Bachelor - Informatiebeveiliging

Northern (Arctic) Federal University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor - Informatiebeveiliging

Northern (Arctic) Federal University

Bachelor - Informatiebeveiliging

Taalonderwijs onderwerpen: Russisch (voor studenten die niet de Russische taal niet spreken, mits vooropleiding)Dossier van het programma:


• Een van de meest waardevolle grondstoffen van vandaag is informatie. In een sterk concurrerende moderne bedrijven worden gedwongen zich te richten op de veiligheid. In dit verband is het moeilijk om het belang van informatiebeveiligingsspecialisten overschatten.

Ze zijn direct betrokken bij de totstandkoming van de informatie beveiliging systeem, de controle en monitoring. Geen personeel over informatiebeveiliging vandaag kan geen bedrijven of departementale organisatie doen.
Het programma biedt training van vrijgezellen die eigenaar analysemethoden van informatie risico's, het vermogen te ontwikkelen en maatregelen te nemen om te voorkomen dat ze uit te voeren.

Hun competentie omvat de installatie, configuratie en onderhoud van technische bescherming van informatie, opleiding en advies aan het personeel over kwesties van informatiebeveiliging, de ontwikkeling van technische normen.


• Scope: beroepsactiviteit gebied van informatiebeveiliging omvat het gebied van wetenschap, techniek en technologie, die het geheel van de problemen in verband met het verstrekken van bescherming van informatie objecten in de voorwaarden van het bestaan ​​van bedreigingen in de gegevens bol.

• De objecten van de professionele activiteiten van de afgestudeerden zijn:

- Items van informatie, waaronder computer, geautomatiseerd, telecommunicatie, informatie en informatie-analytische systemen, informatiebronnen en informatietechnologie in de voorwaarden van het bestaan ​​van bedreigingen in de informatie sfeer;

- Technologie van informatiebeveiliging faciliteiten op verschillende niveaus, die worden geassocieerd met informatie technologie die wordt gebruikt in die faciliteiten;

- Processen van informatiebeveiliging beheer van beschermde voorwerpen.

Deze school biedt programma's in:
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Rusland - Archangelsk, Oblast Archangelsk
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates