Bachelor Of Architecture

University of Tehran - Kish International Campus

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Architecture

University of Tehran - Kish International Campus

De bachelor van de architectuur is ontworpen voor studenten die willen werken als ontwerper, werken met adviesbureau architectuur ingenieurs, toezicht houden op een bouwproces, lid zijn van stadsraad en soortgelijke instellingen of onderwijs aan middelbare scholen.

Cursus overzicht

Architectonisch ontwerp is een activiteit die creativiteit, kritisch denken en het vermogen heeft om te begrijpen en te reageren op de behoeften en ambities van mensen en de mogelijkheden van onze omgeving. Ontwerp in de Bachelor of Architecture graad richt zich op de manier waarop mensen plaatsen creëren door middel van architectuur, landschapsarchitectuur en stadsontwerp. Het programma omvat kunst en wetenschappen, schrijven en afbeeldingen, ontwerp en analyse, management en engineering, samen met architectuur, landschapsarchitectuur en stadsontwerp. Studenten krijgen de gelegenheid om zich te betrekken bij de praktische aspecten van het programma, zoals het maken van modellen, ontwerpen, landschappen en tentoonstellingen. Inzicht in de context van de samenleving waarin mensen voorstellen voor het milieu verbeteren en ontwikkelen is een belangrijke factor.

Speciale interesses

Architectonische expressie; Menselijk, natuur en architectuur; Architectueel ontwerp; Wereld architectuur; Islamitische architectuur, hedendaagse architectuur, enz.

Cursus Structuur

Deze cursus is ontworpen voor minstens 9 semesters, inclusief een eindproject. Studenten moeten 140 eenheden afronden.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
9 semesters
Voltijd
Locations
Iran - Teheran
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Iran - Teheran
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan