA-IAD), Naab (B. Arch *, M. Arch), CTC (California Teacher Credential). Acteren opleiding is momenteel niet het aanbieden van online cursussen. ** B. Arch is op dit moment in de kandidatuur van de status.

Alle internationale studenten een visum nodig om de VS en een OPT applicatie in te voeren om hun verblijf te verlengen na het afstuderen. Een stam goedgekeurde programma te selecteren maakt het mogelijk om voordeel van de mogelijkheid om een ​​aanvraag voor een uitgebreide 24 maanden Optioneel Practical Training (OPT) verblijf in het land aan het werk na het afstuderen.

De volgende Academy majors in aanmerking voor de 24 maanden STEM Extension: Uitgebreid Architectural Design; reclame; Advertising & Branded Media Technology; Animatie en visuele effecten; architectuur; Architectueel ontwerp; Kunst Onderwijs; Communicatie & Media Technologies; Game Development; Game Programming; Grafisch ontwerp; Graphic Design & Digital Media; Industrieel ontwerp; Interior Architecture & Design; Nieuwe Media & Web Design. Voor meer informatie over goedgekeurde STEM-programma's, hoe toe te passen, en nog veel meer veelgestelde vragen over studeren als internationale student aan de Academy of Art University, bezoek onze Frequently Asked Questions pagina hier.

De programma lengte is gebaseerd op het afstuderen in de normale tijd.

Voor meer informatie over onze afstudeerrente, de mediane schuld van studenten die het programma hebben afgerond en andere belangrijke informatie, bezoek onze website op, http://www.academyart.edu/disclosures

Door dit formulier in te dienen, geef ik toestemming aan de universiteit van de kunst om autodiële en / of vooraf geregistreerde telefoongesprekken te ontvangen en tekstberichten, van of op grond van de universiteit van de academie op het hierna vermelde telefoonnummer. IK VERSTAAN DAT MIJN TOESTEMMING GEEN VOORWAARDELIJKHEID IS VAN MIJN ONTVANGENDE DIENSTEN VAN DE UNIVERSITEIT VAN ACADEMIE. ALLE OPROEPEN ZIJN VOOR KWALITEITSVERSEKERING OPGEREGEN.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op July 19, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
873 USD
per eenheid - 3 eenheden per klas.
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates