Bachelor mode management, trend management en brand management

Campus M21

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor mode management, trend management en brand management

Campus M21

Studie mode management, trend management en brand management

DE STUDIE DIRECTION MODE, TREND en brand management in de studie PROGRAMMA BUSINESS MANAGEMENT: mode en trends - het materiaal voor sterke merken Mode is meer dan Zeitgeist - het is een uiting van levensstijl en persoonlijkheid. Mensen kopen vandaag geen telefoon en geen jeans, ze in feite koopt een lifestyle als een uitdrukking van het zelf. De mode-industrie en het merk groeit wereldwijd en heeft gekwalificeerde managers en creatieve voorbeelden. Mode studeren op de campus M21 is een perfecte springplank voor je carrière in deze industrie.

Solliciteer online en ontvang een universiteit plek!

Oefen met sterke merken

De mode management, trend management en brand management studies aan de Campus M21 is praktisch. Onze studenten ontwikkelen met professionals in het veld sterke concepten en campagnes. Zij identificeren trends en modellen voor strategisch merkmanagement prominente merken te ontwikkelen. Partners zijn onder andere Swarovski, MINI of het Agentschap WHITE, bedient klanten zoals Tommy Hilfiger en Ray Ban. In de echte praktijk projecten die tellen. Simulatie games zijn niet genoeg! De 12-weekse stage tijdens de mode-management, trend management en brand management studies in organisaties of bedrijven is vaak de sleutel tot een carrière te beginnen.

De Studies

Studiegroepen in grootte van de klas, het leren van de praktijk met gemotiveerde leerkrachten, persoonlijke benadering en duidelijke structuren, een moderne campus in een geweldige locatie - dat doet de mode studeren leuk en brengt een hoop. De geaccrediteerd volgens de internationale normen BA in Fashion Management dan kan een master's degree. De actie is voor u open. Met passie gaan onze studenten cruciale kwesties van de mode management en trendonderzoek naar: Hoe worden nieuwe trends in mode en design is ingesteld? Wat is het geheim van sterke merken zoals Apple, Prada of BMW? Hoe maak je een campagne voor een nieuwe mode-collectie te maken?

De studies omvatten:

De bacheloropleiding duurt zes semesters en bestaat uit verschillende studies modules. Voor elke module ontvang je studiepunten (ECTS). Een totaal van 180 studiepunten kan worden bereikt. Na de succesvolle afronding zal worden beloond met een openbare universiteit u de Bachelor of Arts (BA).

Studie en Examenregeling

Gekozen Cursus Inhoud:

  • Fashion and Society
  • International Fashion Business
  • Brand management en kwaliteit
  • merkcommunicatie
  • trend beheer
  • campagne management
  • Bedrijfsmanagement
  • marktonderzoek
  • beheer

Carrièremogelijkheden

Bij het bestuderen van mode management, trend management en brand management bereid je in spannende praktische projecten met partners uit de mode bedrijven, reclamebureaus en adviesbureaus voor leidinggevende taken. Sluit je studie bij een erkende internationale normen Bachelor of Arts. Netwerken met professionals uit de praktijk en sollicitatie coaching studeren op de campus M21 koers. Bovendien, het uitbreiden van je sociale vaardigheden op een overtuigende uitstraling. Na zijn afstuderen kun je aannemen, onder andere als brand managers, marketing en verkoop strateeg en product manager van de mode-industrie interessante taken.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates