Bachelor of Architecture (Barch)

Sharda University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Architecture (Barch)

Sharda University

Bachelor of Architecture (Barch)

De school beschikt over een Raad van Architectuur goedgekeurd, B. Arch graad. De cursus gaat in op de discipline van architectuur als een onderling verbonden entiteit, welke bronnen uit uiteenlopende vakgebieden zoals Mass Communication, Design, en management om een ​​holistische idee van de gebouwde omgeving de studenten. De cursus erkent ook de veelheid en de veranderende aard van de toekomstige rollen open voor de architect. De studenten worden geboden de vrijheid om te gaan met de discipline op vele niveaus, en via meerdere kanalen, waar ze mogen hun eigen unieke paden kiezen door de cursus.

De Stichting Jaar is gemeen met de Design cursussen, waarin de leerlingen ontmoeten hun cursussen als een onderdeel van het grotere ontwerp paraplu. De Stichting Jaar studio's geven elke student een hands-on ervaring van vele facetten van architectuur en design, terwijl ook hen bloot te stellen aan de basis van het onderzoek en de theorie van de gebouwde omgeving.

De cursus is ook bedoeld als een combinatie van Core en Keuzevakken, waar elke Core Atelier Studio staat open voor alle studenten, en gaat over een andere constructie techniek elk semester. De electieve seminars anders functioneren. Niet beperkt tot een bepaald niveau, worden deze seminars aangeboden door een groep van multi-disciplinaire geleerden die de vrije kunsten collectief binnen de school bestaan. In het geval van deze seminars, de studenten zijn vrij om een ​​keuzevak dat ze kiezen op basis van hun eigen belangen te selecteren.

Verkiesbaarheid

 • Sr. Secondary (10 + 2) met wiskunde - 55% merken
 • Moet NATA gekwalificeerd
 • Vaardigheid in het Engels communicatie

Toelatingsprocedure

De toelating formulieren zijn verkrijgbaar bij Sharda Universiteit Admissions Office. U kunt het formulier te kopen voor Rs 1000 van de balie of stuur een DD in het voordeel van Sharda University- "SURE Entree Test" betaalbaar op Greater Noida.

Carrière en Plaatsing

De school biedt een Raad van Architectuur goedgekeurd, B. Arch graad. De cursus is van vijf jaar looptijd met een verplichte jaar werkervaring, die moeten worden genomen na afronding van vier jaar. De cursus erkent de veelheid en veranderende rollen open voor Architects vandaag. De cursus gaat in op de discipline van architectuur als een interdisciplinair vakgebied waarin bronnen uit diverse andere gebieden, zoals Communicatie, Design and Management. De studenten worden blootgesteld aan verschillende facetten van andere disciplines die zou helpen versterken hun begrip en plaats de toekomstige mogelijkheden waarin zij uit konden vertakken naar voren.

De studenten zouden er goed gekwalificeerd om hogere studies in architectuur en planning over de Bol na te streven.

De studenten kunnen deelnemen aan de architectuurpraktijk individueel of doe mee gerenommeerde consulting en corporate en ontwikkelaar organisaties op basis van hun interesses. Hieronder vind je de afgebakende gebieden voor plaatsing en carrière.

 • Architectural Practice
 • Corporate Architectural Practice - DLF, L & T, SATLIER,.
 • Bouwer Groepen-Eros, Jaypee. Omaxe, Ansal, 3c's, Assotech, Supertech etc.
 • Overheid Organiations- Urban Lokale Bodies
 • In-house Architecten voor Private organisaties
 • Nastreven Masters in Architectuur en ruimtelijke ordening
 • Teaching NGO

Richtlijnen voor Admissions

 • Pre-bekwaamheidsproef criteria voor de Under Graduate programma's Class 12e van een van de erkende besturen van India. Voor vreemdelingen, de pre kwalificatie voor de Under Graduate programma is een certificaat gelijk aan klasse 12de onderzoek van het land en het voldoen aan de criteria van gelijkwaardigheid 'Association of Indian University'.
 • Criteria pre-kwalificatie voor de Post Graduate programma's is het afstuderen van een erkende universiteit in India. Voor vreemdelingen, de criteria pre-kwalificatie voor de Post Graduate programma's graad aan een universiteit in een bepaald land en het voldoen aan de criteria van gelijkwaardigheid 'Association of Indian Universities'.
 • Aanvragers die zijn verschenen voor hun laatste jaar afstuderen examens in het jaar 2015 kan ook van toepassing voor de toelating tot Post Graduate programma.
 • De universiteit behoudt zich het recht voor om de mogelijkheid van een kandidaat door de GD / PI oordelen voor de definitieve toelating.
 • TOEFL / IELTS is verplicht voor vreemdelingen die geen Engels hebben als primaire taal in het onderwijs en onderzoek.
 • In aanmerking te komen voor toelating in Sharda University in haar Under Graduate programma, moet de aanvrager 17 jaar af te ronden op 31 december van het studiejaar waarin zij op zoek zijn naar toelating.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
India - Greater Noida, Uttar Pradesh
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates