Bachelor Of Accountancy

Singapore Management University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Accountancy

Singapore Management University

EEN A + BLOOTSTELLING AAN EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN. REKENINGKUNDIGE PROFESSIONALEN DIE AAN DE REKENING WORDEN VERGEGEVEN

School of Accountancy (SOA) Is de thuisbasis van een wereldklasse faculteit, met inbegrip van professoren die de eerste buiten de VS zijn om de prestigieuze AAA 2015 Innovation in Accounting Education Award te bekleden. Veel van onze hoogleraren dienen ook op stuurcomités die de ontwikkeling van de industrie helpen vormen.

Een interactieve pedagogiek gekoppeld aan een breed curriculum- en specialisatielijst in Financial Management, Risk Management & Assurance, Taxation en Data Analytics laat studenten toe om zowel diepte als breedte in de discipline te behalen. Gecombineerd met de nieuwe interdisciplinaire, ervaringsleermodule SMU-X, worden de studenten uitgedaagd oplossingen te leveren voor real-world projecten.

Studenten kunnen in hun eigen tempo studeren, afstuderen binnen 4 jaar of minder. 75% van onze studenten studeert af met een dubbele of dubbele hoofdvak; 87% van ons hebben wereldwijd blootstelling ontvangen via onze studentenuitwisselingsprogramma's en gemeenschapsdiensten; En de helft heeft tussen twee tot zes stages ondergaan. Dit geeft hen een voorsprong: 97% zijn werkzaam binnen 6 maanden na afstuderen; Met hogere gemiddelde beginnende salarissen in vergelijking met hun collega's van andere lokale universiteiten.

Waarom Accountancy?

Een accountant diploma opent een breed scala aan carrièremogelijkheden in professionele accountancy diensten, handel, financiën, en veel gebieden buiten accounting.

Accountancy en de daarmee verband houdende velden zoals belastingen, consulting, risicomanagement en corporate governance zijn de hoeksteen van een economisch systeem. Terwijl de meeste accountants werk verrichten op het gebied van financiële verslaggeving, worden de kennis, vaardigheidsset en ervaring die u als afgestudeerde accountant krijgt, u uitgerust om op veel gebieden te wagen en de corporate ladder op te richten. Boekhouding en financiële informatie speelt een sleutelrol in de toewijzing van middelen, op individueel, bedrijfs- en nationaal niveau.

Als zodanig zijn accountants afgestudeerden in veel sectoren in grote vraag, ongeacht de marktomstandigheden. Alle particuliere, publieke en winstgevende entiteiten zijn onderworpen aan financiële regels, regelgeving en toezicht. Dit zorgt ervoor dat de beheersverantwoordelijkheden worden weerspiegeld in de financiële informatie die aan hun respectieve belanghebbenden en bestanddelen wordt voorgelegd.

Boekhoudkundige vaardigheden zijn zeer toepasbaar in alle sectoren van de economie. Werkgevers erkennen vandaag de waarde van de boekhoudkundig kennis in hun talentsoektocht en bewapend met een MKB Bachelor of Accountancy (BAcc), onze afgestudeerden hebben carrières in een verscheidenheid aan industrieën nagestreefd, waaronder asset management; Investment banking; informatie Technologie; Regelgeving en handel.

MKU's inzet voor holistische toelatingen

Bij SMU zijn wij toegewijd aan holistische toelatingen, waar we op zoek zijn naar studenten die niet alleen academisch succesvol zijn maar ook kwaliteiten hebben die we waarderen. Aanvragers worden geselecteerd op basis van hun sterke academische en co-curriculaire records, evenals bewijs van kwaliteiten zoals positieve houding, intellectuele nieuwsgierigheid, kritisch denken en communicatievaardigheden.

Wij streven ernaar om andere studenten te identificeren, die op hun eigen manier kunnen zijn, en die hun collega's en professoren tijdens hun kleine en middelbare leeftijd zullen inspireren. Wij streven ernaar om een ​​cohort van lichte studenten met diverse interesses en talenten samen te stellen.

We willen dat elke leerling profiteert van het opleidingsniveau van de hele persoon door middel van ons brede curriculum, in combinatie met diepte in één of twee studiegebieden en aangevuld met een ongeëvenaard co-curriculum met wereldwijde blootstelling, gemeenschapsdienst en stages.

Enkele dingen waarnaar we kijken:

Aptitude en Houding

 • Zet je jezelf uit je comfort zone en omarm je nieuwe ervaringen in het leven?
 • Geniet u van dingen die verschillend en zinvol zijn?
 • Wat is uw motivatie in het leven? Hoe zou je jezelf uitdagen om goed te doen in je universiteitsleven?
 • Ben je een self-starter? Hoe heeft u geprobeerd een zinvolle verandering in uw gemeenschap te creëren?
 • Hoe heeft u bijgedragen aan uw gemeenschap om het een betere plek te maken?

Intellectuele nieuwsgierigheid en belofte

 • Hoe toegewijd en geïnteresseerd bent u in het uitbreiden van uw intellectuele grenzen?
 • Wat verwek je intellectueel?
 • Ben je actief op zoek naar mogelijkheden die je perspectief uitbreiden bij het creëren van nieuwe kennis?
 • Hoe open ben je nieuwe ideeën en mensen?
 • Hoe vaak heb je je huidige set kennis paradigma uitgedaagd?

Communicatie en interpersoonlijke vaardigheden

 • Wat voor soort gesprekken maakt u opgewonden?
 • Geniet u graag van vragen en het actief luisteren naar anderen?
 • Geniet u van het uiten van uw standpunten, terwijl u andere perspectieven van anderen accepteert?
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
24,400 USD
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Per jaar, internationale studentenkosten.