Bachelor Management: Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MARKETING

Wat zal ik leren?

Het onderwijsproces in het kader van het profiel "Marketing" is gebouwd op basis van de meest moderne vormen en methoden van de opleiding, de aanpassing ervan te maximaliseren aan de moderne eisen van de werkgevers. Werkgevers zelf zijn betrokken bij het leerproces, uitgevoerd voor studenten van diverse business trainingen en workshops.

Marketing - is een vak voor mensen combineren rationaliteit en creativiteit, de wil om de realiteit om hen heen te veranderen. Marketing en reclame afdeling zal helpen om de nodige vaardigheden te openen en zal helpen om de meest ambitieuze ideeën uit te voeren.

Wie ik kan werken?

Afgestudeerden kunnen werken in marketing, marketing analytics, managers van de distributie en merchandising, gespecialiseerd in marktonderzoek, hoofden van de gespecialiseerde afdelingen en richtingen op de machines voor diverse industrieën en bouwnijverheid, de handel en diensten, financiële bedrijven en onderwijsinstellingen en andere organisaties de productie, commerciële en niet-commercieel gebied.

Laatst bijgewerkt op aug 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. Graduates receive diplomas from the Moscow Universi ... Lees meer

Saratov Socio-Economic Institute of Plekhanov Russian University of Economics is the legal successor of the Saratov State Socio-Economic University. Graduates receive diplomas from the Moscow University, and the quality and practical value of knowledge are ensured with long experience of personal training by Saratov Socio-Economic Institute. Lees Minder