Bachelor of Applied Science (bas) in marketing & ondernemerschap

Green River College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Applied Science (bas) in marketing & ondernemerschap

Green River College

Verheffen uw professionele vaardigheden - Advance uw carrière - Build Your Business

Bouwen van de vaardigheden die je nodig hebt voor een boeiende carrière in Marketing of om een ​​hoge groei eigen bedrijf te beginnen. BAS Green River's in Marketing en Ondernemerschap biedt:

 • Praktische mogelijkheden werken met ruimte-industrie op echte projecten.
 • De vaardigheden en de mogelijkheid om een ​​launch-ready bedrijf van je eigen te maken.
 • Ontwikkeling van de hoge vraag vaardigheden en capaciteiten.

Wat zal ik leren in dit programma?

Door middel van project-based learning, zult u waardevolle vaardigheden die nodig zijn om te slagen als een marketing professional of ondernemer te krijgen. U leert over: Marktonderzoek, Product Management, Business Development, Product Development, Digital Marketing, Project Management, Business Planning, Entrepreneurial Finance, Integrated Promotions

Veeleisende banen, uitstekend salaris en spannende mogelijkheden

 • Marketing posities in King County die een Bachelor diploma in de hoge vraag en betaalt een gemiddelde van $ 85.000 per jaar en hoger. Marketing functies die een HBO-opleiding zijn high-groei en een hoge-demand land. (zie: US Deptartment van Arbeid voor Marketing Managers en analisten, ONET Online Rapport voor Market Research Analisten en Marketing Specialisten.
 • 49% van de senior HR-managers gemeld moeite vinden van gekwalificeerde kandidaten voor marketing-gerelateerde posities wanneer ondervraagden. De ontwikkeling van het personeelsbestand van de Raad van King County Pipeline studie toonde een jaarlijks tekort van 377 kandidaten voor Market Research Analyst posities die een Bachelors graden (pagina 43, beroep 36).
 • Ondernemers nodig zijn en de start-up cultuur wordt zeer gewaardeerd in onze economie. Als BAS student krijgt u de gelegenheid om een ​​launch-ready business op te bouwen en te presenteren uw idee om bedrijfsleiders en investeerders. Volgens de Kauffman Foundation, "Bijna alle netto creëren van banen sinds 1980 heeft voorgedaan in de bedrijven minder dan vijf jaar oud."

Handige klasse keer op een gunstige locatie

Core cursussen worden aangeboden voornamelijk in hybride vorm (een combinatie van on-line en in-class), met 's avonds klasse sessies op Green River's Kent Campus. Onze Program Manager, Program Director, en Small Business Development Center zijn allemaal ondergebracht bij de Kent Campus om een ​​naadloze ervaring voor onze programma's studenten. Een paar van uw non-core klassen kan worden aangeboden op de Auburn campus of on-line, maar met zorgvuldige planning kon je al je cursussen bij de Kent Campus.

Jaarlijkse collegegeld en vergoedingen Vergelijking voor niet-ingezetenen

 • Green River - BAS Degree $ 18,111.15
 • Western Washington University $ 20,406.75
 • Evergreen State College $ 21,738.00
 • Washington State University $ 24,478.00
 • Universiteit van Washington $ 33,513.00

Ontmoet het team

Tim Broxholm

Programma directeur en faculteit Tim Broxholm's missie is simpel: om te onderwijzen, te gaan, en te inspireren studenten om academische, persoonlijke en professionele excellentie te bereiken. Als voormalig HR Director en de huidige executive coach, facilitator en business strategie consultant Tim maakt gebruik van zijn expertise en zijn netwerk om studenten te helpen ontwikkelen van de benodigde competenties en aansluitingen uit te blinken in hun carrière. Hij geeft ook studenten met een-op-een carrière en professionele ontwikkeling coaching om ervoor te zorgen studenten zijn goed voorbereid om hun carrière doelen te bereiken na het voltooien van het programma. Naast zijn werk bij Green River, Tim is ook de vice-president van Client Solutions en Lead Practitioner voor Fired-Up! Cultuur, een Puyallup gebaseerde coaching en adviesbureau. Tim is ook een bijdrage en consultant voor een aantal van de natie boven de uitgevers van studieboeken.

Tim's belangrijkste aandachtsgebieden zijn:

 • Business Model Ontwikkeling en organisatiestrategie
 • Sales en onderhandelingen
 • Consumentengedrag
 • Organisatorische Ontwikkeling
 • leiderschapsontwikkeling

Tim heeft een Master of Arts in Industrial / Organisatiepsychologie van Seattle Pacific University en een Bachelor of Business Administration in Marketing en Management aan de Universiteit van Portland. Hij werkt momenteel aan een executive certificaat Innovatie en Ondernemerschap door de Stanford University.

Green River - Een leider in wo-

De 2 + 2-overdracht programma biedt studenten een kans om hun vierjarige bacheloropleiding beginnen. De overdracht programma biedt cursussen gelijk aan de eerste twee jaar van een universitair diploma. Studenten kunnen twee jaar duren bij Green River College, vervolgens over te dragen aan een universiteit om hun vier-jarige opleiding te voltooien.

Onderwijs Eisen

Om een ​​bachelor's degree in de Verenigde Staten te verkrijgen, moeten alle studenten specifieke eisen voor hun belangrijkste evenals algemene eisen onderwijs dat een fundament van het leren in verschillende gebieden, waaronder wiskunde, schrijven, wetenschap, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen vertegenwoordigen voltooien. Studenten krijgen de vrijheid om lessen van hun keuze te selecteren uit algemene categorieën. Bijvoorbeeld binnen de categorie "Sociale Wetenschappen", kan de student kiezen voor een van de volgende onderwerpen: sociologie, psychologie, politicologie, geschiedenis, aardrijkskunde en anderen. De categorie Geesteswetenschappen omvat: kunst, spraak, communicatie, talen, muziek, filosofie, en anderen. Wetenschap bestaat uit: chemie, biologie, natuurkunde, astronomie, en anderen.

Green River weet hoe belangrijk de huisvesting is voor het succes van een student. Dit is de reden waarom onze huisvesting medewerkers gaan de extra mijl om de best mogelijke ervaring te geven door middel van een zorgzame, positieve, veilige en ondersteunende Amerikaanse levende ervaring.

CAMPUS HOEK APPARTEMENTEN

Ervaar traditionele Amerikaanse studentenleven op Campus Corner Apartments (CCA)

Studenten genieten van een handige, op de campus locatie; comfortabele, hoogwaardige voorzieningen; een uitstekende leeromgeving; en een kans om mee te doen en vrienden te maken in ondersteunende student gemeenschap van 340 Amerikaanse en internationale studenten. Studenten moeten 17 jaar oud zijn op het moment van verhuizing-in.

Voordelen van het leven op de Campus:

 • Wonen op de campus is handig!
 • Op loopafstand van de klas, bibliotheek, fitnesscentrum, een fitnessruimte en Performing Arts Center
 • Community Center waar u kunt ontmoeten en vrienden van over de hele wereld
 • Veel on-site studentenactiviteiten
 • Privé en groep studiegebieden
 • Makkelijk om mee te doen in de campus activiteiten
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,900 USD
per jaar
Locations
Verenigde Staten - Auburn, Alabama
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Auburn, Washington
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan