Bachelor Of Administration, International Management Concentratie

Université Du Québec En Outaouais UQO

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Administration, International Management Concentratie

Université Du Québec En Outaouais UQO

Deze opleiding biedt studenten de kennis, vaardigheden en management vaardigheden die hen in staat stelt analyses, samenvattingen en effectieve interventies uit te voeren binnen organisaties.

Een eerste training blok, gemeenschappelijk voor alle, zal hen voor te bereiden op een goede people management, marketing, operations en strategisch management, financieel en boekhoudkundig te bereiken. Om vorming in de hedendaagse problemen te roeien, zullen een aantal belangrijke thema's in de klas besproken worden, zoals het fenomeen van de globalisering en de concurrentie in de samenleving, in de technologie en in organisaties met de noodzaak dat met zich meebrengt om te innoveren permanent en ethische, media en politieke uitdagingen die geen hedendaagse leider niet kan ontsnappen. Afgezien van de algemene vaardigheden, studenten hebben ook de mogelijkheid zich te specialiseren in een veld door het selecteren van een concentratie.

De coöperatie pad, naast de 30 cursussen, deze reis ook 3 voltijds betaalde stages voor 12 tot 17 weken. De integratie oproepen tot vooruitgang moet worden geboekt na het voltooien van 10 cursussen.

Fusies en PROFILE

ondernemerschap concentratie

Deze concentratie stelt studenten in staat om het klimaat voor het MKB te begrijpen en om ondernemersvaardigheden die in toenemende mate worden gezocht door alle soorten organisaties te ontwikkelen. Wanneer zij deze concentratie hebben voltooid, zullen ze in staat zijn om bedrijven te adviseren aan KMO's te beheren en te beginnen met hun eigen bedrijf.

finance concentratie

Deze concentratie is bedoeld voor studenten die willen optreden als financieel adviseurs voor bedrijven en particulieren. Aan het eind van hun studie, zullen ze in staat zijn om het meest geschikt om de behoeften van hun klanten te selecteren en te beheren, om de keuze van de meest rendabele investering te maken, om de beste vormen van financiering beschikbaar te kiezen, kiezen voor zijn beleggingsvormen die zorgen voor de beste prestaties en bieden de beste oplossing in het geval van een lening.

vastgoedbeheer en waardering concentratie

Deze concentratie is bedoeld voor studenten die willen assimileren basiskennis op het gebied van vastgoed. Zij zullen het verwerven van de concepten, kennis, vaardigheden, en onroerend goed beheer en de evaluatie vaardigheden om analyses, samenvattingen en effectieve interventies gerelateerd aan de waarde van onroerend goed of onroerend goed recht te voeren.

International Management Concentratie

Deze concentratie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in internationaal management en internationale ontwikkeling. Zij zal de kennis in de globalisering, de internationale handel in cultureel management, economie en internationale financiën en internationale samenwerking en internationale ontwikkeling te krijgen.

Concentratie management en People Management

Deze concentratie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in de menselijke aspecten van organisaties en in het bijzonder het beheer van human resources. Wanneer zij deze concentratie hebben voltooid, zullen zij in staat om te beoordelen en te plannen behoefte aan personeel van een bedrijf of organisatie, de werving, selectie en aanwerving van medewerkers te waarborgen, vast te stellen beleid compensatie, de coördinatie van opleidingsactiviteiten en beheren bijstandsprogramma's werknemer.

marketing concentratie

Deze concentratie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het proces van de marketing van een product of dienst. Aan het eind van hun studie, zullen ze in staat zijn om de behoeften, het profiel en gedrag van de consument te analyseren, een reclame en sales promotion strategie te ontwikkelen en te zorgen voor de relatie tussen het bedrijf en haar markten.

Concentratie van management informatie systemen

Deze concentratie is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in aspecten computer management van organisaties. Aan het eind van hun studie, zullen ze geavanceerde geautomatiseerde beheer van de kennis van bedrijfsprocessen, business intelligence, systeemarchitectuur, evenals de configuratie en het gebruik management systemen hebben verworven. De kennis die is opgedaan in diverse activiteiten draaien voornamelijk rond het beheersen van de SAP-platform. Dus na voltooiing, deze concentratie kan leiden tot de SAP professional certificering.

Profiel met opties

Studenten die willen verschillende niveaus verkennen, kunnen zich inschrijven in profiel met opties.

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Canada - Gatineau, Québec
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Saint-Jérôme, Québec
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates