Bachelor of Architecture

Algemeen

Beschrijving van opleiding

SCI-Arc B. Arch-programma is een vijf-jaar Bachelor of Architecture professionele opleiding, met nadruk op uitstekend design en intellectuele breedte door middel van een liberal arts onderwijs.

Het programma is gericht op de discipline van de architectuur in termen van haar geschiedenis, theorie en technieken, en op de praktijk van de architectuur op het gebied van bouwtechnieken, innovatieve middelen van de bouw, en de beroepspraktijk. kern van het programma is het ontwerp studio, waar de studenten op te bouwen visuele geletterdheid, leren design vaardigheden, testen ideeën, en ontvangen continue, persoonlijke feedback op hun werk vanuit faculteit. De studio faculteit bestaat uit het beoefenen van architecten in plaats van pure academici, waarbij studenten een raam laat in het echte leven van een architect en opties voor het nastreven van professionele stages buiten de school.

Barch

Meer dan vier jaar van de kern ontwerpstudio, studenten bouwen van een robuuste set van technieken en gevoeligheden voor het maken en waarderen architectuur. In hun vijfde jaar produceren ze een afstudeerproject, die een positie ten opzichte nodig is om de hedendaagse architecturale discours en beschikt over een sterk ontwikkeld presentatie.

De B. Arch programma omvat een scala aan cursussen in de kunsten en de geesteswetenschappen, waaronder kunst, kunstgeschiedenis, literatuur, nieuwe modellen van begrip natuur, sociologie, de geschiedenis van de beschaving, filosofie, retoriek en debat, film, en berekening. Opgenomen in het curriculum is een serie masterclasses gegeven door internationale cijfers in hun respectieve vakgebieden.

Afgestudeerden verlaat het programma met een portfolio van geavanceerde werk, bereid zijn om ofwel te voeren beroepspraktijk of doorgaan naar het hoger onderwijs in 's werelds meest concurrerende graduate programma's.

De B. Arch programma is geaccrediteerd door Naab (het Nationaal Architectuur Accrediterende Board).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in downtown Los Angeles, SCI-Arc is a center of innovation and one of the nation’s few independent architecture schools.

Located in downtown Los Angeles, SCI-Arc is a center of innovation and one of the nation’s few independent architecture schools. Lees Minder