Lees de Officiële Beschrijving

De bachelor degree programma is ontworpen om u uit te rusten met de kennis en inzicht in de essentiële aspecten van het bedrijfsleven theorie en praktijk. Door middel van onze cursussen, worden de studenten ondergedompeld in een breed scala van onderwerpen, zoals marketing, financiën, economie, ondernemerschap en Communicatie. Case-studies, projectwerk, zakelijke bezoeken, gastsprekers en netwerkevenementen zijn geïntegreerd in de cursussen zodat u om te testen en voortdurend toe te passen wat je geleerd hebt in de echte wereld met bedrijven en professionals uit de industrie.

Verder te verfijnen uw vaardigheden-sets nodig is om een ​​succesvolle manager, taalcursussen en een verplichte stage zijn, samen met extra communicatie workshops en seminaries begeleiden je studie.

Of multinationals, kleine en middelgrote, of familiebedrijven - alle bedrijven zijn uw potentiële werkgevers na de succesvolle afronding van onze bacheloropleiding.

Met een specialisatie in Marketing, u inzicht in hoe waarde wordt gecreëerd en aan klanten te winnen. Marketing professionals onderscheiden zich door hun begrip van hun klanten en hun vermogen om de markt voor deze segmenten.

Het streven om continu inzicht in de behoeften en wensen van uw klanten is van vitaal belang voor het succes van elke organisatie. Marketeers en public relations professionals moeten vormgeven en beïnvloeden het ontwerp van producten, alsmede de wijze waarop de merken en organisaties gepercipieerde.

Het begrijpen van de complexiteit en dynamiek van traditionele en moderne media - met de steeds groeiende social network landschap - en hoe manouver deze zijn wat onderscheidt Marketing deskundigen uit specialisten op andere terreinen van het bedrijfsleven.

Gespecialiseerd in Marketing kunt u:

  • om te leren over het huidige landschap, trends en issues, in de wereld van marketing
<li>te bereiken en te communiceren aan een wereldwijd publiek met behulp van moderne marketing technieken en methoden<br></li>
<li>het aanpassen van uw aanbod aan de huidige behoeften van de klanten en het cre&euml;ren van een optimale manier te verbinden met hen</li>

Bijdraagt ​​cursussen:

  • International Marketing Communications
  • Pricing
  • Verkoop en distributie management
  • Actuele problemen van de Marketing
Opleiding te volgen in:
Engels
New European College

Zie 2 andere vakken van New European College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Feb. 2020
Duration
6 semesters
Voltijd
Prijs
6,420 EUR
per semester
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum