Bachelor in wiskunde en statistiek

University of Windsor, Undergraduate

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in wiskunde en statistiek

University of Windsor, Undergraduate

Programma beschrijving

Aan de Universiteit van Windsor, kunt u programma's in de wiskunde, statistiek, actuariële wetenschappen, wiskunde en informatica na te streven of combineer wiskunde studeren met andere disciplines, zoals natuurkunde, scheikunde, economie, muziek en Engels.

De afdeling selectie van cursussen is uitgebreid, zodat studenten zich kunnen concentreren op elke combinatie van toegepaste wiskunde (operationeel onderzoek), pure wiskunde, nance, actuariële wetenschap, statistiek of numerieke analyse, terwijl een solide en brede basis wordt gebouwd. Onze programma's omvatten een kern van strenge cursussen ontwikkeld om uw wiskundige probleemoplossende en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen, om uw kennis van wiskundige structuren en toepassingen te vergroten en om uw geest te verrijken door middel van blootstelling aan de schoonheid van de wiskunde.

Een strenge, Verrijking Program

Onze undergraduate onderwijs is grondig, en afgestudeerden van onze afdeling mag verwachten goed voorbereid om uit te blinken in de professionele programma's of in graduate opleidingen in wiskunde, statistiek, of een verwante terreinen als economie te zijn. Onze studenten genieten van uitzonderlijke toegang tot de faculteit en individuele aandacht te wijten aan kleine groepsgrootte en onderzoeksmogelijkheden.

Vanaf het tweede jaar kunnen studenten een-op-één te werken met docenten aan onderzoek tijdens het academiejaar door middel van het programma van de Outstanding geleerden 'en tijdens de zomer door middel van NSERC undergraduate onderzoek awards. Onze programma's maken het mogelijk om te specialiseren in welke wiskundige wetenschap of multidisciplinaire studie een beroep doet op jou. Je kan afstuderen met een breed algemeen onderwijs, je voorbereiden op diverse carrièrepaden, of met diepe voorbereiding in een specialiteit van jouw keuze. De mogelijkheden om deel te nemen in de kwaliteit van onderzoek, het verwerven van teamwork vaardigheden, en de ontwikkeling van de kern voor een netwerk van nauwe professionele vriendschappen hebben geholpen onze afgestudeerden slagen.

Uitstekende Student Resources

Onze faculteit leden zijn toegewijde docenten en onderzoekers in verschillende wiskundige specialisaties met het gemeenschappelijke doel van het verstrekken van een uitstekende opleiding. U krijgt toegang tot een computerlokaal, een Math en Stats Learning Centre om studenten te helpen, en een uitzonderlijke bibliotheek middelen die undergraduate en graduate programma's te ondersteunen. We zijn ook een officieel examen site voor de Society of Actuaries en bieden de voorbereiding sessies voor hun examens.

Career Tracks

 • Industriële en academische onderzoek en ontwikkeling
 • Overheid, medische en financiële instellingen
 • Actuariële Wetenschappen
 • Statistiek
 • Operations onderzoeksanalist
 • Onderwijs (met extra studies)
 • Computertechnologie
 • economie
 • Consulting
 • beheer
 • Graduate programma's in wiskunde, statistiek, actuariële wetenschappen, operations research en dergelijke aanverwante gebieden zoals economie
 • Law (met extra studies)
 • Medicine (met extra studies)

uitstekende reputatie van onze afgestudeerden 'heeft ertoe geleid dat bedrijven een bezoek aan onze afdeling elk jaar om hen te werven voor een verscheidenheid van posities. Volgens de jaarlijkse edities van de Banen Beoordeeld Almanak, die de top 250 banen met behulp van criteria zoals inkomen, vooruitzichten, veiligheid, stress en werkomgeving, carrières gebaseerd op wiskunde tarieven maken het grootste deel van de Top 10 banen. In 2011, wiskundige werd tweede, actuaris werd derde en statisticus werd vierde. De meeste van de top 100 betrokken wiskunde.

Kies UWindsor

De universiteit van Windsor biedt 190 hoogwaardige programma's in een internationale setting. Net zo belangrijk, kunt u een breed scala aan mogelijkheden buiten het klaslokaal te ervaren. U kunt uitwisselen mogelijkheden te verkennen met tientallen universiteiten over de hele wereld. Verbeter uw werkervaring door middel van co-op programma's, stages en betaald, onderzoek assistentschappen. -Studenten onder leiding van organisaties spelen een belangrijke rol op de campus en in de bredere gemeenschap. De diversiteit van onze studenten-waar ze vandaan komen, wat ze geloven en hoe zij denken dat-zal je geest uit te breiden.

Toelatingsvoorwaarden

Zes Grade 12 U of M gangen inclusief ENG4U, MHF4U en MCV4U SPH4U wordt aanbevolen.

Kom meer te weten

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Windsor, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Windsor, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan