Bachelor internationale theaterproductie

Ohio Northern University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor internationale theaterproductie

Ohio Northern University

Kruip achter het MAGIC

Onze unieke programma richt zich op theatrale ontwerp, productie en regie - in de VS en internationaal. U zult afstuderen met een gedegen kennis van de culturele en praktische verschillen in theaterproductie, die u voor te bereiden op een breed scala van loopbanen in het theater, opera en touring producties.

We mag dan klein zijn, maar onze mogelijkheden zijn groot. In feite, ons theaterprogramma rivalen wat je zou vinden in een serre. Onze internationale theaterproductie studenten podium tientallen campus en de gemeenschap producties. Ze omgaan met gerenommeerde ontwerpers, regisseurs, toneelschrijvers en choreografen uit de VS en landen als Schotland, Estland, Ierland, Mexico en Engeland. Ze reizen ieder jaar naar de Verenigde Staten Institute of Technology Theatre conferentie, zodat onze studenten contacten met werkgevers en bedrijven uit alle hoeken van de Verenigde Staten te maken. Ze landen ongelooflijke stages bij gezelschappen, en ze studeren in het buitenland.

Hier vindt u een deel van een gezin. U zult genieten van kleine klassen en fantastische vriendschappen. Onze onderscheiden hoogleraren zal brengen het beste in u vanaf het moment dat je aankomt op de campus tot je afstuderen. Zij zullen persoonlijk geïnvesteerd in uw succes geworden.

Op de campus, zul je studeren en werken in de top-notch faciliteiten met de nieuwste apparatuur. De Freed Center for the Performing Arts is voorzien van een 550-seat proscenium theater, een 132-seat studio theater, oefenruimtes, landschappelijke en kostuum winkels, slimme klaslokalen en een computerlokaal.

Laten we reëel zijn; internationale theaterproductie is een competitieve veld. Het zal niet gemakkelijk om uit te spitten een carrière. Maar op ONU, geven wij u een intensieve begeleiding, en we openen deuren. Talloze afgestudeerden van ons programma zal getuigen, zullen we u waar u heen wilt.

Kansen te over

OH, de plaatsen die u ga

Een goed afgeronde opleiding bestaat uit reizen, nieuwe ervaringen, en strekken uw comfort zone. We werken samen met de Universiteit van Salford in Manchester, Engeland, en de Rakvare Theatre Company in Estland voor internationale reizen en theater mogelijkheden. De studenten hebben ook bestudeerd in Mexico, Nieuw Zeeland, Australië, Italië en Ierland. Wij helpen studenten stages bij theatergezelschappen land in de grote steden. De mogelijkheden zijn hier - je hoeft alleen maar om ze te grijpen.

MASTERS IN HET HUIS

Leer van de beste in de industrie! Stelt u zich eens advies van een kostuumontwerper die werkte voor Lady Gaga en Michelle Pfeiffer. Of het leren van de complexiteit achter de performer die vanuit een vooraanstaand expert. Elk jaar brengen wij befaamde regisseurs, toneelschrijvers, choreografen, landschappelijke en lichtontwerpers, dirigenten, en meer naar de campus te werken met studenten in de intieme setting van een masterclass.

DENK SUCCES

Saori Yokoo BFA met een grote in INTERNATIONALE THEATER DE PRODUCTIE '13

"Door mijn ONU ERVARINGEN, ik was niet bang om te springen in de echte wereld. Ik hou van de mensen in onze business. Ik vind het fantastisch dat THEATER kan bewegen MENSEN en leren ze IETS. "Saori Yokoo kwam ONU vanwege de overvloed aan mogelijkheden om haar vak te beoefenen. En ja hoor, ze had de kans om de stage manager voor vele shows in het Freed Center zijn. Vandaag de dag, Saori werkt met Disney Theatrical's Aladdin in Tokyo, Japan. Daarvoor ze toerde de VS als een podium manager voor Bring it On the Musical en was een podium manager voor Oliver in New York City.

RESULTATEN en cursussen

SOLID RESULTATEN

Creative Colleges: Een gids voor studenten, acteurs, kunstenaars, dansers, muzikanten en schrijvers behoort ONU een top 200-programma voor creatieve studenten.

In de afgelopen jaren, afgestudeerden in het theater-afdeling hebben gekregen banen met nationale en internationale touring shows, worden freelance ontwerpers, ontvangen functies bij regionale theaters, en zetten hun onderwijs op graduate schools, zoals de Yale School of Drama, Carnegie Mellon, de Universiteit van Delaware en de Universiteit van North Carolina School of the Arts.

CURSUSSEN

Je moet 120 credit-uren naar een BFA verdienen in de internationale theaterproductie. Het is heel goed mogelijk om kleine of dubbele major om uw andere belangen te verkennen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan