Bachelor LIU-Worms International Business Management

Lebanese International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor LIU-Worms International Business Management

Lebanese International University

Bachelor LIU-Worms International Business Management

Het programma omvat volgende cursussen:

Inleiding tot Business Management

De cursus richt zich op de manier waarop organisaties opereren in een tijdperk van snelle veranderingen, en de factoren die bepalen hoe managers effectief te kunnen opereren. Onderwerpen zijn onder meer de management functie; het ontstaan ​​van het moderne management; de ontwikkeling van het management theorie; de context waarin managers opereren; en beheren organisaties. De cursus integreert klassieke en moderne concepten met een rijke verzameling van hedendaagse real-world voorbeelden en cases. De cursus omvat zes belangrijke thema's die de vooruitgang te begeleiden door de fascinerende wereld van het management, te weten: Verandering, ontwikkeling van vaardigheden, Wereldeconomie, de Internet-revolutie, Diversiteit, en ethiek.

Inleiding tot de wereld van het bedrijfsleven

Het doel achter deze cursus is het bedrijf studenten laten kennismaken met de variant scopes van zakelijke toepassingen. Studenten zullen elementaire AGV begrijpen en assimileren Zaken theorieën. Om de fundamenten van het bedrijfsleven te begrijpen, functioneel en relevant zijn voor studenten met weinig of geen zakelijke achtergrond, zullen onderwerpen zijn de discussies van de moderne zakenwereld, Business Management, Employee Gedrag en Motivatie, Principes van Marketing, Managing Information Technology, Accounting Information, en beheren van Financiën. Die thema's zullen met elkaar in verband met de meest dringende hedendaagse vraagstukken van mondiaal concurrentievermogen, ethische normen, en technologie. Studenten die deze cursus krijgen hun verwachtingen vooruit naar de wereld van het bedrijfsleven zich terdege bewust van de uitdagingen, verantwoordelijkheden te gaan, en wat kunnen ze de voorsprong op de concurrentie geven.

International Business Law

De cursus is ontworpen om toekomstige managers uit te rusten met een systematische kennis van de juridische aspecten van de mondiale zakelijke omgeving dat zakelijke beslissingen en gedrag beïnvloedt. Onderwerpen hebben betrekking op de structurele economische factoren die locatie voordelen van invloed zijn, de juridische complicaties veroorzaakt door "beheerd" handel, vorming vrijhandelszones en economische unies, volatiliteit op de wereldwijde macro-economische omgeving en de financiële markten. Studenten worden begeleid bij het ontwikkelen en demonstreren van een systematische mind-frame, dat hen kan helpen om kritische juridische vraagstukken te benaderen in de huidige geglobaliseerde zakelijke omgevingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
155 USD
per credit
Locations
Libanon - Beiroet, Beiroet
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Libanon - Beiroet, Beiroet
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan