Bachelor Internationaal Toerisme

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Internationaal Toerisme

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

De Bachelor of Arts (6 semesters)

Internationaal toerisme is een specialisatie aangeboden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Bestuur en Internationale Betrekkingen, in de vorm van een eerste cyclus (bachelor diploma) fulltime studies met Engels als instructietaal.

Het aanbod is gericht aan kandidaten uit Polen en in het buitenland met een goede kennis van het Engels.

De studies zijn erop gericht om de studenten te voorzien van de uitgebreide theoretische kennis, evenals met de onmisbare praktische vaardigheden, waardoor het de studenten mogelijk wordt gemaakt om professionele loopbanen te kiezen op de binnenlandse en internationale markt van toeristische diensten.

Het didactisch aanbod omvat de volgende onderwerpen, onder andere:

 • Wereld toeristische attracties
 • Principes van hotelmanagement
 • Poolse toeristische attracties
 • Hotel Gastronomie
 • Spaans
 • SPA

De studierichting voorziet in stage (vier weken) en deelname aan verschillende evenementen (bijv. Toeristische beurzen) met betrekking tot de kernonderwerpen.

De kennis, vaardigheden en een aantal van de professionele competenties verworven in de loop van de studies zijn gecertificeerd met internationale certificaten.

De verworven professionele competenties zullen het mogelijk maken voor de afgestudeerden om hun eigen zakelijke activiteiten op het gebied van toerisme te leiden, en om werkzaamheden op het gebied van toeristische organisatie en management (openbaar bestuur, lokale en economische overheden), alsmede in hotels uit te voeren. , reisbureaus, vakantieresorts en vele andere entiteiten die actief zijn op de markt van toeristische diensten.

Professionele voorbereiding van de IT-afgestudeerden voor verdere loopbanen in de toeristenindustrie wordt gegarandeerd door de hooggekwalificeerde academische staf (theoretici, experts en beoefenaars). Afronding van de eerste cyclus studies laat de afgestudeerden om door te gaan naar de tweede cyclus studies aangeboden door de Andrzej Frycz Modrzewski Cracow University of andere universiteiten in binnen-en buitenland.

Aanmeldingsprocedure:

Documenten die u moet indienen als u een kandidaat uit het buitenland bent:

 • Een compleet aanvraagformulier (beschikbaar bij elektronische registratie)
 • Secondary School Exam en een certificaat uitgegeven door The Board of Education dat de gelijkheid van buitenlandse diploma's met Poolse diploma's bevestigt
 • Beëdigde vertaling van het diploma door een beëdigde vertaler die is opgenomen in de beëdigde vertalerslijst van het ministerie van Justitie of van de consul van Polen in het land waar het diploma is uitgereikt.
 • Fotokopie van het paspoort waarmee u de grens over kunt steken.
 • Huidige foto's in één kleur (grootte 35 × 45 mm, het volledige profiel van de foelie moet worden getoond, zonder accessoires, oorbellen en hoofddeksels, op een lichte achtergrond)
 • Taaldiploma of certificaat dat het niveau van het Engels op het vereiste niveau bevestigt. In geval van gebrek aan een taaldiploma of certificaat, garandeert het positieve resultaat van de plaatsingstest de toelating
 • Kopie van de geboorteakte met vertaling (betreft buitenlanders)
 • Aanwerving vergoeding 100 PLN
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
2,600 PLN
Locations
Polen - Krąków, Woiwodschap Łódź
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
collegegeld per semester (eerste cyclusstudies)