Bachelor ingenieursopleiding

Ohio Northern University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor ingenieursopleiding

Ohio Northern University

INSPIRE de volgende generatie

Onze ingenieursopleiding belangrijke is de eerste in zijn soort in Ohio en één van de eerste in de natie. Het programma bereidt je voor op een erkende secundaire wiskunde leraar te worden, maar met een gespecialiseerd team van ingenieurs perspectief. Je zult een solide basis in de techniek, wiskunde en onderwijs krijgen. U zult kern technische cursussen te volgen en vervolgens uit te breiden door middel van vijf technische keuzevakken je technische kennis in uw gebieden van belang.

Ons academisch programma is streng. Verwacht om hard te werken en worden aangevochten. Maar er is geen noodzaak om stress, omdat wij een ondersteunende en collaboratieve omgeving. Uw professoren, collega ingenieursstudenten en ONU alumni zullen uw vrienden en familie. Zij zullen u helpen slagen en open deuren voor u.

De technische opleiding combineert uitdagend cursussen met real-world leren. Je werkt in het team van projecten en het oplossen van technische uitdagingen. Je zult uit te gaan in de gemeenschap en de scholen om te werken met kinderen, de invoering van hen om techniek met leuke, hands-on projecten die u ontwerpen en ontwikkelen. U leert hoe u effectief te communiceren met alle leeftijdsgroepen en design projecten, lesplannen en curricula. Deze vaardigheden zijn essentieel voor elke succesvolle leraar.

Na het afstuderen, ontvangt u een ambassadeur voor het beroep van ingenieur - klaar om een ​​positieve invloed op jongeren en de wereld te veranderen!

Kansen te over

SCHOOL DAYS, leuke dagen

Lokale schoolkinderen beweren dat het de beste dag van het hele schooljaar. En je zult helpen bij het plannen it! De STEM (Science, Technology, Engineering en Wiskunde) Academy is een leuke dag van interactieve technische projecten. Schoolkinderen - geleid door ONU ingenieursstudenten - krijgen om leuke dingen te doen zoals batterijen uitbouwen van citroenen en het ontwerpen van gewicht dragende structuren van een spel kaarten. Als technisch onderwijs belangrijk, zul je een leidende rol in de STEM Academy te spelen - het ontwerpen van curricula en tientallen hands-on activiteiten om vierde-, vijfde- en zesde-klassers enthousiast over techniek te krijgen.

ASEE HOOFDSTUK

ONU begon de eerste - en enige - undergraduate hoofdstuk van de American Society for Techniek Onderwijs (ASEE). Leden van deze groep sponsor gastsprekers, deelnemen aan de regionale en nationale conferenties, organiseren leuke sociale activiteiten en neem deel aan STEM outreach programma's.

DENK SUCCES

TYLER Hertenstein BS '15

"Het beste aspect van de engineering-educatieprogramma is de veelzijdigheid. IK NAM mechanische, elektrische en civiele techniek en informatica KLASSEN HET VOLLEDIGE VIER jaar, alsmede wiskunde en opvoeding. Het leerde me hoe OM EEN STERKE LEERLING die kon MASTER EEN NIEUW ONDERWERP in een korte tijd. OOK gaf me de gelegenheid om NASTREVEN een grote verscheidenheid aan carrière. "Tyler Hertenstein studeerde af met een Bachelor of Science in het technisch onderwijs in het voorjaar van 2015 en keurde een positie als een engineering technologie docent at Pleasant Local High School in Marion, Ohio. Terwijl in ONU, hij hielp om de STEM Academy plannen, reisde naar de Dominicaanse Republiek om de lokale leerkrachten te laten zien hoe je techniek te integreren in hun lessen, en bracht een zomer bij Olin College in Massachusetts werken aan een onderzoeksproject met ingenieursstudenten uit het hele land . Hij heeft ook-student les aan Allen East High School in Lima, Ohio, en geïnterneerd in de ontwikkeling van webapplicaties op Plumbline Solutions in Findlay, Ohio.

RESULTATEN en cursussen

SOLID RESULTATEN

 • De wiskunde onderwijs onderdeel van onze technische opleiding is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE).
 • ONU onderwijs studenten hebben een 100 procent passage tarief bereikt voor de afgelopen vijf jaar op de leraar licentiestatus examen.
 • 100 procent van onze technisch onderwijs majors hebben full-time banen gevonden of ingeschreven in graduate school binnen zes maanden na het afstuderen.

CURSUSSEN

Je moet 128 uren krediet aan uw Bachelor of Science (BS) verdienen in technisch onderwijs. We raden u aan uw electieve uur gebruiken om cursussen of een minderjarige die zal aansluiten bij je interesses en passies.

Hier zijn een aantal vakken die je zult nemen als een ingenieursopleiding major:

 • Rekening
 • Natuurkunde
 • Communicatie in de Klas
 • Electric Circuits
 • Computer applicaties
 • Ontwikkeling in de hele levensduur
 • Educational Psychology
 • uitzonderlijke Leerlingen
 • Curriculum en Evaluatie
 • Geïntegreerde Wiskunde Methods
 • Student Teaching
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan