Bachelor International Business Administration en ondernemerschap

Leuphana University of Luneburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor International Business Administration en ondernemerschap

Leuphana University of Luneburg

Wat maakt zakelijk succes en wat zijn de verschillen tussen succesvolle en minder succesvolle start-ups, alom erkende particuliere ondernemingen of openbare organisaties? Welke management- en ondernemersvaardigheden te brengen succes op zowel nationaal als internationaal niveau? En hoe kunnen bedrijven of organisaties die een bijdrage leveren aan het algemeen welzijn door het creëren van publieke waarde?

BACHELOR International Business Administration & Ondernemerschap

De Engels onderwezen undergraduate programma in International Business Administration & Ondernemerschap bereidt studenten voor de functionele gebieden van het bedrijfsleven. Zij omgaan met basis en diepgaande kwesties met betrekking tot zakelijke activiteiten, economische processen, en de complexe onderlinge verbindingen van management- en ondernemersvaardigheden acties in een internationale omgeving.

STUDEREN International Business Administration & Ondernemerschap

De bacheloropleiding International Business Administration & Ondernemerschap is gebaseerd op een breed, fundamenteel wetenschappelijk onderwijs. Studenten van dit programma voor te bereiden in de functionele gebieden van het bedrijfsleven aan het werk door zijn nodig om de belangrijke management- en ondernemersvaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om succesvol te zijn in een snel veranderende zakelijke omgeving.

Een bijzondere nadruk ligt op het beheer en ondernemende oriëntatie vanuit een internationaal perspectief. De kennis van het ondernemerschap in theorie en praktijk, bedrijfsprocessen en management functie wordt aangevuld door verdere bredere specifieke gebieden, zoals de boekhouding, financiën, marketing, wet, gedrag in organisaties, IT, en de kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden. Bovendien, door middel van een historisch overzicht van het management, evenals een studie van corporate en bedrijfsethiek kwesties, de studenten van deze opleiding ontwikkelen van een historisch verankerd en-maatschappij gericht perspectief.

Deze holistische benadering in de traditie van het ideaal van 'management Liberal Art' (Peter Drucker) moeten de studenten niet alleen responsibleness in hun gebied van het bedrijfsleven, maar ook voor de samenleving en het milieu te sensibiliseren.

Individueel en CLOSE TOEZICHT

Het cohort grootte van slechts 35 studenten in staat stelt individuele en intensieve begeleiding. Daarom is onderwijs in de Major IBA & E bouwt voort op actieve kennis overname door onderzoek. Deze methode verbetert de individuele prestaties van leerlingen.

Leerdoelen

Het doel van deze studie is om te helpen en te ondersteunen studenten op hun weg naar het ontwikkelen van een brede kennis van zaken, aan de opbouw van een ondernemende vaardigheden te stellen en het verwerven van het leiderschap competenties die ze nodig hebben om te reageren op de uitdagingen en problemen die de mensheid in het algemeen, en bedrijven in het bijzonder, worden geconfronteerd in de 21e eeuw.

Toelating en aanmelding

Kandidaten voor de bacheloropleiding bestaat uit een major en een minor moet voldoen aan de academische normen voor toelating tot de universiteit of de academische standaard specifiek betrekking hebben op het onderwerp ze willen studeren.

We zijn blij om studenten van over de hele wereld om Leuphana Universiteit van Lüneburg verwelkomen. Studenten die willen een bachelor's degree in Leuphana College voltooien, maar die niet over een Duitse universiteit ingang certificaat hebben, moeten toepassen door de Application Services voor internationale studenten, Uni-Assist, in Berlijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Duitsland - Lüneburg, Nedersaksen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Duitsland - Lüneburg, Nedersaksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan