Bachelor of Architecture

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Architecture

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

De faculteit Bouwkunde

De Faculteit Bouwkunde werd 90 jaar geleden opgericht. Het bestond aanvankelijk als afdeling van de Architectuur in Faculteit Bouwkunde in het kader van State Oil Academy. Als gevolg van de scheiding van de afdeling Architectuur van de Bouw Faculteit werd opgericht faculteit Bouwkunde in 1968. Het belangrijkste doel van de wetenschappelijke en experimentele activiteiten in architectuur en design specialiteiten is erop gericht om de planning te verkrijgen. Specialisten zijn opgeleid in elk vakgebied op bachelor, master en doctoraat graden. Afgestudeerden van de Faculteit kunnen hun activiteiten in architectonische, stadsplanning, milieu-ontwerp, restauratie van monumenten te doen, ontwerpen enz.

Informatie over de faculteit

Faculteit Bouwkunde altijd verschilden van andere architecturale faculteiten die onderwezen in andere universiteiten. De faculteit treinen specialisten op bachelor- en masteropleidingen. De meeste van hoogleraren en docenten het personeel zijn goed - bekende specialisten en wetenschappers op het gebied van stadsplanning, ontwerp, restauratie van monumenten in onze republiek. Een geassocieerd lid van de NASA, 12 artsen van de architectuur, 17 hoogleraren, 33 Doctors of Philosophy in Architecture, docent les te geven in de faculteit. Twee van hen zijn "Shohrat" prijswinnaars, 12 geëerd architecten en een van hen werd bekroond met de Staat Prijs van Republiek.

Er zijn 122 leden in de faculteit: 21 hoogleraren, doctor in de wijsbegeerte in de architectuur, docent, hoofd leraar en een leraar.

Studie in de faculteit

Aanvragers bereid om de faculteit in te voeren, moeten deelnemen aan toelatingsexamens gehouden door het Studenten Toelating staat Comite na aanleg verkiezing en het examen afleggen op de tekening en het opstellen. De studie talen zijn Azerbeidzjaanse, Russisch en Engels.

Architectuur en Design specialiteiten van Architectural Faculty op bachelor- en masterdiploma's voor de verschillende velden op de sectoren bouw en de planning.

BACHELORDIPLOMA:

Architectuur en Design

samenwerking velden

De samenwerking wordt uitgevoerd in experimentele en wetenschappelijke velden met Republic Commissie City Planning en Architectuur, het ministerie van Noodsituaties van de Republiek Azerbeidzjan, Ministerie van Cultuur en Toerisme van de Republiek Azerbeidzjan, Bakoe Stad uitvoerende macht, staat historisch - architectonische reserve "Icheri Sheher", Bouwkundig en kunst, Archeologische instellingen van de National Academy of Sciences, "Azerberpa" Wetenschappelijk Onderzoek en de Project Institute, niet - gouvernementele organisaties op Architecture and Design.

Fields of Research

Kenmerken van residentiële architectuur van Baku, compositorische normen van Azerbeidzjan Architectuur in XI - XVII, de vorming van cultureel - sociale dienst-systemen van toerisme en recreatie zones van Azerbeidzjan, Vorming van tuin en park planning Azerbeidzjan steden, plaats organisatie architectonische complexen gesitueerd in complex Het landschap van Baku stad, artistieke en architectonische planning methoden van city milieu (bijvoorbeeld Bakoe), Bouwkundig planning ontwikkeling van de industriële bedrijven op Sumgayit stad, Architectural planning ontwikkeling van woningbouw grote steden van Azerbeidzjan (1920-1990), Geschiedenis van Azerbeidzjan Architectuur (uit oudheid tot tegenwoordig) etc.

Ongeveer 50 handboeken en leerboeken werden gepubliceerd in de faculteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Russisch
  • Azerbeidzjaanse
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Azerbeidzjan - Bakoe, Baku
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Azerbeidzjan - Bakoe, Baku
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan