Bachelor of Applied Science in voedsel en business management

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Applied Science in voedsel en business management

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Recente aandacht voor de rechten van de consument, productaansprakelijkheid, voedsel normen en een toenemende publieke belangstelling voor gezondheid en voeding hebben geleid tot de commerciële vraag naar afgestudeerden die bevoegd zijn op het gebied van Food Studies, Food Science and Technology, Voedselveiligheid, Voedselkwaliteit zijn, Business & management, Voedselproductie Methods and Nutrition. De B.Appl.Sc in Food & Business Management is ontworpen om aan deze behoefte door het verstrekken van de industrie met multi-opgeleide afgestudeerden die hen kan helpen bij het succesvol concurreren in een steeds meer concurrerende en mondiale markt te vervullen. De B.Appl.Scis een full-time graad programma dat voedsel en culinaire vaardigheden, voedsel technologie, voedingsproduct en sciencewith business management en marketing combineert terwijl het aanbieden van de studenten een stage in het derde jaar om hun vaardigheden toe te passen op de werkplek.

De cursus is gericht op studenten met een sterke interesse in levensmiddelen en product ontwikkeling, voeding en gezondheid en voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een breed scala aan ondernemersvaardigheden en zakelijk inzicht.

De B.Appl.Sc in Food en Business Management is een 4 jaar, niveau 8 Honours Degree natuurlijk. In jaar 1 zal de studenten een aantal inleidende modules, waaronder voedsel voorbereiding, culinaire vaardigheden en wetenschap die bestaat uit praktijklessen ondersteund door theoretische lessen te bestuderen. Verdere gebieden van de studie omvatten voeding, dieet en gezondheid, financiën, marketing, business Managementand ICT.

In Jaar zal 2 studenten bouwen op het fundament van kennis van het jaar 1 en zal ondernemen bestuderen op het gebied van Applied culinaire vaardigheden, Creative Food Design, voeding, Food Science, Financiën, Marketing en Business Management.

In Jaar zal 3 studenten verder hun voedsel en kennis van zaken op het gebied van Food Product Innovation and Development, voeding en sensorische analyse van Foods, Marketing en New Enterprise Development verbeteren. Bovendien Jaar 3 van het programma bevat een mogelijke gestructureerde 20 week stage nationaal of internationaal in diverse voedingsmiddelenindustrie en voedingsgerelateerde organisaties.

In Jaar leren 4 studenten zal zich richten op de belangrijkste vaardigheden in verband met Food Quality Management, Food Processing Innovatie, strategisch management, Human Resource Management en Onderzoek Vaardigheden. Studenten krijgen ook de voedselveiligheid en kwaliteit standaard opleiding in HACCP en BRC principes Wat zijn de programma-invoer criteria voor internationale studenten? • 70% of hoger in High School Examens • Een Science Laboratory onderwerp in finale High School Examination (een van de Natuurkunde, Scheikunde, Biologie of equivalent). • Een score van 6,5 in de IELTS Exam (http://www.ielts.org/ voor informatie over IELTS tests) of gelijkwaardig Engels Taal score (Cambridge of TOEFL) • Ingevuld aanvraagformulier die een persoonlijke verklaring bevat (300 woorden) • twee verwijzingen naar de toepassing selectiecriteria Ingevuld aanvraagformulier te ondersteunen; herziening van de middelbare school examenresultaten; het bewijs van het Engels Taal Score en persoonlijke verklaring.

Kansen van de werkgelegenheid bij het afstuderen • Voedselproductie & Innovation • New Product Development in Food Industries • Kwaliteitscontrole • Sensorische Analyse • Marketing / Sales • Supervisie & Management in de Food Industry • Opzetten van eigen voedsel / drank enterprise • Consultancy & Research

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Ierland - Sligo, County Sligo
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Ierland - Sligo, County Sligo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan