Bachelor of Applied Science (BASC.) in milieu-systems engineering

University of Regina

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Applied Science (BASC.) in milieu-systems engineering

University of Regina

Een wereld vol mogelijkheden

Bachelor of Applied Science (BASC.) In Environmental Systems Engineering

Wat is Environmental Systems Engineering?

Onze Engineering (EVSE) programma Environmental Systems is erg populair bij studenten en gerespecteerd door de industrie, grotendeels als gevolg van de tijdige combinatie van zorg voor het milieu en de systemen aanpak van milieuvraagstukken civiele en industriële. Gebieden van studie omvatten milieu-ontwerp van het systeem en de gevolgen en risico-evaluatie.

Onze Programma

De Engineering (EVSE) programma Environmental Systems demonstreert en past systems engineering principes om milieu kwesties in verband met de waterhuishouding, luchtvervuiling, vervoer, industriële ontwikkeling en het beheer van afvalstoffen.

Gediplomeerde met:

  • Bachelor of Applied Science (BASC.) In Environmental Systems Engineering
  • Studenten in Co-operative onderwijs afgestudeerde met een BASC. (Co-op) in Environmental Systems Engineering
  • Studenten in het stageprogramma afgestudeerde met een BASC. (Stage) in Environmental Systems Engineering

Het EVSE programma is volledig geaccrediteerd door de Canadese engineering Raad voor Accreditatie.

Undergraduate EVSE Labs

Onze studenten van toepassing learnings uit hoorcolleges in het laboratorium delen van elke cursus om getuige te zijn theorie in de praktijk, om hands-on laboratorium ervaring op te doen, om te oefenen noodzakelijk toegepaste vaardigheden en engineering design oefenen.

In de Fluids Dynamics en Waterloopkundig Laboratorium, leren de studenten principes van vloeistoffen. De Applied Biosystems Laboratory leert biologische toepassingen in milieutechniek. Het water en afvalwater van het laboratorium wordt gebruikt in het ontwerp en de optimalisatie van water- en afvalwaterzuiveringsinstallaties. Onze engineering Laboratory Geotechniek herbergt geotechnische testen en landmeetkundige apparatuur. Studenten test, karakteriseren en classificeren van gronden en onderzoekt bodemeigenschappen.

Environmental Systems Engineering

In de afgelopen vijf jaar is het aantal internationale studenten die studeren aan de Universiteit van Regina is gegroeid met 77%, helpen maken onze campus meer divers dan op enig moment in onze geschiedenis. Studenten uit meer dan 66 landen nu een beroep onze universiteit naar huis, het verrijken van de student ervaring door te brengen wereldwijde perspectieven op onze campus gemeenschap. Tegelijkertijd zijn er meer dan 800 binnenlandse studenten gebruik gemaakt van de studie in het buitenland kansen om hun opleiding uit te breiden in andere landen en verder te ontwikkelen tot "burgers van de wereld." Al deze studenten bezoeken de universiteit van Regina vanwege de kwaliteit van onze academische programma's, en ze komen hier wetende dat een uitgebreid programma van ondersteuning is voor hen beschikbaar via onze UR International kantoor. UR International is bijzonder gehecht aan student succes het aanbieden van academische, sociale, sociale vaardigheden, en de taal diensten die bijdragen aan studenten met de tools die ze nodig hebben om het grootste deel van hun Universiteit van Regina onderwijs.

  • Hoge ranking: Eén van Canada's top 10 algemene universiteiten.
  • Ondersteuning is onze kracht: Vanaf het moment dat we u en uw familie te ontmoeten, tot het moment dat je de werkgelegenheid na het afstuderen vinden, dan helpen we u gepersonaliseerde diensten aan te moedigen en te helpen bij uw academische en carrière nodig heeft.
  • State of the art faciliteiten: Kom en ontdek onze nieuwe campus. Het is modern, schoon en handig.
  • De U van R is een wereldwijde gemeenschap: We zijn groot genoeg om studenten uit meer dan 90 landen, maar klein genoeg om u een meer persoonlijke en gerichte academische ervaring. U kunt uw professoren en docenten te leren kennen. De student faculteit ratio is 20: 1. Wij hebben ook veel verenigingen die je betrokken bij kunt krijgen. Check it out!
  • Succes voor het leven: Regina is uw thuis weg van huis! Het is veilig, betaalbaar en biedt een hoge levensstandaard. Saskatchewan heeft een immigratie nominatie programma dat is sneller dan nationale programma en staat open voor University of Regina afgestudeerden.
ReginaCity1City2schoolgeld
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Canada - Regina, Saskatchewan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Regina, Saskatchewan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan