Bachelor Of Administration

Université du Québec à Rimouski UQAR

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Administration

Université du Québec à Rimouski UQAR

De toekomst BBA vorm handlers om strategische posities in organisaties evoluerende bezetten.

DOELSTELLINGEN

De bacheloropleiding in Business Administration is bedoeld om studenten in staat stellen om hun potentieel te ontwikkelen en kennis en vaardigheden met betrekking tot administratieve wetenschappen om hun expertise te gebruiken ten behoeve van kleine en middelgrote organisaties, private en het verwerven publiek, maken hun bedrijf of hun opleiding voort te zetten op postdoctoraal cycli.

Voorbij de verworven bezit op het gebied van management, het programma heeft tot doel leiders wiens persoonlijke kwaliteiten en waarden invloed hebben op de organisaties en de samenleving van morgen te ontwikkelen.

Dit programma maakt het mogelijk om een ​​algemeen management onderwijs en gespecialiseerde opleiding, cum laude diploma te verwerven, in een fusie of een van de volgende wegen:

 • ondernemerschap;
  Deze concentratie is ontworpen voor mensen die willen:
 1. werken in organisaties die zich inzetten voor de economische ontwikkeling;
 2. <li>over te nemen van een familiebedrijf;</li> <li>starten hun eigen bedrijf;</li> <li>algemene kennis management.</li>


corporate finance;
Deze concentratie is ontworpen voor mensen die willen:
 1. worden financieel manager in een bedrijf;
 2. uitgegroeid tot financieel analist bij een financiële instelling;
 3. steeds een portfolio manager. In dit geval zal de persoon die de professionele Chartered Financial Analyst (CFA) aanwijzing uitgereikt door het CFA Institute krijgen;
 4. verwerven van kennis met betrekking tot de analyse van de bedrijven en de voorraden, de financiering, de evaluatie van de rentabiliteit van investeringsprojecten, de beurs en investeringen.

human resources management;


Deze concentratie is ontworpen voor mensen die willen:

 1. nemen over human resource management verantwoordelijkheden en werkrelaties als human resources adviseur of vakbondsafgevaardigde;
 2. zorg, onder andere, arbeidsverhoudingen, opleiding, gezondheid en veiligheid, personeel, enz.;

Afgestudeerden van deze concentratie hebben toegang tot een Certified Human Resources Professional (CHRP), zonder het indienen van een examen uitgeschreven door het College van Human Resources Advisors en Industrial Relations Professionals van Quebec.
beheer van business-technologieën;
Deze concentratie voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit in de opleiding van de informatietechnologie vastgesteld door de Canadese Vereniging van Information Technologies (ACTI) en is gericht op professionals en managers te trainen in de informatietechnologie.

Studenten krijgen praktische training en praktisch leren:

 1. evalueren en vergelijken de verschillende business-technologieën;
 2. het analyseren van zakelijke behoeften, het ontwerp van de beste technologische oplossingen en implementeren deze effectief;
 3. om het gebruik van informatietechnologie als hefboom om strategische en operationele efficiëntie van een onderneming te ondersteunen;
 4. om een ​​project te organiseren, leiding geven aan een team en verander de manier van het maken organisaties gebruik van informatietechnologie.

Afgestudeerden van deze concentratie van toepassing kan zijn voor de certificering BTM (Business Technology Management), een erkenning die de carrière van elke manager in informatie-technologie ondersteunt.
marketing;
Deze concentratie is ontworpen voor mensen die willen:

 • veronderstellen verantwoordelijkheden in marketing en marketing binnen kleine organisaties, middelgroot of groot;
 • verwerven van kennis met betrekking tot het gedrag van consumenten, marketing services, sales relatie, detailhandel, marketing communicatie, internationale marketing, marketing innovatie, marketing onderzoek en technologie en business digitaal.

financiële diensten;


Deze concentratie is ontworpen voor mensen die willen:

 • werken in de financiële dienstverlening bedrijven (bank, credit union, of andere) als financiële planners. Het programma voldoet aan de eisen van de Quebec Institute of Financial Planning (IQPF) voor de toegang tot professionele certificering die leidt tot de titel 'financiële planner. " Om de titel van financieel planner te gebruiken, moet de kandidaat ook een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten te verkrijgen;
 • werken in verzekeringsmaatschappijen. Het programma leidt tot de toekenning van de titel Chartered Life Underwriter (CLU) en Certified Life Underwriter (AVC), uitgegeven door de Kamer van financiële zekerheid en de AMF;
 • verwerven van kennis van de situatie van een cliënt te beoordelen om te adviseren over het kiezen van het juiste product op het gebied van beleggingen, verzekeringen, vastgoed, pensioen, fiscale, financiële en juridische aspecten.

General pad;


Dit pad biedt een solide, gediversifieerde en op maat administratie.

De student volgt het onderwijs dat in de kern Bachelor of Business Administration. Hij heeft de mogelijkheid om cursussen in alle disciplines van het management te kiezen. Het heeft ook de mogelijkheid om een ​​full-time stage uit te voeren, betaald of onbetaald, in een bedrijf in Québec, in Canada of in het buitenland.
International gespecialiseerd pad.
Dit pad is voor mensen die graag een jaar van cursussen in het buitenland te volgen om zich te specialiseren in verschillende gebieden die niet worden aangeboden op UQAR.

Dit pad is voor mensen die graag een jaar van cursussen in het buitenland te volgen aan een universiteit Instituut voor Technologie (IUT) in Frankrijk te specialiseren in verschillende gebieden die niet worden aangeboden op UQAR:

 • productie logistiek (IUT de Bourges);
 • landbouwbedrijf en risicobeheer (IUT de Bourges);
 • inkoop en om internationaal te verkopen (IUT Lyon Villeurbanne);
 • beheer en commercieel beheer (Cergy-Pontoise IUT);
 • design en marketing van toeristische producten (IUT Le Havre);
 • het beheer van de logistieke en havenactiviteiten (IUT Le Havre);
 • gedrag en projectmanagement in de bouw (IUT Le Havre);
 • het beheer van de kwaliteit van de dienstverlening (IUT van Toulouse).
Deze school biedt programma's in:
 • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
18 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Canada - Lévis, Quebec
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Rimouski, Quebec
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Rimouski, Quebec
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Canada - Lévis, Quebec
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan