Bachelor Management: beheer van innovatie en investeringen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het beheer van innovaties en investeringen

Wat zal ik leren?

Studenten in het profiel "Innovatie en beleggen" is een complex van kennis en vaardigheden die het mogelijk om effectief te beheren innovatie en investeringen activiteiten, waaronder de markt van de reële en financiële investeringen, het beheer van intellectuele eigendom, te beoordelen en de innovatie en het beleggingsrisico te voorspellen maken, zorgen voor de duurzame ontwikkeling en economische veiligheid business.

Graduate profiel "Beheer van innovatie en investeringen" heeft een reeks gemeenschappelijke culturele en professionele competenties om doeltreffend uit te voeren organisatorische en management, informatie-analyse en business Set van professioneel gerichte disciplines wordt voortdurend verbeterd, nu presenteert onderwerpen zoals: "Forecasting en Planning management "" Investeringen en financiële forecasting "" Strategisch management van innovatie FIELD OPERA lnostyu "" Economische evaluatie van de investeringen en innovatie "" Investment Management "" Beheer van innovatieve en investeringen risico's "" Organisatie van innovatieve activiteit "" Internationale investeringen "en vele anderen.

op dit profiel Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om de ontwikkeling van deze wetenschappelijke richting volgen in het kader van de masteropleiding "Beheer van innovatieve business."

Wie ik kan werken?

Afgestudeerden kunnen werken als managers van de verschillende niveaus van de hiërarchie in de productie, commerciële structuren op verschillende terreinen, in kleine bedrijven, overheden en lokale zelfbestuur in de investeringen en innovatie bedrijven, commerciële banken, leasemaatschappijen, pensioenfondsen, vermogensbeheerders en financieel-industriële groepen.

Laatst bijgewerkt op aug 2017

Over de school

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. The process of unification of federal and regional ... Lees meer

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. The process of unification of federal and regional universities with further subsequent addition of the Saratov Institute of the Russian Trade and Economic University had ended in 2014. Lees Minder