Bachelor Liberal Arts Programma - Geschiedenis / Overheid

Quincy College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Liberal Arts Programma - Geschiedenis / Overheid

Quincy College

De focus van de Liberal Arts programma is om de student met een breedte van het programma-aanbod in een gekozen vakgebied te bieden. Liberal Arts studenten kunnen hun programma zich richten op de volgende concentratiegebieden: Behavioral Science, Engels, Geschiedenis / Overheid, Geesteswetenschappen, Wiskunde, Psychologie, Sociale wetenschappen of sociologie. Alle concentratie keuzevakken moeten worden geselecteerd in het gekozen gebied van studie.

Programma Resultaten

Bij de voltooiing van het programma moet de student in staat zijn om:

 • Kritisch nadenken
 • denk kwantitatief
 • Communiceer effectief
 • Gebruik logica te verwerven, te evalueren en nieuwe informatie te integreren
 • Leg uit wat de aard en de maatschappelijke implicaties van de wereldwijde relaties tussen verschillende culturen
 • Solliciteer ethische criteria om een ​​verscheidenheid van de intellectuele, sociale en persoonlijke situaties
 • Solliciteer esthetische criteria om een ​​verscheidenheid van de intellectuele, natuurlijke, artistieke en sociale fenomenen
 • Blijk van een brede theoretische en praktische kennis van een vakgebied onder de liberal arts and science concentraties

In tegenstelling tot veel colleges in de Verenigde Staten, heeft Quincy College geen hoger collegegeld tarief zijn internationale studenten op te laden. Hieronder is een lijst van programma's die worden aangeboden bij Quincy College en de geschatte kosten van het collegegeld en vergoedingen, evenals de kosten van levensonderhoud.

QuincyCollege101QuincyCollege102

QuincyCollege103

Quincy College verwelkomt momenteel meer dan 350 internationale studenten naar onze campus uit de hele wereld. Onze internationale studenten hebben deze twee jaar instelling gekozen om dezelfde reden Amerikaanse studenten deed: gecommitteerde faculteit Quincy College en kleine klassen, mogelijkheden om over te dragen aan vier jaar universiteiten, uitstekende academische programma's, flexibele lesroosters, gunstige ligging in de omgeving van Boston, en betaalbaarheid.

Quincy College maakt het gemakkelijk om te dragen aan een instelling van vier jaar zoals we hebben articulatie overeenkomsten met vele publieke en private universiteiten. Na het voltooien van een van onze associate degree-programma's, kunnen onze studenten gemakkelijk over te dragen aan een universiteit van vier jaar om een ​​bachelor's degree te verdienen.

We hebben ook veel clubs en organisaties om het studentenleven te verbeteren bij Quincy College zoals Phi Theta Kappa en Gamma Phi Beta Honor Societies, Intramurale sporten, diverse jobbeurzen, een student-run krant, en nog veel meer. Daarnaast bieden wij diensten voor studenten om uw ervaringen bij Quincy College verder te verrijken. De Nicastro Learning Center biedt een-op-een begeleiding, zal het Bureau van de Career Services u helpen een stage of part-time baan te vinden, en onze Student Succes Coaches zijn hier om u te helpen als je overweldigd voelt of gestrest.

 • Meer dan 25 majors om uit te kiezen
 • Betaalbare collegegeld op basis van een kosten per krediet voor alle studenten
 • Persoonlijke benadering college ervaring
 • Gemakkelijke overgang naar 4 jaar universiteit & universiteiten
 • Gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer, de MBTA en Boston
 • Gunstig dicht bij de luchthaven
QuincyCollege104
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
5 semesters
Voltijd
Price
Prijs
-
Locations
Verenigde Staten - Quincy, Massachusetts
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Plymouth, Massachusetts
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price $ 220 / credit