Bachelor of Architecture

Sharda University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Architecture

Sharda University

De school beschikt over een Raad van Architectuur goedgekeurd, B. Arch graad. De cursus gaat in op de discipline van architectuur als een onderling verbonden entiteit, welke bronnen uit uiteenlopende vakgebieden zoals Mass Communication, Design, en management om een ​​holistische idee van de gebouwde omgeving de studenten. De cursus erkent ook de veelheid en de veranderende aard van de toekomstige rollen open voor de architect. De studenten worden geboden de vrijheid om te gaan met de discipline op vele niveaus, en via meerdere kanalen, waar ze mogen hun eigen unieke paden kiezen door de cursus.

De Stichting Jaar is gemeen met de Design cursussen, waarin de leerlingen ontmoeten hun cursussen als een onderdeel van het grotere ontwerp paraplu. De Stichting Jaar studio's geven elke student een hands-on ervaring van vele facetten van architectuur en design, terwijl ook hen bloot te stellen aan de basis van het onderzoek en de theorie van de gebouwde omgeving.

De cursus is ook bedoeld als een combinatie van Core en Keuzevakken, waar elke Core Atelier Studio staat open voor alle studenten, en gaat over een andere constructie techniek elk semester. De electieve seminars anders functioneren. Niet beperkt tot een bepaald niveau, worden deze seminars aangeboden door een groep van multi-disciplinaire geleerden die de vrije kunsten collectief binnen de school bestaan. In het geval van deze seminars, de studenten zijn vrij om een ​​keuzevak dat ze kiezen op basis van hun eigen belangen te selecteren.

Carrière en Plaatsing

De school beschikt over een Raad van Architectuur goedgekeurd, B. Arch graad. De cursus is van vijf jaar looptijd met een verplichte jaar werkervaring, die moeten worden genomen na afronding van vier jaar. De cursus erkent de veelheid en veranderende rollen open voor Architects vandaag. De cursus gaat in op de discipline van architectuur als een interdisciplinair vakgebied waarin bronnen uit diverse andere gebieden, zoals Communicatie, Design and Management. De studenten worden blootgesteld aan verschillende facetten van andere disciplines die zou helpen versterken hun begrip en plaats de toekomstige mogelijkheden waarin zij uit konden vertakken naar voren.

De studenten zouden er goed gekwalificeerd om hogere studies in architectuur en planning over de Bol na te streven.

De studenten kunnen deelnemen aan de architectuurpraktijk individueel of doe mee gerenommeerde consulting en corporate en ontwikkelaar organisaties op basis van hun interesses. Hieronder vind je de afgebakende gebieden voor plaatsing en carrière.

  • Architectural Practice
  • Corporate Architectural Practice - DLF, L & T, SATLIER,.
  • Bouwer Groepen-Eros, Jaypee. Omaxe, Ansal, 3c's, Assotech, Supertech etc.
  • Overheid Organiations- Urban Lokale Bodies
  • In-house Architecten voor Private organisaties
  • Nastreven Masters in Architectuur en ruimtelijke ordening
  • Teaching NGO
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
India - Greater Noida, Uttar Pradesh
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates