Bachelor of Applied Science in luchtvaart wetenschap

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

U kunt overal gaan vanaf hier.

Green River College Internationale Programma's is trots op de geweldige service die het biedt aan ieder van onze studenten. Ons doel is om u te helpen uw droom te verwezenlijken, of het nu over te dragen aan een topuniversiteit, beter uw Engels of ervaar de Amerikaanse college leven. waarom

Green River - Een leider in wo-

De 2 + 2-overdracht programma biedt studenten een kans om hun vierjarige bacheloropleiding beginnen. De overdracht programma biedt cursussen gelijk aan de eerste twee jaar van een universitair diploma. Studenten kunnen twee jaar duren bij Green River College, vervolgens over te dragen aan een universiteit om hun vier-jarige opleiding te voltooien.

Zweden

Onze studenten zijn toegelaten tot de vele top 100 universiteiten wereld *, zoals volgorde van Shanghai Jiaotong University, waaronder:

Brown University, California State University, Cornell University, Hawaii Pacific University, de Universiteit van Indiana, Johns Hopkins, Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, Purdue University, San Jose State University, University Seattle, Tufts University, UC Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, Universiteit van Michigan, Universiteit van Minnesota, Universiteit van Oregon, de Universiteit van Pennsylvania, Universiteit van Zuid-Californië, Universiteit van Texas in Austin, Universiteit van Virginia, Universiteit van Washington, Universiteit van Wisconsin staat Washington University * Opmerking: Toegang tot selectieve universiteiten is zeer concurrerend.

Green River College internationale studenten zijn toegelaten tot honderden universiteiten over de Verenigde Staten. Studenten krijgen de kwalificaties die nodig zijn voor de toelating van Green River en over te dragen aan topuniversiteiten als derde jaar junioren. Toelating is niet gegarandeerd, maar onze studenten zijn zeer succesvol in het verkrijgen van toegang tot topuniversiteiten geweest.

Greenriver

Onderwijs Eisen

Om een ​​bachelor's degree in de Verenigde Staten te verkrijgen, moeten alle studenten specifieke eisen voor hun belangrijkste evenals algemene eisen onderwijs dat een fundament van het leren in verschillende gebieden, waaronder wiskunde, schrijven, wetenschap, sociale wetenschappen en geesteswetenschappen vertegenwoordigen voltooien. Studenten krijgen de vrijheid om lessen van hun keuze te selecteren uit algemene categorieën. Bijvoorbeeld binnen de categorie "Sociale Wetenschappen", kan de student kiezen voor een van de volgende onderwerpen: sociologie, psychologie, politicologie, geschiedenis, aardrijkskunde en anderen. De categorie Geesteswetenschappen omvat: kunst, spraak, communicatie, talen, muziek, filosofie, en anderen. Wetenschap bestaat uit: chemie, biologie, natuurkunde, astronomie, en anderen.

Hoe werkt het?

Meer dan 25 universiteiten hebben aangeboden deUniversity Transfer Pathway (UTP) optie om iedere student die is toegelaten tot de Green River. De garantie geldt niet voor de "impact" majors. Dit is hoe het werkt:

1. Breng naar Green River

2. Selecteer een universiteit - Kies de universiteit uit de lijst. Controleer de universiteit van de toepassing. Kies slechts één universiteit. Zorg ervoor dat de universiteit u heeft uw grote.

U zult de universiteit voorwaardelijke toelating brief of verklaring op hetzelfde moment je de Green River toelatingsbrief ontvangen ontvangen.

Graad

De Green River Aeronautical Science BAS graad is ontworpen om studenten voor te bereiden op de arbeidsmarkt in een verscheidenheid van de luchtvaart posities, zoals piloten, dispatchers, luchtverkeersleiders, de luchthaven management, en onbemande systemen. Deze graad biedt studenten de mogelijkheid om een ​​diepe technische basis en competentie in de professionele piloot of operations management te verwerven. Studenten zullen leren hoe te plannen, implementeren en ondersteunen luchtvaart vlucht gebaseerde bewerkingen door een vliegende vliegtuigen of ondersteunende activiteiten.

De luchtvaart is een belangrijke wereldwijde industrie. Loopbaan in de luchtvaart de aanvragers van een hoog niveau van vaardigheden en grote technische kennis. De Aeronautical Science BAS aan onze bestaande portfolio van AAS graden is een logische volgende stap in het onderwijs een luchtvaart student dat ons hele luchtvaart opleiding versterkt en voordelen studenten, werkgevers en de economie van de staat Washington.

De Green River College Aviation graad werd gebouwd door het bereiken van de industrie partners die ons curriculum geleid en vastberaden onze resultaten en onze faculteit wordt geleid door de industrie kwartaal bijeenkomsten. Studenten die vier jaar van de technische opleiding zijn meer aantrekkelijk voor werkgevers die behoefte hebben aan deze zeer technische functies in te vullen.

Onze bacheloropleiding bereidt studenten voor een loopbaan in de volgende gebieden:

 • Vliegtuigbemanningen - zoals Pilots voor Fixed Wing en Rotor Wing vliegoperaties
 • Dispatchers - voor commerciële luchtvaartmaatschappij en General Aviation vluchtuitvoering
 • Luchtverkeersleiders - beheersen van de lucht van de natie verkeer als onderdeel van de FAA Onderweg Air Traffic Control Centers (ARTCCs), Terminal Radar Approach Control (TRACONs) faciliteiten en Air Traffic Control Towers (ATCTs)
 • Luchthaven managers en medewerkers die werkzaam zijn in luchthavens in Washington en de Pacific Northwest
 • Lokaal, regionaal, nationaal en mondiaal Air Transportation System (ATS) managers en medewerkers - werken in een breed spectrum van kritische luchtvaart banen operaties sector en werkomgevingen
 • De nieuwe opkomende en zeer spannende Unmanned Aerial Vehicle Systems (UAV / UAS) carrière gebieden die veel kansen zal hebben in veel andere industrieën naast luchtvaart

In het creëren van de Aeronautical Science BAS, de afdeling Green River Aviation gericht vele criteria:

 • Washington State onderwijs eisen
 • Northwest Commissie over University College en accreditatie-eisen
 • Ministerie van Onderwijs (DOE) federale financiering steun eisen
 • Federal Aviation Administration (FAA) luchtvaartactiviteiten eisen
 • US Veterans Administration (VA) eisen
 • Aviation Industry operationele normen
Studenten moeten een cumulatieve GPA van ten minste 2,0 te houden over alle college-niveau cursussen en demonstreren bevredigende studievoortgang binnen de graad.

Toelatingseisen:

Om dit programma in te voeren, moeten de studenten een technische associate degree in een aviat ion gerelateerd veld van een regionaal geaccrediteerde instelling die ten minste 45 studiepunten of Aviation cursussen en ten minste 20 studiepunten van algemene opleidingen omvat hebben. Een cumulatieve GPA van 2,0 van alle college cursussen is vereist. Studenten moeten een minimum van 2,5 hebben verdiend in alle Aviation cursussen. Green River biedt de volgende associate graden:

 • Commercial Pilot-Fixed Wing Optie
 • Commercial Pilot-Rotor Wing Optie
 • Luchtvaartmaatschappij Dispatch
 • Air Traffic Control
 • Beheer Airport
 • Air Transport (management)
 • Unmanned Aerial Systems
GreenriverStudenten

Green River weet hoe belangrijk de huisvesting is voor het succes van een student. Dit is de reden waarom onze huisvesting medewerkers gaan de extra mijl om de best mogelijke ervaring te geven door middel van een zorgzame, positieve, veilige en ondersteunende Amerikaanse levende ervaring.

CAMPUS HOEK APPARTEMENTEN

Ervaar traditionele Amerikaanse studentenleven op Campus Corner Apartments (CCA)

Studenten genieten van een handige, op de campus locatie; comfortabele, hoogwaardige voorzieningen; een uitstekende leeromgeving; en een kans om mee te doen en vrienden te maken in ondersteunende student gemeenschap van 340 Amerikaanse en internationale studenten. Studenten moeten 17 jaar oud zijn op het moment van verhuizing-in.

Voordelen van het leven op de Campus:

 • Wonen op de campus is handig!
 • Op loopafstand van de klas, bibliotheek, fitnesscentrum, een fitnessruimte en Performing Arts Center
 • Community Center waar u kunt ontmoeten en vrienden van over de hele wereld
 • Veel on-site studentenactiviteiten
 • Privé en groep studiegebieden
 • Makkelijk om mee te doen in de campus activiteiten
15.81115.81215.813
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree.

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree. Lees Minder
Kastanjebruin , Kastanjebruin + 1 Meer Minder