Bachelor of Applied Science in de machinebouw

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Applied Science in de machinebouw

University of Toronto

Bachelor of Applied Science in Mechanical Engineering

Werktuigbouwkundigen ontwerp, de fabricage, en te bedienen systemen die onze fysieke mogelijkheden uit te breiden. Werk Een werktuigbouwkundig ingenieur wordt elke dag in alles wat beweegt gezien. Dit omvat het ontwerpen van een vliegtuig, het plannen van de ventilatie van een gebouw en de verbetering van het brandstofverbruik van een auto. Werktuigbouwkunde bespaart ook levens door middel van bio-ingenieur technologieën. 'S werelds eerste kunsthart werd gedeeltelijk ontworpen, gefabriceerd en ingeplant met behulp van mechanische engineering principes.

Als werktuigbouwkundig ingenieur, je bent een vernieuwer. Je bent geïnteresseerd in de fysische principes die betrokken zijn bij het ontwerp van een product, de fabricage en assemblage, het is een veilige werking en de definitieve verwijdering. U moet ook het uiterlijk te overwegen en het gebruiksgemak, de kosten van het ontwerp, de vervaardiging, de exploitatie en de effecten op het milieu van uw product. Robotica, automatisering voor de productie, milieuvriendelijke energieopwekking of enige vorm van vervoer zijn slechts enkele van de gebieden waar uw product kan worden gebruikt. In feite zou het moeilijk zijn om een ​​gebied of object in het dagelijks leven, dat is niet een of andere manier getroffen door een mechanische ingenieur te vinden.

Mocht u Word Mechanical Engineer?

Hier zijn een aantal gemeenschappelijke kenmerken van onze studenten werktuigbouwkunde:

  • Geniet van natuurkunde en wiskunde.
  • Probleem-oplossen creatief.
  • Graag willen begrijpen hoe en waarom dingen werken.
  • Hebben belang bij bio-ingenieur, ruimtevaart of robotica.
  • Zijn nieuwsgierig naar het gebruik van alternatieve brandstoffen en energie.
  • Hun ideeën willen gebruiken om mondiale problemen op te lossen.

Onze Programma

Universiteit van Toronto en werktuigbouw is een onverslaanbare combinatie. Onze faciliteiten van wereldklasse en de faculteit te maken Universiteit van Toronto 's machinebouw programma één van de beste in zijn soort in Canada en internationaal gerenommeerde. Beyond onderzoek, onze professoren zijn ook bekroonde docenten. UTMIE professoren hebben bijna de helft van de faculteit onderwijs awards gewonnen, terwijl het maken van slechts een derde van de totale professoren in de techniek.

Zoals Canada 's grootste werktuigbouwkunde programma, bieden wij u een uitgebreid scala aan onderwerpen en opties waar u profiteren van onze baanbrekende onderzoek en top academici. Gelegen in het hart van Toronto, is werktuigbouwkunde aan de Universiteit van Toronto gedreven om excellentie door het onderzoek sterke punten van de afdeling en de eisen van onze partners uit de industrie. Denk maar aan hoeveel bedrijven hebben hun hoofdkantoren in de Greater Toronto Area, gemakkelijk bereikbaar met u. Dit betekent dat grote werk en netwerkmogelijkheden voor u, ook.

Fundamentele cursussen omvatten mechanica, thermodynamica, vloeistoffen, dynamiek, materiaalkunde plus aanvullende cursussen in de geesteswetenschappen. Als u wilt, kunt u zelfs een minderjarige als werktuigbouwkundig ingenieur. U kunt dit doen door middel van engineering, met bio-ingenieur, of door middel van Kunst en Wetenschap. Essentieel voor het curriculum is de integratie van hands-on design. Je leert en uitvoeren van de fundamenten in het creëren van groot ontwerp tijdens de eerste jaren. Upper-jarige opleidingen onderbrengen je kennis van onderwerpen zoals biomedische technologie, ruimtevaart, productie, product design, milieu-studies, robotica, ruimte ontwerp van het systeem en embedded microprocessors in het totale ontwerpproces.

Fabricage, mechatronica, mechanica en machinebouw, energie en milieu of bio-ingenieur: studenten kunnen twee van de vijf aandachtsgebieden, waaronder nemen. Als u onze mechatronica streng, de oudste in Noord-Amerika te selecteren, leer je de principes van de integratie van elektronica en software in een mechanisch ontwerp in gevestigde laboratoria ondersteund door uitstekende professoren, support engineers en studenten.

De Professional Experience Year en de gecombineerde Bachelor of Applied Science en Master of Business Administration graden (Skoll programma) zijn mogelijkheden beschikbaar voor alle ingenieursstudenten aan de Universiteit van Toronto.

Toronto (St. George) campus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan