Bachelor of Arts (Hons) acteren

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (Hons) acteren

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Bachelor of Arts (Hons) Acting

Overzicht

Een uitgebreide klassieke en hedendaagse acteur training, deze veeleisende cursus voedt studenten door middel van een levensveranderende reis, waarin zij worden uitgedaagd om hun volledige potentieel als acteurs te bereiken en het verwerven van vaardigheden voor het werken in het volledige scala van acteren contexten.

Over de cursus

De filosofie van de cursus kan worden samengevat met de woorden: 'belichaming', 'verbeelding' en 'interactie'. De training ontwikkelt lichaam en stem van de acteur als sterke en effectieve communicators van gedachte, emotie en intentie, en opent de verbeelding, zodat de acteur kan creëren en in stand houden driedimensionale werelden uit de tekst van de toneelschrijver. Deze processen steevast vinden plaats in een interactieve context, zodat de acteur voortdurend leren om te reageren op prikkels van buitenaf - of mensen, voorwerpen of sfeer - op een open en ongecensureerd manier.

Studenten hebben recht op volledige Equity-status bij het afstuderen.

cursus Detail

Jaar 1

Het vrijmaken en het ontdekken van: studenten starten vanaf de uniciteit van het zelf binnen de groep context en de strengheid van de training studio en leren werken met de waarheid en integriteit, de openstelling en het vrijgeven van het lichaam, stem en verbeelding, en het ontwikkelen van een persoonlijk proces en ambachtelijke waarlangs aan karakter op te bouwen en te leven naar waarheid binnen een fictieve wereld. Door te leren om te leven en te ademen in het moment, studenten beginnen met het creatieve potentieel van de werkende ruimte te ontdekken.

Jaar 2

Stretching en groeien: het bouwen op deze ervaring, de studenten uit te breiden hun fysieke en emotionele bereik, de ontwikkeling van de kunst van transformatie en fantasierijk werken vanuit binnen werelden en personages die in hoofdzaak uit hun eigen verwijderd. Ze leren ook om vaardigheden over te dragen aan televisie en radio. Tegen het einde van het jaar, studenten beginnen te denken over het toepassen van hun opleiding in het bedrijfsleven contexten.

Jaar 3

Het toepassen van de ambacht: door middel van een reeks van contrasterende openbare producties en opgenomen media projecten, studenten toe te passen en hun ambacht binnen gesimuleerde professionele context te ontwikkelen, terwijl op hetzelfde moment betrokken zijn bij het proces van interfacing met de industrie en het leren hoe te overleven als een werkende acteur .

Professional Focus

De Adjunct-cursus heeft een sterke en groeiende banden met de industrie. Centraal in dienst professionele regisseurs vanaf het tweede jaar, en nodigt uit tot een scala aan professionals uit de industrie om lezingen en workshops over onderwerpen uit auditie techniek te leveren aan het repeteren Shakespeare.

recente gasten onder meer geprezen regisseurs Michael Grandage, Lindsay Posner en Max Stafford-Clark, en bekende acteurs als James Purefoy en Kit Harington.

Studenten krijgen professionele werk, terwijl nog steeds op de baan en er zijn regelmatige bezoeken door grote gezelschappen, zoals de Royal Shakespeare Company, Almeida Theatre en Out of Joint, die lezingen geven en te houden workshops.

Recente gastmedewerkers

bestuurders: Ellis Jones, Richard Beecham, Tim Hardy, Angie Langfield, Dugald Bruce-Lockhart, Russell Bolam, Bill Buckhurst.

anderen: Ian Brener, Paul Harris, Mary Howland, Peta Lily, Mark Street, Jonathan Tafler, Joe Atkins.

Toelatingseisen en Admissions

Minimale Toelatingseisen

2 A Levels in C, 3 GCSE bij C, en de selectie door de auditie.

Normaal aanbiedingen kunnen hoger zijn en afhankelijk zijn van verwachte cijfers en auditie prestaties. Uitzonderlijke kandidaten die niet voldoen aan deze eis, maar de juiste potentieel te tonen, kan worden aanvaard.

Admissions

Dit is een intensieve professionele training en moet worden gevolgd in zijn geheel.

Kandidaten moeten in aanmerking komen voor de algemene toelatingseisen voldoen. Toelating zal gebaseerd zijn op de redelijke verwachting dat je het potentieel hebben om te voltooien en een positieve bijdrage leveren aan het programma en dat je zou kunnen profiteren van eert studie. Er is geen alternatief voor de selectie door auditie.

