Lees de Officiële Beschrijving

GA ACHTER DE MAGIC

Ons unieke programma richt zich op theatraal ontwerp, productie en fasebeheer - in de VS en internationaal. Je studeert af met een gedegen kennis van de culturele en praktische verschillen in theaterproductie, die je voorbereiden op een breed scala aan carrières in theater-, opera- en tourproducties.

We zijn misschien klein, maar onze kansen zijn groot. Ons theaterprogramma is zelfs een tegenpool van wat je op een conservatorium zou vinden. Onze internationale theaterproductiestudenten brengen tientallen campus- en communityproducties ten tonele. Ze communiceren met gerenommeerde ontwerpers, regisseurs, toneelschrijvers en choreografen uit de VS en landen als Schotland, Estland, Ierland, Mexico en Engeland. Ze reizen elk jaar naar de United States Institute of Theatre Technology-conferentie, zodat onze studenten contacten kunnen leggen met werkgevers en bedrijven uit de hele Verenigde Staten. Ze landen ongelooflijke stages bij theatergezelschappen en studeren in het buitenland.

Hier maak je deel uit van een gezin. Je zult genieten van kleine klassen en geweldige vriendschappen. Onze vooraanstaande professoren zullen het beste in u naar boven brengen vanaf het moment dat u op de campus aankomt tot u afstudeert. Ze zullen persoonlijk worden geïnvesteerd in uw succes.

Op de campus studeer en werk je in eersteklas faciliteiten met de nieuwste apparatuur. Het Freed Centre for the Performing Arts omvat een prosceniumtheater met 550 zitplaatsen, een studiotheater met 132 zitplaatsen, oefenruimtes, land- en kostuumwinkels, slimme klaslokalen en een computerlokaal.

Laten we echt zijn; internationale theaterproductie is een competitief veld. Het zal niet gemakkelijk zijn om een carrière uit te bouwen. Maar bij ONU geven we u intensieve ondersteuning en openen we deuren. Zoals talloze afgestudeerden van ons programma zullen getuigen, nemen we je mee naar waar je naartoe wilt.107034_7.jpg

KANSENBUREN

OH, DE PLAATSEN DIE JE ZULT GAAN

Een goed afgerond onderwijs omvat reizen, nieuwe ervaringen en het uitbreiden van je comfortzone. We werken samen met de University of Salford in Manchester, Engeland, en het Rakvare Theatre Company in Estland voor internationale reizen en theaterkansen. Studenten hebben ook gestudeerd in Mexico, Nieuw Zeeland, Australië, Italië en Ierland. We helpen studenten stage te lopen bij theatergezelschappen in grote steden. De kansen zijn hier - je hoeft ze alleen maar te grijpen.

MEESTERS IN HET HUIS

Leer van de beste in de industrie! Stel je voor advies te krijgen van een kostuumontwerper die heeft gewerkt voor Lady Gaga en Michelle Pfeiffer. Of het leren van de complexiteit van een artiest die vliegt van een toonaangevende expert. Elk jaar brengen we geprezen regisseurs, toneelschrijvers, choreografen, scenarioschrijvers en lichtontwerpers, dirigenten en meer naar de campus om met studenten te werken in de intieme setting van een masterclass.107039_12.jpg

DENK SUCCES

SAORI YOKOO BFA MET EEN BELANGRIJKSTE INTERNATIONALE THEATERPRODUCTIE '13

"WEGENS MIJN ONU ERVARINGEN, WAS IK NIET BANG OM IN DE ECHTE WERELD TE SPRINGEN. IK HOUD VAN DE MENSEN IN ONZE ZAKEN. IK HOUD VAN HET FEIT DAT THEATER KAN PERSONEN BEWEGEN EN LEREN IETS. "

Saori Yokoo kwam naar ONU vanwege de overvloedige mogelijkheden om haar vak te beoefenen. En ja hoor, ze had de kans om de toneelmanager te zijn voor vele shows in het Freed Center. Tegenwoordig werkt Saori met Aladdin van Disney Theatrical in Tokio, Japan. Daarvoor toerde ze door de VS als toneelmanager voor Bring it on the musical en was ze toneelmeester voor Oliver in New York City.107032_3.jpg

UITKOMSTEN EN CURSUSSEN

STEVIGE UITKOMSTEN

Creative Colleges: een gids voor studenten, acteurs, artiesten, dansers, muzikanten en schrijvers is ONU een top 200-programma voor creatieve studenten.

In de afgelopen jaren hebben afgestudeerden in de theaterafdeling banen gekregen met nationale en internationale reizende shows, zijn freelance-ontwerpers geworden, hebben posities gekregen in regionale theaters en zijn verder gegaan met hun opleiding aan graduate schools zoals de Yale School of Drama, Carnegie Mellon, de universiteit van Delaware en de University of North Carolina School of the Arts.

CURSUSSEN

Je hebt 120 credit-uren nodig om een BFA te verdienen in de internationale theaterproductie. Het is heel goed mogelijk om een minor of double major te doen om je andere interesses te ontdekken.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van Ohio Northern University »

Laatst bijgewerkt op December 24, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019