Bachelor in zaken en talen - internationale zaken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

WAAROM Zaken en Talen?

  • Het is een unieke graad op nationaal niveau. Het gaat om interdisciplinaire studies, geleid door de Intercollegiate Faculty of Linguistics and Business, uitgevoerd door de Sopot University of Applied Sciences en de Ateneum University, die de basis leggen voor brede professionele ontwikkeling, de voorbereiding van de afgestudeerden voor het werken in een multiculturele omgeving, onder meer bij Internationale bedrijven. Het opleidingsprogramma, opgesteld in samenwerking met zakelijke praktijken, is gemodelleerd op de programma's en de educatieve trends die universiteiten wereldwijd aanbieden. Het is een combinatie van bedrijfs- en economische studies met intensief leren van twee talen.
  • Vreemde taal klassen - verplicht: Engels; Keuzevak: Duits, Zweeds, Spaans - Gegarandeerde stage in het zesde semester, in de grootste Poolse en buitenlandse bedrijven uit de BPO / SSC sector (onder meer Bayer, Kemira, Thyssenkrupp, DNV, Arla).
  • B & L-afgestudeerden krijgen een bacheloropleiding van twee universiteiten en de mogelijkheid om opleidingen op de tweede graad op verschillende terreinen te doen. De studiehoofd wordt geleid door de Intercollegiate Faculteit Linguïstiek en Bedrijfskunde aan de Sopot University of Applied Science. De eerste-graadse studies zijn 6-semester lang, afgerond met een bachelor degree.
  • De afgestudeerden verwerven professionele vaardigheden en competenties: goed gebruik van Engels en van een andere gekozen vreemde taal in termen van verschillende soorten taalkundige communicatie, communiceren in het Engels en in een andere gekozen taal in diverse maatschappelijke situaties, vermogen om te beoordelen en opinie te geven aan economische en sociale Problemen, het toepassen van economische en fiscale wetgeving, het vermogen om economische operaties in boekhoud- en belastingboeken op te nemen en te meten, vermogen om financiële rapporten op te stellen en te evalueren, toepassing van kwantitatieve methoden en analytische technieken als instrumenten voor het bestuderen van economische fenomenen en processen, erkenning van de Principes van bedrijfsvoering, toepassing van basisorganisatie- en managementconcepten en -methoden.

Het doel van de studies is om een ​​expert in internationale zaken op te leiden. De afgestudeerde zal zijn uitgerust met vaardigheden die de economische, politieke en culturele dimensies van wereldwijde zaken waarderen. Uitstekende kennis van internationale problemen dankzij de deelname aan prestigieuze studies zal veel deuren in de bedrijfswereld worden geopend. Tijdens de 3 studiejaren zullen de studenten deelnemen aan diverse projecten en hun vaardigheden verbeteren door bedrijfsstrategieën te formuleren en economische problemen op te lossen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Choosing proper school is both an important and difficult decision.Your future depends on that.You must consider individual abilities and predispositions as well as all arguments for and against. You ... Lees meer

Choosing proper school is both an important and difficult decision.Your future depends on that.You must consider individual abilities and predispositions as well as all arguments for and against. You must know what job you would like to have in future ,what your interests are and what labour dimand is both in Poland and in the European Union. Lees Minder