Bachelor of Applied Science graad data analytics

Bellevue College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Applied Science graad data analytics

Bellevue College

De Bachelor of Applied Science in Data Analytics biedt afgestudeerden met de vaardigheden en kennis die nodig is voor de werkgelegenheid in de snel opkomende gebied van data-analyse, die het analyseren en interpreteren van de grote datasets nu beschikbaar in een breed scala van organisaties en sectoren bestaat. Moderne data analytics brengt tools en technieken uit het bedrijfsleven, communicatie, grafische kunst, informatietechnologie en statistieken te verzamelen, de mijne, te interpreteren en te vertegenwoordigen grote datasets om concepten te illustreren en te informeren beslissingen.

Deze graad voltooiing programma is ontworpen voor personen met twee jaar graden in de boekhouding, het bedrijfsleven, informatica, database, of aanverwante gebieden. De eerste 90 studiepunten van de mate wordt voldaan door ingang voorwaarden. Relevante ervaring kan vervangen voor een aantal voorwaarden.

Leerresultaten

Bellevue College is zorgvuldig ontworpen het algemene curriculum reikwijdte, evenals individuele cursussen, om studenten te helpen winnen van de kennis, vaardigheden en capaciteiten die ze nodig hebben om succesvol data-analisten zijn. Succesvolle afgestudeerden van de opleiding zal voldoen aan alle gangen en programma leerresultaten.

Programma afgestudeerden moeten in staat zijn om:

 • Gebruik van technische hulpmiddelen en statistische kennis om vragen te beantwoorden met behulp van gegevens;
 • Plannen en organiseren van meerdere projecten om deadlines te halen;
 • Solliciteer data analytics binnen zakelijke contexten, in overeenstemming met de beste praktijken, wet- en regelgeving, en ethiek.
 • Effectief communiceren in verschillende contexten en verschillende formaten.

Toelatingseisen

 • Individuen moeten een associate degree in business (management, marketing, duurzaam, enz.) Of boekhouding, of informatie technologie (software ontwikkeling, database of business intelligence) Cumulatieve GPA van 2,0 in alle college cursussen hebben
 • Ten minste 30 studiepunten van algemene eisen onderwijs moet zijn afgerond, als onderdeel van de associate's degree (zie voorwaarden)
 • Niveau één Excel vaardigheid
 • Bekendheid met databases

Application Process

Om in aanmerking voor de Bachelor of Applied Science in Data Analytics, moet aspirant-studenten met de volgende gegevens:

 • Voltooide Bachelor of Applied Science aanvraagformulier.
 • Nonrefundable aanvraagkosten van $ 75
 • Officiële transcripties van regionaal erkende universiteit (en), waaruit blijkt voltooiing van diploma of gelijkwaardig credits een geschikte associate's, en de vereiste opleidingen, met een GPA van 2,0 of hoger

Onderwijs

De Bachelor of Applied Science in Data Analytics is een self-support programma en dus niet noodzakelijkerwijs volgt de bovenste divisie collegegeld schema gepubliceerd in het college catalogus en kwartaal- schema.

Afstuderen Application

Studenten moeten gelden voor het afstuderen. Dien uw afstuderen aanvraagformulier twee kwartalen voorafgaand aan de verwachte datum afstuderen en betaalt de kosten van de aanvraag.

Deadlines:

Vallen: 1 juni Winter: Oktober 10 Lente: 10 december Zomer: Maart 15

Afstudeereisen

Voltooiing van alle verplichte vakken, zoals aangegeven in het werkblad voor elke desbetreffende concentratie. Naast aanmerking te komen eisen, moeten de studenten ook het volgende te bereiken:

 • Compleet 90 kwartaal studiepunten in het algemene programma en concentratie-eisen, met een graad van "C" of beter
 • Een minimale cumulatieve GPA van 2,0 voor alle cursussen genomen op Christus en de op de graad, met inbegrip van kredieten overgedragen van andere hogescholen cursussen.
 • Ten minste 45 kwartaal studiepunten voor de opleiding moet in residence worden afgerond op BC, waarvan 30 studiepunten bovenste divisie moet zijn.
 • Cursussen kunnen worden onderworpen aan minimum Grade eisen en randvoorwaarden.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Fall - June 1, Winter - October 10, Spring - December 10, Summer - March 15
Locations
Verenigde Staten - Bellevue, Washington
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Fall - June 1, Winter - October 10, Spring - December 10, Summer - March 15
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Bellevue, Washington
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Fall - June 1, Winter - October 10, Spring - December 10, Summer - March 15
Einddatum Vraag informatie aan