bachelor in yokohama creatieve-city studies (yccs)

Yokohama National University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

bachelor in yokohama creatieve-city studies (yccs)

Yokohama National University

YOKOHAMA Creative-Stad Studies (YCCS) Programma
Bacheloropleiding (gegeven in het Engels)

Nieuwe BA-programma in het Engels gedoceerd beginnen in oktober 2013

Programma Outline

Yokohama National University (YNU) zoekt avontuurlijke, wereldklasse studenten voor de pionier van het eerste cohort van de Yokohama Creative-Stad Studies (YCCS) Program. De YCCS programma zal bieden innovatieve interdisciplinaire stedelijke studies aan jonge leiders en wereldwijde professionals op te leiden. De lessen worden gegeven in het Engels, maar studenten zullen ook de Japanse taal intensief leren tijdens hun studie.

Studenten zullen in staat zijn om de volgende drie (3) majors te bestuderen:

Stedelijke Culturele Creation

Het programma beoogt toekomstige leiders met een multiculturele visie en rijke artistieke gevoeligheid die zullen beheersen gebied van literatuur, film, geluid en een verscheidenheid aan media om cutting-edge hedendaagse kunst, mediakunst, popcultuur, en creëren van de steden die we zullen leven in nu en in de toekomst.

Urban Sociaal Beheer

Het programma beoogt de toekomstige leiders met flexibiliteit en een waardering van andere culturen, alsook een begrip van de historische erfenis, die streven naar een systematisch begrip van onze globale hedendaagse samenleving en die streven naar diverse stedelijke vraagstukken van economische activiteit en management op te lossen, en multi -culturalisme.

Urban Creative Technologies

Het programma beoogt de toekomstige leiders die zal streven naar een beter begrip van de verstedelijking kwesties, en hoe onze natuurlijke en leefomgeving veranderen, en die streven naar informatie op hoog niveau en computertechnologie vaardigheden toe te passen op de planning van leefbare en duurzame steden, en het creëren van oplossingen voor belemmeringen door middel van design, zoals een stedelijke infrastructuur die de gevolgen van natuurrampen minimaliseert.

In aanmerking te komen voor Application

De kandidaten moeten van een andere dan Japanse nationaliteit. Daarnaast moet de aanvrager voldoen aan ofwel Basic Voorwaarden (1) of (2) en moeten voldoen aan zowel Application voorwaarden (1) en (2).

II-1 (Basis Voorwaarden)

(1) Moet een 12-jarig curriculum hebben voltooid in een onderwijsinstelling in het buitenland, worden verwacht dat een dergelijk curriculum vóór 30 september 2014 of een gelijkwaardige opleiding door de minister van Onderwijs, Cultuur, Sport, Wetenschap en Technologie aangewezen hebben afgerond , of

(2) Moet ten minste 18 jaar oud zijn op 30 september 2014 en moeten

a) hebben de International Baccalaureate diploma uitgereikt door de International Baccalaureate Organization verworven, of

b) hebben een Abitur erkend door de Bondsrepubliek Duitsland;

c) hebben een Baccalaureat erkend door de Republiek Frankrijk, of is van plan om een ​​van de bovengenoemde kwalificaties op 30 september 2014.

II-2 (Toepassing Voorwaarden)

De aanvragers moeten ook:

(1) in aanmerking komen voor een verblijf in Japan onder de Japanse Immigratie Control and Refugee Recognition Act, in een categorie waardoor ze naar het hoger onderwijs te volgen in Japan als ze beginnen hun studie kader van dit programma, en

(2) in staat om een ​​van de volgende officiële documenten te produceren om hun vaardigheid in het Engels aan te tonen.

a) TOEFL ibt Score 80 (CBT 213 / PBT 550) of hoger;

b) IELTS Overall Band Score 6.0 of hoger;

c) International Baccalaureate (Engels A: standaard of hoog niveau);

d) Maleisische Universiteit Engels Test (MUET) Grade C of hoger;

e) Openbare Engels Test System Grade 5 (Volksrepubliek China), of

f) een document waaruit blijkt dat de aanvrager continu ingeschreven in het Engels basisscholen, middelbare en hogere opleidingen voor een periode van hetzij zes jaar, of vier jaar indien inbegrip
het eindcijfer jaar.

g) een document waaruit blijkt dat de kennis van het Engels van de aanvrager is gelijk aan of boven de normen hierboven in de punten aangegeven a) tot en met f). (Raadpleeg voor meer informatie voor het indienen van een aanvraag.)

Opmerkingen:
Zelfs als de aanvrager niet een Japanse nationale, hij of zij niet in aanmerking voor toepassing als hij of zij is afgestudeerd of verwacht af te studeren aan een hogere middelbare school, middelbare school of andere onderwijsinstellingen in Japan met accreditaties op basis van de Japanse onderwijscurriculum .

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
535,800 JPY
Jaarlijkse collegegeld (Toegangsprijs-282, ¥ 000)
Locations
Japan - Yokohama, Kanagawa
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Japan - Yokohama, Kanagawa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan