Bachelor Management: beheer van de organisatie

Saratov Socio-Economic Institute

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Management: beheer van de organisatie

Saratov Socio-Economic Institute

MANAGEMENT ORGANISATIE

Wat zal ik leren?

Studenten studie economie, organisatiekunde, marketing, human resource management, wetgeving, corporate management, risk management, strategisch management, vastgoed economie en property management, quality management, productie management; beheersen de methoden van de financiële en management accounting en financiële analyse, business planning; onderworpen aan een reeks van trainingen op teambuilding, leiderschap, training creatieve management en business communicatietechnologie.

Te dien einde, nieuwe vormen van training uitgevoerd: opleiding, business simulaties, case studies, de nieuwste software, "Zakelijk Engels" Maximum »», «Project Expert 7.0» en anderen. Het verwerven van praktische vaardigheden wordt in de loop van de praktijk uitgevoerd op de toonaangevende ondernemingen van de regio en de regio.

Studenten en afgestudeerden van de afdeling hebben de mogelijkheid om hun potentieel te realiseren op het gebied van management, om een ​​bedrijf te openen in samenwerking met de business incubator. Afgestudeerden van de afdeling - een concurrerende specialisten met diepgaande kennis op het gebied van economie en management, waarmee het ministerie blijft wederzijds voordelige samenwerking.

Wie ik kan werken?

Afgestudeerden kunnen werken in industriële ondernemingen, commerciële banken, kleine bedrijven, overheidsinstellingen en de lokale overheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Rusland - Saratov, Oblast Saratov
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Saratov, Oblast Saratov
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan