Bachelor- Marketing Management

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor- Marketing Management

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Marketing Management: www.hanzegroningen.eu/marketingprogramme

In deze dag en leeftijd afzet is de aandrijfmotor van bijna elke organisatie: Het is waar alle strategie begint, en het is waar uiteindelijk de klant wordt voldaan. Onze Engels onderwezen bacheloropleiding in Marketing Management is volledig gericht op het ontwikkelen van uw marketing talenten, zodat je een verschil maken in de wereld van marketing management kan maken. Bij de Instituut voor Marketing Management Ons motto is: 'drive, focus en ambitie', die niet alleen van toepassing is op je opleiding, maar om onze hele manier van werken. U zult onder studenten van verschillende nationaliteiten, die je voorbereiden voor de wereldwijde werkplek, om een ​​marketing management professional te worden. Stages zijn opgenomen in het programma, dus in onze jarenlange ervaring met onze studenten hebben we ontdekt dat met een stevige commerciële achtergrond die u in staat om passend werk te vinden in bijna elke sector zal zijn.

Bent u geïnteresseerd in het bestuderen in een internationale omgeving? Wilt u te verbeteren en ontwikkelen van uw verkoop vaardigheden? Ben je te popelen om de marketing achtergrond van onderzoeken, bijvoorbeeld Google Analytics? Dan is Marketing Management het programma voor u! Dan raden we onze Marketing Management opleiding voor jou.

Vijf gegronde redenen voor zijn komst naar het Instituut voor Marketing Management

  1. Nederland: een land met een lange traditie in de internationale handel. 2. Groningen: bekend als een van de beste studentensteden in Nederland, met een bevolking van 200.000 mensen, waaronder 57.000 studenten. Officieel is de jongste en veiligste student stad van Nederland. 3. Hanzehogeschool Groningen, Groningen: hoge ranking hogeschool in Nederland (3 van de 11) in termen van kwaliteit en tevredenheid van studenten (2015). Hanze geldt als de nummer 25 universiteit in de wereld met betrekking tot het totale aantal studenten start-ups (2016, U-Multirank).

  2. De Marketing Management programma: een volledig Engels onderwezen Bachelor of Business Administration programma, kunt u zich voorbereiden in internationaal gemengde groepen, voor een uitstekende uitgangsposities op het gebied van marketing management. Het programma richt zich op online marketing, evidence-based en hands-on sales management en marketing communicatie management.

  3. De Marketing Management programma is een 4-jarige opleiding, met 2 semesters van marketing werkervaring opgenomen om je CV te stimuleren. Bezoek ons ​​op Hanzehogeschool Groningen: Share Your Talent, Verplaats de Wereld!
IBA

Eerste jaar

Het eerste jaar is gericht op het operationele niveau van het management. Het geeft je een inleiding op het gebied van marketing en organisatie theorie. Onderwerpen zullen onder meer economie, marketing en corporate communicatie. Alle onderwerpen houden verband met praktische marketing cases. Om uw cultureel bewustzijn te verdiepen en je horizon te verbreden u een tweede extra vreemde taal, zoals Spaans, Mandarijn (de officiële taal van China) of Nederlands te leren.

Stages

Tijdens het jaar 2, tweede semester, ga je op een half jaar stage. Hier vindt u hoe marketing communicatie en sales werkzaamheden in de dagelijkse praktijk te zien. U vindt er ook een klein onderzoek te doen in het kader van deze stage. De ervaring die is opgedaan tijdens je stage is het uitgangspunt voor de strategische marketing niveau kwesties van het derde jaar.

internationale mogelijkheden

Het programma van de Marketing Management bachelor's stimuleert studenten om hun horizon te verbreden, bijvoorbeeld door het volgen van onderdelen van het programma in het buitenland. Onze Stagebureau heeft vele internationale contacten, om u te voorzien van een goede stage in het buitenland in jaar 2 (Duitsland, Spanje, China, Maleisië, enz.). We hebben ook uitwisselingsprogramma's met diverse universiteiten, voor een Study Abroad in jaar 4.

Carrièremogelijkheden

Na het afstuderen bent u klaar om zowel de internationale als nationale arbeidsmarkt te betreden. Je past in een groot aantal commerciële functies. De banen die je opgeleid zijn voor hebben één ding gemeen: het huidige en nabije toekomst marketing industrie uitdagingen. Hier zijn enkele voorbeelden van carrièremogelijkheden, functies en mogelijkheden: commercieel manager, marketing manager, business development manager, sales manager en account manager.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 16, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,060 EUR
Information
Deadline
Juni 1, 2018
Locations
Nederlanden - Groningen
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Juni 1, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Groningen
Aanmeldingslimiet Juni 1, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Price
EU / EER **: 2006 € / NON-EU / EER *: € 7500