Cursus Type:

IBA & BA (Hons) Bachelor (Double Degree)

De BHM awards (graden):

  • NL graad: Bachelor of International Business Administration (BBA) in Hospitality Management
  • UK graad: Bachelor of Arts (BA) International Hospitality Management

De International Business Administration (IBA) Bacheloropleiding met een specialisatie in Hospitality Management, in combinatie met de BA (Hons) in International Hospitality Management is bedoeld voor studenten die willen een management carrière volgen in de dienstverlenende sector, in een internationaal gerichte organisatie of onderneming. Deze unieke en veeleisende opleiding, waardoor studenten om ofwel besteden een deel van hun studie in 3 verschillende landen, of gewoon 2, is echt internationaal. Of u nu de standaard route, of de zogenaamde EuroBA route te volgen en een semester door te brengen aan de University of Brighton, heb je de mogelijkheid om 2 wereldwijd erkende en gerenommeerde graden te verdienen.

De huidige Hospitality, Toerisme en recreatie sector is op zoek naar branding en duurzaamheid, talent management en het versterken van marketing en sales. Een Wittenborg afgestudeerde gespecialiseerd in Hospitality Management zullen al deze kwesties te begrijpen!

Deze opleiding leidt tot een management carrière in de spannende beroep van hospitality management of toerisme. Zakenreizen en hernieuwde belangstelling voor de binnenlandse en buitenlandse toerisme is het verhogen van de vraag naar hospitality managers in hotels, evenementen, en food service bedrijven. De double degree in International Hospitality Management zullen de studenten kennismaken met de beheersaspecten die nodig zijn om de dagelijkse gang van gaming locaties feestzaal resorts, en of het beheer van speciale event-planning afdelingen van scholen, zorginstellingen en bedrijven te overzien.

Cursus Inhoud: Curriculum / Opzet

De mate zal ten minste drie of vier jaar in beslag nemen, afhankelijk van: of u nu kiest voor een langere periode stage; krijgen genoeg credits op de 1/2 manier punt; of het blok waarin je begon. Block 07/03 binnenkomst vindt altijd een minimum van drie en een half jaar. Alleen Blok 1 & 2 nieuwkomers kunnen afstuderen binnen 3 jaar, afhankelijk van hun resultaten.

De methode van lesgeven zal variëren van traditionele lezingen tot interactieve workshops, welke groep oefeningen, case studies en presentaties van studenten te betrekken.

Beoordeling zal verschillen naar gelang van de module, maar het is ontworpen om een ​​werkende ethos weerspiegelen. Het zal essays en examens, maar ook het werken in teams, het geven van presentaties en evaluatie van het werk van andere studenten te betrekken.

De BHM curriculum aangeboden binnen de paden is over het algemeen hetzelfde, echter te wijten aan verschillen in de intensiteit van de modules aangeboden in het laatste jaar semester aan de University of Brighton, kan de student nog een extra module in een ander semester te voltooien (Semester 2, Jaar 3) de BA (Hons) in International Hospitality management en de IBA in Hospitality management programma omvat de rol van de business manager in de wereld van hotels en reizen. We kijken vooral op een vrije tijd georiënteerde markt vanuit een internationaal perspectief. Je leert dat hotelketens zijn bedrijven als elke andere, die macro- en micro-demografische veranderingen veroorzaken in de richting en het beleid - net als in elke andere industrie.

U vindt de administratieve processen die betrokken zijn bij hotel management en catering te bestuderen, het ontdekken van het bijzondere belang van human resource management, marketing en kwaliteitscontrole in deze toonaangevende business segment. U vindt er ook een nauwkeurig inzicht in de veranderende mondiale scène te krijgen in de toeristische sector, met de nadruk op de mogelijkheden, evenals een deel van de risico's verbonden aan deze spannende markt.

Het programma bestaat uit modules zoals Hospitality Operations, Hotel Management, Service Management, en ook gebieden zoals internationale normen en Recht in toerisme, economie en toerisme en Strategic Management in het hotelwezen. Studenten worden verwacht dat zij een stage plaats in een bedrijf te vervullen, zoals een restaurant, hotel of het reisbureau waar ze zullen ontdekken en leren over de business administration in deze industrieën.

Toelatingseisen - Bachelor

High School Diploma of definitieve certificaat, wat overeenkomt met de Nederland HAVO of MBO niveau 4 diploma / UK AS & A Level of BTEC. Neem contact op met het Admissions Office naar de middelbare school diploma vergelijkingen te ontvangen. Advanced Placement / Credit Transfer Mogelijke

Direct Entry Final Jaar

Studenten met succesvolle studie-ervaring gelijkwaardig is aan 160 Europese Credits in een verwante zaken of economisch terrein zijn in staat om direct in te voeren in het laatste jaar-programma (80 studiepunten). Het onderzoek en afstuderen bestuur zal beslissen bij binnenkomst gebaseerd op credit transcripties en diploma's gepresenteerd.

Engels taaleisen

IELTS 6 of TOEFL Equivalent.

Carriere vooruitzichten

De International Hospitality Management BA is speciaal ontworpen om uw inzetbaarheid op de arbeidsmarkt in de sector te maximaliseren; met zijn evenwichtige academische en beroepsgerichte modules, de cursus is perfect voor kick starten van een carrière in de horeca.

Veel van onze pas afgestudeerden houden nu senior management posities, bijvoorbeeld het hoofd van catering aan de Marylebone Cricket Club, de vice-president van Global Sales Europe in het Marriott hotels en de directeur van Life's Kitchen. Andere studenten zijn gegaan om het opzetten van hun eigen bedrijf.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Wittenborg University of Applied Sciences

Zie 1 andere vakken van Wittenborg University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Prijs
7,500 EUR
per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum