Bachelor of Applied Science in de chemische technologie

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Applied Science in de chemische technologie

University of Toronto

Bachelor of Applied Science in Chemical Engineering

Chemisch ingenieurs combineren scheikunde, biologie, wiskunde en techniek aan de dringende problemen op te lossen en te creëren van innovatieve processen en producten.

Als Chemical Engineering student, zal je leren om problemen aan te pakken met een grote impact op de samenleving: de noodzaak om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, maken duurzame processen en de verbetering van de menselijke gezondheid. Onze docenten zijn in de voorhoede van het onderzoek naar hernieuwbare brandstoffen en materialen te ontwikkelen, gebruiken biotechnologie opruimen van de verontreiniging, de vervaardiging van producten duurzaam, creëren kunstmatige organen, en te versterken voedsel om ondervoeding aan te pakken.

U van T geldt als de beste universiteit in Canada voor de chemische technologie en biedt een van de beste programma's wereldwijd. In de eerste twee jaar, zal je een solide basis in de scheikunde, natuurkunde, wiskunde en technische principes krijgen. In uw hogere jaren, kunt u een van de faculteit zes minderjarigen te verkennen en kiezen cursussen op gebieden als bioproceskunde, biomedische technologie, duurzame energie, water en afvalwater, en milieu-engineering. U bent ook in aanmerking voor een onderzoeksproject te doen als onderdeel van het programma.

Het programma zal je leren om te ontwerpen, bouwen en verbeteren van producten, systemen en processen. Je zult de theorie in praktijk te brengen in onze innovatieve cursussen en laboratoria, waaronder de unieke Unit Operations Lab, gevuld met grootschalige industriële apparatuur, waaronder een twee verdiepingen tellend destillatiekolom. In je vierde jaar, zul je deel uit van een studententeam dat een industriële verwerkingsbedrijf van concept zal ontwerp tot uitvoering in slechts 10 weken. U kunt ook gebruik maken van ondersteuning voor de zomer onderzoek en mogelijkheden om in het buitenland te studeren.

Het kernprogramma

Jaar 1 van de vier jaar undergraduate programma is ontworpen om een ​​fundamentele achtergrond in alle gebieden van de techniek te bieden. Klassikale lessen zijn versterkt met laboratoriumonderzoek.

Jaar 2 richt zich op de fundamenten van de chemische technologie: chemie; hitte, massa en impuls-overdracht; en toegepaste wiskunde. Het geeft ook kansen om vaardigheden te ontwikkelen in de communicatie. Labs zijn een belangrijk onderdeel van het programma.

Jaar 3 de fundamenten zijn 'opgeschaald' naar toepassingen van techniek en chemie, inclusief hands-on leren in onze laboratoria. De nadruk ligt op het ontwerp en de economie van de industriële eenheden en processen.

Jaar 4 brengt het allemaal samen en laat u kiezen een gebied van belang. De nadruk ligt op techniek en toegepaste wetenschap toepassingen, evenals op plant design en een onderzoek proefschrift.

Toronto (St. George) campus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan