Bachelor - logistiek in de handel

Algemeen

Beschrijving van opleiding

bachelor - logistiek in de handel

Logistiek in de handel lost taken in verband met de optimalisatie van de operaties in de aanvoer, productie, distributie, warehousing, transport. Het omvat het hele spectrum van vragen met betrekking tot de overdracht van goederen en materiële middelen, zowel binnen het bedrijf en in-tussen haar leveranciers, intermediaire bedrijven en distributienetwerk. Logistieke functies zijn in de eerste plaats gericht op het minimaliseren van de kosten in de productie, overdracht en opslag van producten. Voordelen van het onderwijs Je staat zal zijn.:

  • organisaties die op de binnenlandse markt; over koopwaar stroomt in de handel in organisaties; over de werkelijke mogelijkheden van de behandeling van het assortiment en de product voorraad, over bijzonderheden van warehouse complex en distributiecentrum operaties;
  • opbouwen van economische betrekkingen, weet de merchandising en de vaardigheden hebben van goederen flow management, weten diverse aspecten van logistiek en handel voorraadbeheer, bezitten technieken voor het beheer van het assortiment en factoring.

Relevantie van het onderwijs. Er is een grote verscheidenheid aan activiteiten. Logistieke specialisten zijn in de vraag door dergelijke organisaties en bollen als: bedrijven, winkels, transport bedrijven, wetenschappelijke en onderzoeksinstellingen, enz.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions.

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions. Lees Minder