Bachelor of Applied Science in computer engineering

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Applied Science in computer engineering

University of Toronto

Bachelor of Applied Science in Computer Engineering

Informatica wordt aangeboden door de Faculteit der Kunsten & Wetenschappen aan de Universiteit van Toronto. Het is in de eerste plaats bezig met de Programmeren kant van computers alsmede computationele theorie, numerieke analyse en kunstmatige intelligentie. Computer engineering wordt aangeboden door de Faculteit Toegepaste Wetenschappen & Technologie aan U van T, wat betekent dat je een ingenieur te zijn als je afgestudeerd bent. Computer engineering studenten leren van de hardware en software van computers. Ze bestuderen computer architectuur en hoe computers kunnen worden gebruikt in de industrie, geneeskunde en andere systemen, zoals communicatie of doorvoer systemen. Ze kunnen kiezen uit vele gebieden van onderzoek, waaronder elektronica, fotonica, energiesystemen, elektromagnetisme, communicatienetwerken, nano-engineering, biomedische technologie, om er maar een paar te noemen.

De computer engineering programma op U van T geeft studenten de mogelijkheid om hun studies richten zich op het gebied van computers die de meeste hen interesseert. De faculteit Technische Science & Engineering is een kleine faculteit binnen de Universiteit van Toronto. Als zodanig, de studenten leren elkaar goed kennen. Ze gaan naar dezelfde klassen, samen te werken in laboratoria en het creëren van het ontwerp projecten met hun collega-studenten techniek.

Wat doe Computer Engineers doen?

Een van de nieuwere technische disciplines, computer technici werken in alle sectoren van de samenleving en de industrie. Zij ontwerpen de controlesystemen voor geautomatiseerde productielijnen, software voor digitale telefooncentrale systemen, plannen maken en het toezicht op de installatie van een Local Area Network (LAN), en de nieuwe besturingssystemen voor klanten met specifieke behoeften te ontwikkelen.

Er zijn drie opties in computer engineering om uit te kiezen: communicatienetwerken, software engineering of hardware engineering. Sommige studenten de voorkeur aan al deze gebieden in hun studieprogramma. De keuze is aan u.

Elektrische en computer technici werken in een verscheidenheid van gebieden, waaronder biomedische engineering, de luchtvaartindustrie, en intellectueel eigendomsrecht. Velen zijn te vinden in de zakelijke wereld waar hun TECNOLOGY en hun problemen op te lossen, time-management, communicatie en teambuilding vaardigheden hoog in het vaandel. Beide zijn te vinden in de bank- en financiële sector, communicatie-industrie, energiesector en IT-bedrijven.

Admissions

De basiscursus eisen voor alle TU van undergraduate engineering programma's zijn: Rang 12 Natuurkunde, Scheikunde, Engels, geavanceerde functies en Calculus & vectoren; Een andere klasse 12 U of M cursus. Studenten met minder dan vier jaar in een Engels sprekend land op het moment van hun middelbare school afstuderen zal worden gevraagd om een ​​bewijs van Engels taalvaardigheid te bieden.

Buitenschoolse activiteiten zijn ook belangrijk en de aanvrager zal worden gevraagd om ze op een Student Profiel Vorm, die online wordt afgerond tijdens de opname cyclus. Deze activiteiten kan eigenlijk uw gemiddelde te zamelen voor toelating en beurzen. U wordt automatisch beschouwd voor alle entree beurzen wanneer u van toepassing zijn op U van T Engineering. U hoeft niet aan te vragen.

Toronto (St. George) campus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan