Bachelor Milieuwetenschappen

Leuphana University of Luneburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Milieuwetenschappen

Leuphana University of Luneburg

MAJOR

De natuurlijke hulpbronnen steeds schaarser worden. In de laatste 200 jaar, hebben veel energiebronnen benadrukt buiten hun punt van de wedergeboorte in de nasleep van de economische en sociale ontwikkeling. Als student milieukunde aan de oorzaken van milieuproblemen in de economische en sociale gedrag van mensen te analyseren en leren om nieuwe duurzame oplossingen te ontwikkelen.

ONLINE AANVRAAG

De online applicatie is beschikbaar vanaf half mei 2015. Ontdek op voorhand over de toelatingseisen en de specifieke toelatingsprocedure bij Leuphana College.

Environmental Science STUDIE

De Bachelor of Environmental Sciences richt zich op methoden en technieken die het mogelijk maken om de ecologische, economische en sociale behoeften van een samenleving te integreren, zodat een duurzame, lange termijn levensvatbaar en verstandige ontwikkeling op lange termijn mogelijk is.

Als student milieuwetenschappen onderzoeken problemen vanuit het perspectief van verschillende, aanvullende disciplines - bijvoorbeeld vanuit een sociologisch, ecologisch en economisch perspectief. De basis van het bestuderen van de kennis van de methodologische aanpak van de sociale en natuurwetenschappen. Ook u aanschaft communicatie en design vaardigheden, werken met modellen en statistieken, maar ook onderzoek doen in het laboratorium of in het veld.

Studeren in het buitenland MILIEUKUNDE

Tijdens haar studie aan het College van Environmental Sciences University of Lüneburg, kun je internationale ervaring op te doen. Daarnaast semester in het buitenland als onderdeel van een Erasmus-uitwisseling, heeft u de mogelijkheid om te schakelen naar de undergraduate programma Milieu en Duurzaamheid Studies. Door over te schakelen kunt u uw studie van milieuwetenschappen een geïntegreerde jaar in het buitenland in Zweden (8 plaatsen), Spanje (7 plaatsen) te starten of aan te vullen Hongarije (5 plaatsen).

De selectie voor de wijziging van Major Environmental and Sustainability Studies uitgevoerd in het eerste semester. Ter voorbereiding van de eenjarige studie in het buitenland in een bepaalde voorbereiding module "European Sustainability Studies" evenals cursussen in het Zweeds, Hongaars en Catalaanse worden aangeboden.

Doelstellingen van het milieubeleid wetenschapsstudies

Milieu-wetenschappers en milieu-wetenschappers in Lüneburg leren om mondiale klimaat en milieuproblemen in de wetenschap te begrijpen en te beoordelen. Ze leren ook om te begrijpen van de sociale waarden, uitgangspunten en gedragspatronen die dergelijke problemen veroorzaken, te herstellen oordeel en nieuwe benaderingen voor zachtere processen in het beheer van natuurlijke hulpbronnen te ontwikkelen.

Dit stelt u in staat om te kopen in de undergraduate studie van de expertise om te begrijpen set van complexe problemen en om duurzame oplossingen te vinden. Ze leren denken en netwerk in elkaar grijpende processen te analyseren. Dit maakt je een afgestudeerde of Graduate gewilde professionals in de groeiende arbeidsmarkt duurzaam beheer en duurzame inrichting van onze samenleving.

Perspectieven van BACHELOR MILIEUKUNDE

De traditionele sterke punten van de bacheloropleiding in Environmental Sciences aan de Universiteit van Lüneburg liggen in haar interdisciplinaire structuur die stimuleert het denken in verschillende perspectieven en methoden in zijn oriëntatie.

Als afgestudeerde of Graduate Ze zijn dus niet alleen professioneel, maar ook professioneel gekwalificeerd. De juiste balans tussen wetenschappelijke en humanistische componenten zijn het bestuderen van een Duitsland-brede uniek profiel. Zo kunt u aan de slag in een verscheidenheid aan vakgebieden met betrekking tot technologie, het bedrijfsleven en de wetenschap in de context.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Duitsland - Lüneburg, Nedersaksen
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Duitsland - Lüneburg, Nedersaksen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan