Bachelor of Arts (BA) in toeristisch management

Khon Kaen University International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (BA) in toeristisch management

Khon Kaen University International College

De Bachelor of Arts programma in Tourism Management legt de nadruk op het produceren van goed afgeronde afgestudeerden met een gedegen inzicht in en kennis van Toerisme Management en alle gerelateerde onderwerpen zoals geschiedenis, taal, cultuur, modus vivendi, en resource management. Studenten kunnen de kennis en vaardigheden die aan de toerisme en hospitality industrie, alsmede hun toekomstige loopbaan, zowel op nationaal als internationaal niveau, terwijl het hebben van een bewuste geest in deugd, moraal, arbeidsethos en maatschappelijke verantwoordelijkheid toe te passen.

Doelstellingen van het curriculum

De Bachelor of Arts programma in Tourism Management is bedoeld om afgestudeerden te voorzien van de volgende gewenste eigenschappen:

  • Beschikt over een grondige kennis van Tourism Management en alle aanverwante gebieden, alsmede een brede kennis van de geschiedenis, taal, cultuur, modus vivendi, en resource management, die allemaal gunstig voor de toeristische sector zou zijn.
  • Heeft de vaardigheden en expertise op het gebied van toerisme en hospitality, zowel op nationaal als internationaal niveau.
  • Begrijpt en waardeert de culturele diversiteit terwijl ze deugdzaam, moreel, ethisch, eerlijk en verantwoordelijk voor de samenleving als geheel.

curriculum Structuur

Een minimum totaal van 132 studiepunten is vereist voor de gehele cursus Totaal kredieten die nodig zijn voor de gehele cursus: 132 Credits 1. Algemene Onderwijs cursussen 30 Credits - Communicatieve vaardigheden 12 Credits - Sociale en eigen verantwoordelijkheden, morele en ethische vaardigheden 6 Credits - goed afgerond en aanpassing vaardigheden 6 Credits - Analytisch denken en onderzoeksvaardigheden 6 Credits - Computer en Technologie vaardigheden 3 Credits 2. Tourism Management cursussen 96 Credits - Core cursussen: 30 Credits - Verplichte vakken 48 studiepunten - keuzevakken 18 Studiepunten 3. Gratis Keuzevakken 6 Credits

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Khon Kaen, Changwat Khon Kaen
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates