Bachelor internationale bedrijfsleven

Zuyd Hogeschool

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor internationale bedrijfsleven

Zuyd Hogeschool

Bachelor International Business and Languages

Bent u geïnteresseerd in een boeiende en uitdagende baan die veel internationale bekendheid en zakelijke contacten gaat over de hele wereld bent, zal onze International Business natuurlijk een uitstekend uitgangspunt voor een dynamische en internationale carrière.


Onze internationale Business programma is een fusie van de International Business and Languages ​​programma (IBL) en International Business and Management Studies (IBMS), en is momenteel de enige aangeboden tegen een Hogeschool in Nederland. 


Maak kennis met de wereld in Maastricht!

In je eerste jaar werk je aan de volgende thema's:


Bovendien zal u worden opgeleid in een breed scala aan vaardigheden. In het tweede jaar de thema's van de communicatie, verkoop, logistiek en ondernemerschap zullen worden behandeld.


De eerste twee jaar van de cursus zijn uw stichting programma, de zogenaamde major. Hierna krijgt u een specialisatie, bijvoorbeeld selecteren:


In het vierde en laatste jaar van je studie kun je een pre-master programma dat je voorbereidt op een masteropleiding aan de Universiteit Maastricht te volgen.


Talen


Studenten zullen lessen Engels te nemen en kiezen voor een tweede vreemde taal (het Frans, Duits, Spaans, Mandarijn). Internationale studenten kunnen ook kiezen voor Nederlands als vreemde taal. Daarnaast kunnen studenten kiezen voor een taal die lijn bij te wonen om dieper te graven in een andere taal en leren over hun zakelijke cultuur. Op dit moment bieden wij de taal en cultuur lijnen in het Spaans, Frans, Duits, Portugees, Russisch en Mandarijn.


Stage


Het spreekt vanzelf dat een internationale studie programma omvat internationale ervaring. Zowel van onze International Business cursussen al een uitgebreid internationaal netwerk.


Loopbaanperspectieven


In onze beide International Business cursussen, zal u worden opgeleid voor een breed scala aan management posities op het gebied van handel, financiën en organisatie. Als gevolg daarvan zul je uitstekende kansen op werk op de nationale en internationale arbeidsmarkten, zoals:


Al deze functies zijn voorzien van internationale contacten die worden onderhouden en waar nodig een gedegen inzicht in de economische en juridische kwesties, evenals interculturele en taalvaardigheden.

Toelating voor internationale studenten


Studenten die willen worden ingeschreven in het International Business programma flexibel moet zijn en bereid zijn om de uitdaging van het studeren in het buitenland met mensen van verschillende culturele achtergronden te accepteren. Om succesvol te voltooien van de opleiding, moet je onafhankelijk te zijn en volwassen genoeg om in een vreemd land om te wonen. In samenwerking met de NUFFIC, Nederland 'Organisatie voor Internationale Samenwerking in het Hoger Onderwijs, zal de International Business School Maastricht de waarde van buitenlandse diploma's te beoordelen.

In het algemeen een diploma secundair onderwijs (bv vwo, havo, Abitur, Fachhochschulreife of International Baccalaureate diploma) zullen toegang tot onze opleiding geven. EU / EER-studenten met een buitenlands diploma kan worden toegelaten wanneer ze voorbij het Engels als examenvak.

Vergeet niet om de immigratie regelgeving opgelegd door de Nederlandse autoriteiten te controleren. Dit kan een tijdrovend en kostbaar proces; goed te beginnen uw aanvraag proces van tevoren om teleurstelling te voorkomen. Momenteel is er een visum en verblijfsvergunning voor niet-EU-burgers kost ongeveer € 433.

In principe moeten de aanvragen voor de inschrijving in ons bezit zijn vóór 1 juli (niet-EU-studenten vóór 1 juni). Te laat ingediende aanvragen kan door de gangen beheer worden beschouwd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,060 EUR
per jaar (EER) / 7445 (niet-EER)
Information
Deadline
Juli 30, 2020
Non-EU students 01/06/2017 in order to apply for visa
Locations
Nederlanden - Maastricht, Limburg
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Juli 30, 2020
Non-EU students 01/06/2017 in order to apply for visa
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Nederlanden - Maastricht, Limburg
Aanmeldingslimiet Juli 30, 2020
Non-EU students 01/06/2017 in order to apply for visa
Einddatum Vraag informatie aan