Bachelor International Business - Fast Track

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma

Het International Business Fast-Track (IB-FT) -programma voorziet in uw academische behoeften met een 3-jarige, 180 studiepunten bacheloropleiding. Het IB Fast-Track-programma wordt volledig in het Engels gegeven. Het programma levert dezelfde beoogde leerresultaten als het vierjarige programma, alleen meer academisch van aard, met behulp van een veel breder scala aan literatuur en bedrijfstheorie. Wees bereid om te werken aan uw persoonlijke, professionele en wereldwijde vaardigheden en verwacht de basisprincipes van internationaal zakendoen te leren. Het IB Fast-Track-programma bereidt u voor om te gedijen in de wereld van het internationale bedrijfsleven, door cursussen op het gebied van economie, marketing, financiën, management, informatietechnologie, handel en culturen.

Carrièremogelijkheden

AMSIB-alumni zijn verspreid over de hele wereld en vorderen hun loopbaan in management- en leiderschapsfuncties. Als afgestudeerd International Business (IB-FT) ben je een waardevol bezit voor werkgevers omdat je een solide theoretische kennis van bedrijfsadministratie hebt verworven en deze theorieën in praktijk en werkelijke producten kunt omzetten. Tijdens je studie heb je al een waardevol netwerk opgebouwd en kun je elke internationale functie op managementniveau vervullen in de business-to-consumer of business-to-business sector. Tegen de tijd dat je klaar bent met je studie, ben je een goed opgeleide zakelijke professional die in staat is om maatschappelijk verantwoorde en duurzame bedrijfsoplossingen te bieden voor toekomstige uitdagingen. Met ongeveer 1,5 jaar opgebouwde internationale ervaring, kunt u de praktische kennis die u hebt opgedaan ook toepassen in een multiculturele werkomgeving.

Hoe ziet uw toekomstige visitekaartje eruit?

  • Business Development Manager bij Shell, België
  • International Product Manager bij Cinemotion, Bulgarije
  • Import- en exportassistent bij Philips, Frankrijk
  • International Marketing Assistant bij Deutsche Bank, VS.
  • Export Manager bij Bosch, Denemarken
  • International Marketing Manager bij Mercedes, Dubai
  • International Marketing Researcher bij Deloitte, Nederland
  • Internationaal publiciteitsagent bij de Verenigde Naties, de VS en Rwanda

32170_IBMS_Fast_Track_Staan.jpg

Toelatingseisen

Om te worden toegelaten tot het IB-FT-programma, is bewijs vereist dat u bent geslaagd voor de gestandaardiseerde examens voor universitaire toelating van uw land van herkomst, gelijk aan het niveau van een Nederlands vwo-diploma. Deze omvatten International Baccalaureate, Abitur, GCSEs 3 onderwerpen en GCE met 3 Advanced Level (beoordeeld A, B of C). Omdat het programma in het Engels wordt uitgevoerd, verwachten we van onze studenten dat ze goede Engelstalige schrijf- en spreekvaardigheid hebben.

AMSIB Open Days

Kom meer te weten over je interesseprogramma en ervaar de sfeer op de Amsterdam University of Applied Sciences .

Wat kan je verwachten van een AMSIB open dag?

U kunt algemene informatie krijgen over de programma's die wij aanbieden. Volg een proefles, workshop of miniatuurlezing van een programma. Praat met een van onze studieadviseurs op een van de studiekeuzevierkanten, of krijg antwoorden op je vragen van studenten en professoren.

Gelieve u vooraf in te schrijven voor de open dag. U kunt dit doen door de volgende webpagina te bezoeken:

http://www.amsterdamuas.com/education/open-days/open-days.html

Drie weken voor de open dag sturen we u een link waarin u de studieprogramma's kunt selecteren die u wilt bezoeken.

De open dagen worden gehouden op:

Zaterdag 2 november 2019, 10.00 - 14.00 uur

Zaterdag 14 december 2019, 10.00 - 14.00 uur

Zaterdag 8 februari 2020, 10.00 - 14.00 uur

Dinsdag 7 april 2020, 18.00 - 21.00 uur - open avond

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) is based in The Netherlands, in the city of Amsterdam. Amsterdam is a cosmopolitan city where 175 different nationalities live and work together and ... Lees meer

The Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) is based in The Netherlands, in the city of Amsterdam. Amsterdam is a cosmopolitan city where 175 different nationalities live and work together and where the English language is largely spoken. The city is a hotbed of education and research in all conceivable areas: culture and society, trade, logistics, aviation, shipping, ICT, sport, healthcare, education and much more. At AUAS we take full advantage of this wealth of opportunities in order to provide the best possible education and produce cutting-edge research. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Epas Accredited