Selectie voor auditie zal normaal afhangen van je vergadering, of worden voorspeld om te voldoen aan, minimum toelatingseisen, en op schriftelijke referenties en demonstratie van de volgende in de UCAS schriftelijke verklaring:

  • betrokkenheid bij het theater en die op nationaal / lokaal niveau
  • bewijs van een echte betrokkenheid te handelen en een langdurige interesse in acteren en theater
  • kennis van een scala aan theatrale vormen en genres
  • ervaring die is opgedaan in post-onderwijs contexten, zoals de werkplek, reizen en vrijwillige instellingen.

Bij het ontbreken van formele kwalificaties, zal een indicatie geven van de academische mogelijkheden worden gezocht in uw UCAS verklaring.

Audities in Londen

Lees meer over de auditie proces voor onze Acting, BA cursussen op onze website. Bekijk de auditie toespraak lijst, of een exemplaar aanvragen door te bellen naar +44 (0) 20 7722 8183.

International Auditions

Elk jaar Central biedt onderdak aan een aantal audities buiten het Verenigd Koninkrijk, met een team van docenten van het Centraal reizen naar kandidaten te ontmoeten. De internationale audities zijn ontworpen om de in Londen gevestigde auditie ervaring in elk aspect repliceren (anders dan een bezoek aan onze site!). Zie onze Event Finder voor een overzicht van de komende auditie locaties en data.

International Students

Bezoek de sectie International Students om de details van het Engels taaleisen voor cursussen Central te bekijken.

Huldeblijk

Lindsey Campbell

Afgestudeerd 2013, eerste professionele London etappe debuut in De oogst in het Soho Theatre.

"Mijn tijd bij het Centraal gaf me de essentiële training en kennis die ik nodig had om te ontwikkelen als acteur aan het begin van mijn carrière. De cursus biedt een breed scala van het onderwijs dat voedt en bevrijdt uw creativiteit. Ik heb ook ervaring een enorm ondersteunend netwerk dat ik weet zal er altijd zijn, zowel binnen als buiten van Central. "

Over Central Acting, BA cursussen

door Geoffrey Colman, Head of Acting

Historisch gezien hebben Central acteurs altijd een pragmatische aanpak gekozen om hun opleiding, puttend uit meerdere prestaties theorieën in plaats van een abonnement op een bepaalde doctrine of methode. De drie specialismen weerspiegelen dit eclecticisme en vieren de vele en gevarieerde technieken beschikbaar om de acteur trainer.

Studenten zijn verplicht om audities gehouden in Londen en internationaal bij te wonen. Bij auditie deelnemers kunnen kiezen om in aanmerking komen voor één, twee of alle drie gangen. Indien succesvol, kan een aanbod worden voorzien in één of meer van de vakken, maar het zal niet mogelijk over te dragen tussen de gangen eenmaal geaccepteerd.

Tijdens hun studie studenten worden onderwezen een breed scala van handelen processen door ingezeten en het bezoeken van professionele medewerkers. Elk van de drie specialistische vakken van de BA (Hons) Acting zal hen helpen om te leren hoe je zelf bepalen van creatieve actoren bij uitstek in staat om te werken in theater, televisie, film en radio worden en zullen voortdurend hun begrip van het acteren te dagen. Intensieve conservatorium opleiding vereist ook volkomen toewijding en moed, intelligentie, humor en vrijgevigheid te eisen.

De drie gangen bestaan ​​binnen een bloeiende universiteit / conservatorium omgeving - de thuisbasis van een dynamisch bereik van aanverwante disciplines prestaties op zowel undergraduate en postdoctoraal niveau. De training zal naast relevante professioneel advies context worden geplaatst en is gestructureerd op een zodanige wijze dat geleidelijk aan studenten uit te rusten met een grondige kennis van de industrie. Professionele voorbereiding, zoals vergaderingen met agenten, casting directors, producers en regisseurs, evenals mock audities / castings en een West End showcase, heeft ertoe geleid dat in de afgelopen jaren, de meeste studenten van de BA (Hons) Acting - in alle drie gangen - zijn middel vertegenwoordiging beveiligd door de tijd dat ze de cursus hebben afgerond.

Optredens van BA (Hons) waarnemend alumni al lang door grote awards erkend, zoals de BAFTA's, Oscars, Golden Globes, Olivier Awards, Tony Awards, London Evening Standard Theatre Awards en The Sunday Times / National Theatre Ian Charleson Awards.

Meest recentelijk alumni terecht een British Academy Television Award voor Beste Acteur, Primetime Emmy Award voor mannelijke bijrol in een miniserie of televisiefilm, MTV Movie Award voor Beste Hero, British Academy Television Award voor Beste Mannelijke Bijrol, Empire Award voor Beste Acteur , Gotham Independent Film Award voor Beste Ensemble performance San Diego Film Critics Society Award voor Beste Ensemble performance Ariel Award voor Beste Acteur en Emerging Talent Award in de London Evening Standard Theatre Awards.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates