Bachelor of Arts (Honours) in International Business

American College Dublin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (Honours) in International Business

American College Dublin

Bachelor of Arts (Honours) in International Business

HETAC, 3 jaar Honours Degree

De drie jaar graad in het internationale bedrijfsleven is geaccrediteerd door HETAC en wordt geplaatst op niveau 8 op de nationale kwalificatiekader. Het programma richt zich op de internationale aspecten van het bedrijfsleven, met name de uitdagingen van het werken in de dynamische internationale omgeving. Dit wordt bereikt door het combineren van een mix van theorie, praktijk en werkervaring. Lezingen zijn interactieve omgevingen waar studenten worden aangemoedigd om ideeën en meningen uit te wisselen. Er is een sterke nadruk op het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden van de student, zoals spreken in het openbaar en debatteren. Dit wordt ondersteund door de cultureel diverse leeromgeving bij American College Dublin met een student lichaam getrokken uit meer dan zestig landen. Na afloop van de derde jaars studenten krijgen waardevolle werkervaring op te voeren een acht weken durende stage in een multinational.

American College Dublin studenten hebben een breed scala van mogelijkheden open voor hen wanneer ze hun diploma af te ronden. Academisch kunnen ze een extra jaar te nemen van de tien keuzemodules een vierjarige BA In International Business graden bereiken onder de instelling Midden Staten accreditatie. Afgestudeerden kunnen het college Master of Business invoeren in International Business en de MBA in International Business of als alternatief in te voeren master, doctoraal of professionele studies in andere instellingen. Als alternatief, als afgestudeerden willen een professionele accountancy kwalificatie voort te zetten, zullen ze vier vrijstellingen ontvangen van de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Afgestudeerden van de BA (Hons) International Business programma zijn succesvol geweest in zulke uiteenlopende gebieden als accountancy, reclame, bankwezen, financiën, human resource management, ICT, verzekeringen, lezingen, public relations, en beursvennootschappen, terwijl sommige zijn het runnen van hun eigen bedrijf . Afgestudeerden zijn het bevorderen van hun carrière met bedrijven zoals Abu Dhabi Investment Bank, Allianz Group, Arvato, Bank of Ireland, Canada Life, CIT Aerospace Int., Citigroup, Dell, Enterprise Ireland, Facebook, Google, International Data Corporation, JP Morgan, LogicaCMG , Mengniu Dairy Co, Ltd, Microsoft, Shanghai Huatai Securities Co. Ltd, Smurfit Kappa Group, en Ulster Bank. Het Department of Business is erg trots op het succes van afgestudeerden zijn op de werkplek en verdere studies bereikt.

Toelatingseisen

American College Dublin heeft twee innames per jaar: in september en januari.

Er zijn twee manieren om van toepassing op het college: via de CAO-systeem of direct aan het Admissions Office. Al het College HETAC programma's zijn beschikbaar voor gebruik door het CAO-systeem: BA (Hons) in Liberal Arts en BA (Hons) International Business. Een aspirant-student kan een aanvraag rechtstreeks in te dienen voor alle andere vakken aan het Admissions Office bij American College Dublin.

De aanvragers wier eerste taal niet Engels moet een IELTS score van 6.0 (of gelijkwaardig) te hebben.

Voortgezet onderwijs leerlingen

Het College accepteert leerlingen van voortgezet onderwijs hogescholen aan al haar opleidingen. Studenten moeten hebben opgedaan drie onderscheidingen in een verwante gebied van de opleiding die zij wensen te studeren. Studenten moeten een volledige niveau 5 of niveau 6 award en dit vonnis kan hebben genomen over een aantal jaren. Studenten met een FETAC kwalificatie kan de toegang tot zowel de American College Dublin en American College Delaware te krijgen.

Rijpe student applicatie

Volwassen aanvragers kunnen zich aanmelden via de CAO voor de intake september of maak een directe toepassing voor de andere inname van het college. Volwassen kandidaten moeten 23 jaar oud zijn op 1 januari van het jaar dat zij wensen om hun opleiding te beginnen. Volwassen kandidaten moeten worden geïnterviewd door een van de toelatingscommissie team. Alle aanvragers moeten een CV en een persoonlijke verklaring aan het college voorleggen.

Andere EU-toepassingen

Iedere student die examen heeft genomen in een EU-lidstaat wordt verwacht wiskunde en Engels te hebben afgerond in zijn of haar laatste jaar. De enige uitzondering hierop is studenten die de A-Levels hebben afgerond. Deze studenten moeten wiskunde en Engels hebben genomen voor hun O-Levels. Raadpleeg de sectie Admissions voor volledige lijsten van toelatingseisen voor niet-EU-studenten.

Carrière Vaardigheden

Samen met de academische kennis die studenten ontvangen tijdens de gehele duur van hun gekozen onderwerp, zullen de studenten ook verwerven en overdraagbare carrière vaardigheden van hun diploma discipline te ontwikkelen. Deze vaardigheden, samen met potentiële loopbaantrajecten staan ​​hieronder je een goed afgeronde beeld van wat de opleiding te bieden heeft om te geven.

Deze vaardigheden zijn onder andere:

 • Analytische vaardigheden
 • Effectieve communicatie vaardigheden
 • strategisch denken
 • Sterke presentatie vaardigheden
 • Probleemoplossing
 • Interpersoonlijke vaardigheden
 • leiderschap
 • Team Work
 • Interpreteren van statistische gegevens
 • Tijdsbeheer

Afgestudeerden van de BA (Hons) International Business programma zijn succesvol geweest in diverse gebieden, zoals:

 • Accountancy / financiën
 • International Finance
 • bankieren
 • beheer
 • afzet
 • Ondernemingsschap
 • Adverteren

Het programma dient tevens als voorbereiding voor studenten om deel te nemen in een verscheidenheid van postgraduate programma's, zoals de Masters of Business in International Business en de MBA in Business Administration.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,000 EUR
voor EU-studenten / 9000 € voor niet-EU-studenten
Locations
Ierland - Dublin, County Dublin
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Ierland - Dublin, County Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Ierland - Dublin, County Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan