Lees de Officiële Beschrijving

Een diploma in de sociale communicatie is gericht op individuen die in staat van het uitvoeren van werkzaamheden in de media gebied te trainen, met name in de journalistiek en de audiovisuele sector. De afgestudeerde moet specifieke vaardigheden te verwerven - overdekt in wetenschappelijk gefundeerd, specialiteit, complementair en optioneel in dit curriculum - om te werken in de communicatie bedrijven, bezetten verschillende posities in de structuur van communicatiemiddelen op het gebied van informatie, productie en sorteren. Ook is het doel van dit diploma te bevorderen synergie met de lokale en nationale media en communicatie bedrijven, met het oog op een effectieve aanpak van de professionele realiteit en de intrede van "producten", ontwikkeld door de studenten binnen de praktische disciplines in te schakelen.

CARRIÈRE

Pers, radio, tv, online journalistiek, Fotojournalistiek, Televisie Productie en sorteren, Screenwriting, Image en communicatie bureaus.

Toelatingseisen - de meid in het Portugees ISMT

INTERNATIONALE STUDENT IN ISMT - Wat zijn de voorwaarden voor de toegang?

Kan worden toegepast op de concurrentie internationale studenten die: 1) houder zijn van een diploma dat in het land waar het werd behaald, geef hen het recht om op te staan ​​en de toegang tot het hoger onderwijs in dit land. Dit vereist de presentatie document van de titel van de kwalificatie, met vermelding van het eindklassement, gevalideerd door de bevoegde autoriteit van dat land 2) houder zijn van een diploma van het Portugese secundair onderwijs of een gelijkwaardig diploma. Het laatste geval moet het document presentatie van de gelijkwaardigheid van niet-cursus Portugees het Portugese onderwijssysteem, met vermelding van het eindklassement

Opleiding te volgen in:
Portugees

Zie 8 andere vakken van Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
6 semesters
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum