Bachelor of Applied Science in toezicht en beheer

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Bachelor Degree Scholarship wordt aangeboden keer per jaar meestal in maart. De beurs vraagt ​​van leerlingen hebben een 3,0 of hoger overall GPA en worden ingeschreven in een bachelor opleiding aan Polk State College. Beurzen in het algemeen te dekken 6 studiepunten van het collegegeld en vergoedingen voor de val semester en 6 studiepunten van het collegegeld en vergoedingen voor het tweede semester.

Het BAS programma biedt personen met een universitair diploma of gelijkwaardig in de gelegenheid te bouwen op de fundamentele vaardigheden verworven door middel van opleidingen van hun associate door het invullen van upper-divisie cursussen in management en leiderschap praktijken.

De BAS in Toezicht en Management biedt vijf concentratie tracks:

  • bedrijfskunde
  • Business Information Technology
  • Gezondheidszorg Administratie
  • Publieke administratie
  • Public Safety Management

Toelatingseis:

Toelating tot dit programma vereist een AS / AAS of AA diploma (of het equivalent) van een regionaal-geaccrediteerde school of universiteit, en ten minste een 2,0 Grade Point Average op een 4.0 schaal. Als de student associate degree is niet van een regionally- geaccrediteerde instelling, maar een die is geaccrediteerd door een lichaam dat door het Amerikaanse Ministerie van Onderwijs wordt herkend, wordt een cursus-by-cursus evaluatie worden gedaan in overeenstemming met Polk State College transfer praktijken en beleid.

Business Administration Concentratie

Studenten bouwen voort op de fundamentele vaardigheden verworven door middel van hun associate degree-programma's door het invullen van upper-divisie cursussen in management en leiderschap, samen met de concentratie cursussen binnen de functionele gebieden van het bedrijfsleven. Opper-niveau cursussen in het BAS-programma of Business Administration biedt studenten de mogelijkheid om een ​​theoretische en praktische kennis van organisatiemanagement en de activiteiten van een onderneming te ontwikkelen. Studenten verkennen het gebied van boekhouding, strategische planning en besluitvorming, financiën, ondernemingsrecht, management en marketing.

Business Information Technology Concentratie

Door middel van de Business Information Technology concentratie van de studie, studenten analyseren business issues en data uitdagingen, en vervolgens besluitvorming support en business-intelligence-oplossingen toe te passen voor het verbeteren van werkprocessen voor betere zakelijke besluitvorming. Het programma geeft studenten de mogelijkheid om problemen met behulp van logica en analyse-instrumenten te analyseren, te vertalen instructiesets in een computer taal, en het opbouwen en onderhouden van zakelijke-intelligence informatiesystemen.

Healthcare Administration Concentratie

De Healthcare Administration concentratie van de Bachelor of Applied Science in Toezicht en Management opleiding bereidt studenten voor op het personeelsbestand als de medische / gezondheidszorg managers in te voeren. In dit beroep, afgestudeerden zijn verantwoordelijk voor de planning, regie, de coördinatie en het toezicht op de verstrekking van de gezondheidszorg. Als bestuurders in de zorg, kunnen zij specialisten het beheer van specifieke klinische afdelingen, of generalisten beheren van een voorziening of systeem. Hun werk als managers gaat om een ​​complexe reeks van factoren die van invloed zijn de hedendaagse gezondheidszorg milieu: technologie, regelgeving, accreditatie, innovatie in de behandeling en de levering, financieel systeem, en verzekeringen vergoeding.

Public Administration Concentratie

Studenten bouwen voort op de fundamentele vaardigheden verworven door middel van hun associate degree-programma's door het invullen van upper-divisie cursussen in management en leiderschap, samen met de concentratie cursussen in het openbaar bestuur praktijken. Opper-niveau cursussen in het BAS-programma Bestuurskunde biedt studenten de mogelijkheid om een ​​theoretische en praktische kennis van hoe de publieke middelen effectief gebruikt binnen een veranderende omgeving te ontwikkelen. Aandachtsgebieden zijn onder andere fundamenten van het openbaar bestuur, public relations, public beleid en regelgeving, human resources en arbeidsverhoudingen, en de overheidsfinanciën.

Public Safety Management Concentratie

Studenten bouwen voort op de fundamentele vaardigheden verworven door middel van hun associate degree-programma's door het invullen van upper-divisie cursussen in management en leiderschap, samen met de concentratie cursussen in de openbare veiligheid management praktijken. Opper-niveau cursussen in het BAS-programma of Public Safety Management biedt studenten de mogelijkheid om een ​​theoretische en praktische kennis van de organisatie het management op het gebied van de openbare veiligheid management, met inbegrip van rechtshandhaving en hulpdiensten te ontwikkelen.

Laatst bijgewerkt op okt 2016

Over de school

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science d ... Lees meer

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science degrees, as well as a wide range of certificate and workforce training options. The College also operates three charter high schools. Lees Minder
Lakeland , Bartow , Lake Wales , Winter Haven + 3 Meer Minder