Bachelor Muziek

Zuyd Hogeschool

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Muziek

Zuyd Hogeschool

Bachelor Music

Conservatorium Maastricht is een internationaal georiënteerd conservatorium en is onderdeel van Zuyd Hogeschool. Het is gelegen in het centrum van Europa, in de buurt van België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Door zijn internationale positie, zijn er volop mogelijkheden om ervaring op belangrijke nationale en internationale podia te krijgen.


Op dit moment 442 studenten van rond de acht en veertig verschillende nationaliteiten studeren aan Conservatorium Maastricht. Er zijn drie verschillende afdelingen: Klassieke Muziek, Jazz / Pop en Docent Muziek. Conservatorium Maastricht biedt zowel bachelor- en masterdiploma's.


De vier faculteiten letteren van de Hogeschool Zuyd (Conservatorium Maastricht, Drama Academy, Academie voor Schone Kunsten en de Academy of Design) aan te trekken nationale en internationale kunstenaars en kunst studenten naar Maastricht. Deze kunst faculteiten werken samen met de Universiteit Maastricht voor een lange tijd. Deze samenwerking zal nog intenser in de toekomst, die verder de aantrekkingskracht van Maastricht zal toenemen als European City of Education zijn. Jaarlijks, de stad Maastricht verwelkomt zeven miljoen bezoekers uit Nederland en uit het buitenland.

mKlassieke Muziek

De vierjarige bacheloropleiding bestaat uit een kerncurriculum, de keuze van een specialisatie buiten het kerncurriculum (grote) en een vrije keuzeruimte (minor). In de eerste twee jaar, de basisvorming (70% van je studie) bestaat uit een mengsel van muziektheorie, basic repertoire, auditieve / solfège, muziekgeschiedenis en klassen met betrekking tot uw belangrijkste mate onderwerp, zoals kamermuziek en orkestwerken training. Deze lessen worden verzorgd door (gast) docenten uit Nederland en het buitenland.


Jazz

De vierjarige bacheloropleiding bestaat uit drie componenten: een kerncurriculum, de keuze van specialisatie buiten het kerncurriculum (grote) en een vrije keuzeruimte (minor). In de eerste twee jaar, alle studenten nemen dezelfde kerncurriculum, ongeacht hun belangrijkste graad onderwerpen. De basisvorming bestaat prestaties, arrangement en compositie opdrachten, band lessen, kern mate onderwerp modules, praktische auditieve en theorielessen, basic repertoire en een aantal specifieke klassen met betrekking tot de belangrijkste mate onderwerp. Studenten zullen bovendien een uitgebreide oriëntatie programma bij te wonen om hen te helpen hun specialisatie (jazz of pop muziek) te selecteren.Instrument Onderwerpen en Vocals

• Basgitaar

• Componeren & Bemiddeling

• Contrabas

• Drums

• Gitaar

• Piano

• Saxofoon

• Trombone

• Trompet

• Vocals

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,006 EUR
Locations
Nederlanden - Maastricht
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 29, 2021
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Maastricht
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 29, 2021
Price
per jaar (EER) / 7445 euro (niet-EER)