Read the Official Description

De bachelor degree programma is ontworpen om u uit te rusten met de kennis en inzicht in de essentiële aspecten van het bedrijfsleven theorie en praktijk. Door middel van onze cursussen, worden de studenten ondergedompeld in een breed scala van onderwerpen, zoals marketing, financiën, economie, ondernemerschap en Communicatie. Case-studies, projectwerk, zakelijke bezoeken, gastsprekers en netwerkevenementen zijn geïntegreerd in de cursussen zodat u om te testen en voortdurend toe te passen wat je geleerd hebt in de echte wereld met bedrijven en professionals uit de industrie.

Verder te verfijnen uw vaardigheden-sets nodig is om een ​​succesvolle manager, taalcursussen en een verplichte stage zijn, samen met extra communicatie workshops en seminaries begeleiden je studie.

Of multinationals, kleine en middelgrote, of familiebedrijven - alle bedrijven zijn uw potentiële werkgevers na de succesvolle afronding van onze bacheloropleiding.

Financiële managers zijn meesters van het gebruik en de geldstroom en zijn verantwoordelijk voor alle noodzakelijke financiële activiteiten binnen een bedrijf. Financieel beheer verantwoordelijkheden van invloed op alle aspecten van het bedrijf en moet zorgen voor veel blik op de gezondheid van het bedrijf te verzekeren.

Voor bedrijven, finance & accounting vertaalt zich in de opvoeding en de verdeling van de middelen die nodig zijn om de verplichtingen van de bedrijven te voldoen. Ze zijn key-beslissers binnen het bedrijf voor hun begrip van de verwachte kosten en opbrengsten van de activiteiten van de onderneming vereist. Met de groeiende mondiale uitdagingen moet finance professionals adequate oplossingen te vinden.

Gespecialiseerd in Accounting & Finance kunt u:

  • om de diepte en complexiteit van de financiële wereld te begrijpen
<li>voor een goed begrip van de internationale standaarden en processen boekhoudkundige krijgen<br></li>
<li>om bedrijfs beslissingen te ontwerpen en de invloed op basis van financieel risico en rendement<br></li>
<li>om inzicht te krijgen in de zich snel ontwikkelende en veranderende landschap van internationale financi&euml;n om financi&euml;le mogelijkheden te identificeren en te kapitaliseren op voor uw bedrijf</li>

Bijdraagt ​​cursussen:

  • International Accounting volgens IFRS
  • Intermediate Management Accounting & Control
  • Intermediate Financial Management
  • Current Issues in Accounting & Finance
Program taught in:
Engels
New European College

See 2 more programs offered by New European College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Feb. 2020
Duration
6 semesters
Voltijd
Prijs
6,420 EUR
per semester
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline
Begindatum
Feb. 2020
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum

Feb. 2020

Location
Application deadline
Einddatum