Bachelor of Arts (Hons) administratie en financieel management (top-up), uitgereikt door de universiteit van Sunderland, uk

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Graduate Outcomes

Een diploma in de boekhouding en het financieel beheer is zeer relevant voor de behoeften van organisaties van elke omvang.

Door completeing de cursus, zult u het toevoegen van waarde aan uw inzetbaarheid op de arbeidsmarkt en de aantrekkelijkheid als een professional.

Bijvoorbeeld:

 • U zult deskundigheid ontwikkelen in het bedrijfsleven het oplossen van problemen en besluitvorming door de 'Business Modelling voor de besluitvorming' module, die financiën en kwantitatieve technieken integreert.
 • U zult uw persoonlijke developement en kennisbasis te verbeteren door middel van de 'hedendaagse ontwikkelingen in Business and Management-module.
 • U vindt de algemene vaardigheid van project management ontwikkelen door middel van de 'Managing Projects' module, die gaat analyseren van recente projecten tegen belangrijke criteria zoals risico's, het ontwerp en de controle.

Doelstellingen

 • Om studenten in staat om relevante kennis en begrip van de rol van de boekhouding aan te tonen en te financieren in het bedrijfsleven organisaties
 • Om studenten te helpen om een ​​scala van onderwerpen specifieke en overdraagbare vaardigheden die hen voor te bereiden op een carrière in een breed scala aan commerciële en not-for-profit organisaties te ontwikkelen
 • Het ontwikkelen en onderhouden van een bewustzijn en begrip van boekhouding en financiën in een regionale, nationale en internationale context
 • Overdraagbare vaardigheden van analyse, beoordeling, communicatie en zelfstandig leren de studenten te ontwikkelen
 • Om de toegang tot undergraduate boekhoudkundige en financiële management cursussen voor studenten te verbreden door middel van een flexibele wijze van levering, met de nodige studiebegeleiding.

Assessment Methods

De meerderheid van de modules worden beoordeeld door alleen cursussen.

Graduatie

Studenten die met succes het programma compleet zal worden bekroond met de Bachelor of Arts (Hons) Accounting en Financieel Management van de Universiteit van Sunderland, Verenigd Koninkrijk. De mate zal dezelfde zijn als die toegekend aan de full-time studenten aan de universiteit belangrijkste campus in het Verenigd Koninkrijk.

Modules

 • Financieel Management (20 studiepunten)
 • Strategic Management Accounting (20 Credits)
 • Zakelijke Modelling voor de besluitvorming (20 Credits)
 • International Financial Reporting (20 Credits)
 • Managing Projects (20 Credits)
 • Hedendaagse ontwikkelingen in Business and Management (20 studiepunten)

Toelatingseisen

De aanvragers moeten een van de volgende toelatingseisen: - een Higher National Diploma (HND) in Business of het equivalent daarvan vereist is voor de toegang tot fase 3.

 • MDIS Geavanceerde Diploma in business / management gerelateerde discipline of gelijkwaardig document van andere Private Onderwijsinstellingen (PEIs) - Andere relevante diploma's van erkende hogescholen - Andere kwalificaties van professionele instituten kan worden beschouwd op een case-by-case basis aanvragers moeten de leeftijd van 18 te zijn en hoger.

Engels taaleisen

Studenten zullen worden verplicht om een ​​relevante norm van het Engels aan te tonen (IELTS 6.0 of TOELF score 550 of gelijkwaardig)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Management Development Institute of Singapore (MDIS), founded in 1956, is Singapore’s oldest not-for-profit professional institute for lifelong learning. MDIS has two main subsidiaries: Management ... Lees meer

The Management Development Institute of Singapore (MDIS), founded in 1956, is Singapore’s oldest not-for-profit professional institute for lifelong learning. MDIS has two main subsidiaries: Management Development Institute of Singapore Pte Ltd (MDIS Pte Ltd) to oversee its Singapore academic operations, and MDIS International Pte Ltd to further its globalisation strategy. Lees Minder
Singapore , Grenoble + 1 Meer Minder