Bachelor of Applied Arts graad interieur

Bellevue College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Applied Arts graad interieur

Bellevue College

De Bachelor of Applied Arts in Interior Design (BAA) biedt een breed gedragen en professioneel relevant curriculum dat de verantwoordelijkheid van de voorbereiding en het inspireren van de ontwerpers van de toekomst omarmt. De BAA programma biedt een leeromgeving gebaseerd op een fundament van holistische, creatief oplossen van problemen. De BAA programma is geaccrediteerd als een professioneel niveau mate door de Raad voor Accreditatie Interior Design (CIDA). De BAA programma is een bovenste-divisie studie voor studenten die een stichting van twee jaar in het interieur design-gerelateerde studie hebben afgerond. De mate biedt een combinatie van kernvakken, algemeen onderwijs en keuzevakken die helpt studenten te bereiken hun specifieke carrière doelen.

De Bachelor of Applied Arts in Interior Design is een self-support programma en dus niet de bovenste divisie collegegeld schema gepubliceerd in de catalogus en het schema te volgen. Deze cursussen komen niet in aanmerking voor het collegegeld vrijstellingen.

Diploma-eisen Overzicht

Het programma werkt nauw samen met het professionele ontwerp gemeenschap bij te houden met de veranderingen in het interieur technologieën en praktijken. Het curriculum helpt studenten inzicht verwerven in de verschillende vormen van ruimtelijke configuratie, en te leren van de geschiedenis en de huidige strategieën om technologische, duurzame en maatschappelijk relevante oplossingen voor het interieur omgevingen te realiseren. Multidisciplinaire studio's helpen studenten richten hun belangen, terwijl het leren van experts in het werkveld. Dit creëert mogelijkheden voor zeer collaboratieve student-faculteit-industrie relaties door het programma.

Leerresultaten

Studenten die afstuderen van de BAA moet over de vaardigheden en capaciteiten te worden in dienst van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het interieur design services, inclusief interieur en architectenbureaus die praktijk in de commerciële, institutionele of residentiële interieurs en ruimtelijke planning, om te voorzien-meubels verwant ontwerp en / of specificaties , bieden gespecialiseerde adviesdiensten, of deelnemen aan groen-gebouw en duurzaam design projecten. Programma afgestudeerden moeten in staat zijn om:

 • Solliciteer interieur design principes en praktijken.
 • Herken de gevolgen van de globalisering op het ontwerp praktijken en blijk geven van begrip van hoe de sociale, politieke en fysieke invloeden geven vorm aan de vormgeving van de gebouwde omgeving.
 • Gebruik maken van de principes van de verlichting, akoestiek, thermisch comfort en de kwaliteit van de binnenlucht op de gezondheid, de veiligheid, het welzijn en de prestaties van de bewoners van het gebouw te verbeteren.
 • Selecteren en opgeven meubilair, inrichting, uitrusting en afwerking materialen op basis van hun eigenschappen en prestatiecriteria, met inbegrip van milieu-attributen, onderhoud, installatie, en de kosten van de levenscyclus.
 • Solliciteer ethische en aanvaarde normen van de praktijk voor project management, project communicatie en project delivery.
 • Leiderschap tonen door zich in multi-disciplinaire teams vertegenwoordigen een verscheidenheid van standpunten en perspectieven samenwerkingen, consensusvorming en teamgerichte activiteiten.
 • Demonstreer begrip van wetten, codes, normen en richtlijnen die invloed hebben op de vormgeving van het interieur ruimten en de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van het publiek, waaronder brand en veiligheid leven, de richtlijnen voor toegankelijkheid, en de industrie-specifieke regelgeving in het ontwerp van het interieur ruimten worden beschermd .
 • Beoordelen de arbeidsmarkt, het creëren van een zoekstrategie en professionele portfolio; leverage stage-ervaring voor een succesvolle carrière; verdienen ervaring die nodig zijn om zich te kwalificeren voor NCIDQ certificering.

Diploma-eisen

Om de specifieke cursussen die nodig zijn voor het afstuderen te bepalen, een ontmoeting met een Interior Design programma-adviseur.

Programma in aanmerking te komen

Te komen voor toelating tot BC BAA Interior Design programma, moeten in aanmerking komende aanvragers hebben:

 • voltooide een Associate of Arts graad of hoger (of gelijkwaardig), in één van de volgende categorieën graad: Interior Design, Interieur Architectuur, Bouwkunde of Industrieel Ontwerpen,
 • Officiële transcripties van een erkende hogeschool of universiteit, en
 • een cumulatieve Grade Point Average van 2,0 of beter.

Application Process

Om in aanmerking voor de bachelor toegepaste kunst programma, moet aspirant-studenten met de volgende gegevens:

 • Voltooide Bellevue College bachelor aanvraagformulier,
 • Niet-terugbetaalbare eenmalige vergoeding van $ 125,
 • Officiële transcripties van een regionaal erkende universiteit, en
 • Digitaal portfolio met voorbeelden van je werk.

Onderwijs

De Bachelor of Applied Arts in Interior Design is een self-support programma en dus niet de bovenste divisie collegegeld schema gepubliceerd in de catalogus en het schema te volgen. Collegegeld is $ 198 per credit plus van toepassing college en cursusgelden. Deze cursussen komen niet in aanmerking voor het collegegeld vrijstellingen.

Afstuderen Application

Studenten moeten gelden voor het afstuderen. Dien uw afstuderen aanvraagformulier twee kwartalen voorafgaand aan de verwachte datum afstuderen en betaalt de kosten van de aanvraag. Deadlines:

 • Vallen: 1 juni
 • Winter: 10 oktober
 • Lente: 10 december
 • Zomer: 15 maart

Basis Exameneisen

Een volledige beschrijving van de vereiste curriculum wordt weergegeven op de volgende pagina. Naast aanmerking te komen eisen, moeten de studenten het volgende te bereiken:

 • Voltooi een totaal van ten minste 191 van toepassing college-niveau kwartaal credits (inclusief de 90 studiepunten vereist voor toelating tot de opleiding).
 • Handhaaf een minimum GPA van 2,0 in het algemene programma en de concentratie-eisen.
 • Verdien een cumulatieve GPA van 2,0 voor alle cursussen toegepast op de graad, met inbegrip van kredieten overgedragen van andere hogescholen.
 • Compleet minstens 45 kwartaal studiepunten voor de graad in residentie bij Bellevue College, waarvan 30 studiepunten bovenste divisie moet zijn.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Applications deadlines: Fall - June 1, Winter - October 10, Spring - December 10, Summer - March 15
Locations
Verenigde Staten - Bellevue, Washington
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications deadlines: Fall - June 1, Winter - October 10, Spring - December 10, Summer - March 15
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Bellevue, Washington
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications deadlines: Fall - June 1, Winter - October 10, Spring - December 10, Summer - March 15
Einddatum Vraag informatie aan