Bachelor internationale marketing en management

Campus M21

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor internationale marketing en management

Campus M21

Studie International Marketing & Management

DE STUDIE RICHTING internationale marketing en management in opleiding bedrijfsbeheer: carrière bij GLOBAL spelers in een paar vlieguren u zich in de Verenigde Staten of China. Over videoconferenties en Skype om managers aan te sluiten over de hele wereld. Bedrijven zijn internationaal handelen. Wereldwijde merken zijn gepositioneerd over de hele wereld. Steeds meer, het hangt af van diepgaande expertise in marketing management. De International Marketing & Management studies aan de Campus M21 is een ideale basis voor succes in internationale bedrijven en instellingen. Deze marketing programma, bent u goed voorbereid op deze trend.

Solliciteer online en ontvang een universiteit plek!

De Studies

Studiegroepen in grootte van de klas, het leren van de praktijk met gemotiveerde leerkrachten, persoonlijke benadering en duidelijke structuren, een moderne campus in een geweldige locatie - dat doet de marketing studie plezier en brengt een hoop. De geaccrediteerd volgens de internationale normen Bachelor of Arts in International Marketing en Management is een kwalificatie voor de Associate degree. Na de bachelor's degree, kunt u de meester te maken. De actie is voor u open. Met passie gaan onze studenten alle industrie-relevante onderwerpen: Wat zijn de marketingcampagnes succesfactoren vorm in Europa en Azië? Hoe wordt internationaal merk werelden te bouwen? Hoe communicatiestrategieën van de industrie van de dienstverleners verschillen?

De studies omvatten:

De bacheloropleiding duurt zes semesters en bestaat uit verschillende studies modules. Voor elke module ontvang je studiepunten (ECTS). Een totaal van 180 studiepunten kan worden bereikt. Na de succesvolle afronding zal worden beloond met een openbare universiteit u de Bachelor of Arts (BA).

Studie en Examenregeling

Gekozen Cursus Inhoud:

  • International Management
  • internationale marketing
  • brand management
  • Consumenten- en kapitaalgoederen marketing
  • E-Business
  • Bedrijfsmanagement
  • marktonderzoek
  • beheer

Carrièremogelijkheden

Globalisering is een megatrend. De internationale oriëntatie van bedrijven, instellingen en organisaties groeit. Hier goed opgeleide managers zijn in de vraag met een internationale focus. In de studie International Marketing & Management verwerven uitgebreide kennis en praktische ervaring. U vindt er een marketing-gebaseerde interface competentie te verwerven. Sluit je studie bij een erkende internationale normen Bachelor of Arts. Netwerken met professionals uit de praktijk en sollicitatie coaching studeren op de campus M21 koers. Bovendien, het uitbreiden van je sociale vaardigheden op een overtuigende uitstraling. Deze marketing studie in International Management biedt uitstekende carrièremogelijkheden.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates